2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım bız yabancılar gormesın dıye böyle yapıyoruz arkadas lıstesıne eklıyoruz ordan bakabılırsın....
teşkelr huri hüzün çok eğlenmişsiniz belli devamı gelsin bewkleriz resimleri . cevahir sizi görünce şaşırdımı delikafaduldenpeşinizde güvenlikler fln dolşamışınızdır artık .:CüvCüv:bu kadar göbüşlü birbirini nasıl buldu diye düşünmüşlerdiir . bi dahakine daha kalabalık olursunuz inş. a.s.
 
heheh sorma dondurma yemek için gittik garsonlar hemen 10 kişilik masa ayarladılar bize birbirlerine diyolar 10 kişilik 2 masa birleştirelim diye heheheh..
neyse ben biraz kaçar canım bişey çekti eşim aldı geldi onu hazırlıyım görüşürüzz....bu arada akşam doktora gittik ya toplam aldığım kilo 21 e çıkmış...birazcık fırça yedim görüşürüzzzzz.....
 

evet canım gercekten cok eglendık mukemmeldı:lepi:
 

hepinize iyi geceler .a.s.

iyi geceler tatlım inşallahh daha kalabalık oluruzz:lepi:Şeniz
 
kızlar resimleriniz gördüm çok güzel çıkmış...diloşu hüzün yılını ve huriyi tanıdım diğerleri kimdi.Çok güzel geçmiş gibi görünüyor gününüz ne güzel bişi yapmışınız...alkisalkisalkis
 
dilara teşkelr resimler süper hepiniz çok güzel çıkmışsınız
kaydirigubbakcemile3
 
kaydirigubbakcemile3ee adamlar doğru saymış eferin onlara kaydirigubbakcemile3
 
canım beyazlı olan sibel sıyahlı olan nur kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen yazmışın albümüne gördüm ilk diloşun albümüne baktım onda yazmıyordu kimlerin olduğu ondan sordum..daha kalabalık olacaktınız katılım daha az olmuş.inşaallah devamı gelir.çok güzel bişey hamişler buluşması..:CüvCüv:
 

kısmet böyleymıs canım herseye ragmen mukemmel gectı cok eylendık keske sizlerde olabılseydınız:1hug:
 
resimlere bakıcam şimdi hüzünün albümünden amma mesajlardan anladığım süper geçmiş , ne mutlu size ... darısı diğer toplaşmalar olsun , inşallah sayınız katbekat artar sonraki buluşmalarda yerimseniben
 
kızlar sibel-diloş-hüzün-nur buluşmanız süper geçmiş belli..ya bende gelmek istioduuuummm..
diğer arkadasları kıskandıgım gibi sizide kıskandım walla..

daha çok foto ekleyin lütfen..ve b daha daha geniş katılımla buyuk bir buluşma yapalım ama hep beraber ayrı gayrı olmadan olsun..
 

evet karencım mukemmel gectı gercekten keske sızde olabılseydınız daha resım var nur ve sıbelde ınsallah onlarda eklerler:1hug:
 

Tanımıyorum ben seni, hıh.naniknanik

Neyse merakta bırakmayayım. Kazasız geçmiyor maalesef. Ama alıştım herhalde. Ufak bir kaza ile atlattım çok şükür. Geçen seferkinden daha az 5 güne kadar tamamen iyi olurum.

Kız senin hıçkırık muhabbetini okurken benimki de hıçkırıyordu. 1-2 gün önce anladım hıçkırdığını. Çünkü içimde ya kayıyor çok nadir yer bulursa tekme atıyor. Hiç öyle ritmik zıplamıyordu. Nitekim aklın yolu birmiş. Eyekitner ve sen de olayı çözmüşsünüz benim gibi.



Kesinlikle katılıyorum sana Karen. Biz de bugün İlsu, Gaydın ve Zuzuumm ile buluştuk. Bir grup mecidiyeköy bir grup Beşiktaş'ta hiç hoş olmadı bence. Sonuçta burada hepberaber yazışıyoruz da toplanmaya gelince 2 km mesafede neden anlaşamıyoruz ki.

Neyse yine de kendi adıma güzel zaman geçirdiğimi söyleyebilirim. Deniz havası hem bize hem de bebişlerimize iyi geldi. Kızlar fotoğraf çektiler. Yakında eklerler. Yalnız biz muhabbet etmekten fotoğraf işine gereken ihtimamı göstermedik desem yalan olmaz. Keşke diğer illerdeki arkadaşlar da gelebilseydi. Bir sonrakine inşallah bebişlerle beraber görüşürüz diyerek yorumlarımı noktalıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…