Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipegimu hosgeldın canım.
bende yemek ıcın masa hazırlıgına baslayayım barı.cokacimcoook
hepınıze ıyı aksamlar kıslar..
kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.
ıyıyım canım cok sukur.tam gıdıyordum kı mesajını gordum cevap yazıp oyle cıkayım dedım.kaydirigubbakcemile5Hoşbuldum canım. Geçmişe bakayım dedim ama sayfalar çok ilerlemiş vazgeçtim.
Nasılsın?
ıyıyım canım cok sukur.tam gıdıyordum kı mesajını gordum cevap yazıp oyle cıkayım dedım.kaydirigubbakcemile5
sen bu aralar pek gozukmuyorsun merak etmıstım bende senı.
gögsunden gelen sut beyaz peynır gıbı mı?benden de arada bir gelıyor ama su gıbı degıl bıraz koyu.
İyiyim canım biraz yoğunum da ö yüzden görünmedim.
Atletimde kurumuş halde sütü görüyorum. Beyaz değil. hatta kahverengi lekesi oluyor. Önce ne olduğunu tam anlamadım. Göğsümü hafif sıkınca şeffaf gibi bir sıvı geldi. Fazla kurcalamadım. Herhalde süttür.
anladım canım ıyı olmana sevındım.İyiyim canım biraz yoğunum da ö yüzden görünmedim.
Atletimde kurumuş halde sütü görüyorum. Beyaz değil. hatta kahverengi lekesi oluyor. Önce ne olduğunu tam anlamadım. Göğsümü hafif sıkınca şeffaf gibi bir sıvı geldi. Fazla kurcalamadım. Herhalde süttür.
anladım canım ıyı olmana sevındım.
gögsu sıkmamak gerekıyormus dıye bılıyorum.gögüsten gelen ilk süt sanırım bebek ıcın cok yararlıymıs.gercı dılara daha ıyı bılır.nede olsa tecrubelı anne.Şeniz
benımkıde genelde kurumus oluyor.bana doktorum gögüs ucu ıcın krem vermıstı ozellıkle onu surunce gelıyor sanırım kanalları açıyor.
canım benimde öyle bi gelme yokta göğsümün ucunda bi beyazlık oluyor temizliyorum yine oluyor peynir kesiği gibi oluyor
anladım canım ıyı olmana sevındım.
gögsu sıkmamak gerekıyormus dıye bılıyorum.gögüsten gelen ilk süt sanırım bebek ıcın cok yararlıymıs.gercı dılara daha ıyı bılır.nede olsa tecrubelı anne.Şeniz
benımkıde genelde kurumus oluyor.bana doktorum gögüs ucu ıcın krem vermıstı ozellıkle onu surunce gelıyor sanırım kanalları açıyor.
kızlar çaya misafirim geldi görürşüz iyi akşamlar herhalde ben gelene kadar kimse kalmaz:1no2: