- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
herkse iyi günler diliyorum arkadaşlar ...bişey duydum annemden ve moralim bozuldu..kafayı toplamam lazım..
hayırdır canım kötu bıseymı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkse iyi günler diliyorum arkadaşlar ...bişey duydum annemden ve moralim bozuldu..kafayı toplamam lazım..
kızlar nasılsınız saat 1de dr randevumuz var...
melekçim nasıl oldun canım daha iyisin değilmi...
geçmiş çok uzundu okuyamadım
kociş iş buldumu bitanem merak ettim
az kalmış canım gitmene
gelir gelmez yaz bize merakta bırakma
yaa zuzu ne dedin de ağlattın anneanneni .. oklava geliyor şimdi bak.
özür dile gönlünü al canım .
Ya dileyemem simdi bende aglarım, kötü bisey demedim msn de konusuyoduk, o elazığda yasıyo, msn resmim annemle benim bebekligim hadi onu düşünemedim, bi de cıktım bebiş bilas büyüsün oraya getircem ananeseinin memleketini görsün dedimmm o da aglamaya başladıı, sora cıktı senağlamasenağlamasenağlama Ya devamında komik bisi solıcektim bogazımda düğümlendiiii, ananem daha 5 ay once 3.cocugunu kaybetti, 4 cocuktan biri kaldı, biri kanser, ikisi kalpten ve hepsi gencti, simdi cok hasta kalp hastası kendisi de bi de ben cıktım neler dedimmm, bende aglıcam sinirimden gözümün ucunda duruyo, cok düşüncesizimmm cokkkkk
canım ankaradaymışsın hangi dr gidiyorsun
ben hiç bebek cinsiyeti için 4d gönderen dr görmdimdeCADIARZU
ayrınyılıya hangi dr girdin
sağol tatlım iyiym çok şükür bu gün.........kızlar nasılsınız saat 1de dr randevumuz var...
Melekçim nasıl oldun canım daha iyisin değilmi...
Geçmiş çok uzundu okuyamadım
noldu tatlım yaay ben cok fena oldum kıslarrr ya cok kötüyümmm , cidden bazen acaip düşüncesiz olabiliyorummm offff offffff
canım ne duydun merak ettim bende..herkse iyi günler diliyorum arkadaşlar ...bişey duydum annemden ve moralim bozuldu..kafayı toplamam lazım..
valla bunalmamak elde değil tatlım hele erkek için daha zor..destek olun birbirinize..hala bulamadı canım :çok üzgünüm:
Kimse eleman aramıyor
zaten tüm bankalar eleman çıkarıyor
bi yer var sadece şimdi ordan haber bekliyor
inşallah olur artık senağlama
o da çok bunaldı
yok benim çenemden kıslar ya, insan cok fazla konusunca bazen ne konustugunu bilmiyo, agzından cıkanı kulagı duymuyo iste :1no2: Anneannemi cok üzdümmm, ağlattım bende cok üzgünümmm smdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: