2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar bişi soracağım BEN DOĞUM İÇİN 1 pijama (kapri takım) 1 de gecelik aldım. 1 tane daha pijama mı alsam gecelik mi alsam karar veremiyorum. hangisi daha kullanışlı olur acaba?
 


bende ilk defa gördüm.yakında inşallah kendilerini görücez.allah kısmet etsin o günleri görmeyi
 



gerçekten çok güzeldi.inşallah canım ya hepimiz sağlıklı birşekilde alalım kucaklarımıza bebeklerimizi
 
benım ayaklarım cok sıs bu ara sıze de oldu mu. yere basarken acıyor

benim 6. ayın başından beri şişiyor canım. tek çaresi otururken bile ayaklarını uzatmak. ancak uyanınca sabah inmiş oluyor yere basmamla şişmeye başlaması bir oluyor.ödem varsa bastırınca içine çöküp kalıyorsa tuzu azaltabilirsin canım
 
akdaş sağol canım evet bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor diyor drum normalmiş ne yapalım onlar için herşeye değer
 
Günaydınnn temmuz anne adaylarııı öncelikle geçmiş Anneler gününüzü kutluyorum canı gönülden, allah hepimize bir sonraki anneler günümüzü bebeklerimizle geçirme şansını verir umarımmmm a.s. Uzun süredir anneler gününü sevmeyen bi insan olarak dün ilk kez napcaımı şaşırdım kah agladım kah güldümmm ama sanırım bende gülmeye basladım bugünde artıkkkk


Öncelikle geçmişten okuduklarımla ilgili yorum yapıyım sora bebişimi anlatcam size;

Gamzecimmm ben bebişinle ilgili durumu yeni okudum cok geçmiş olsun tatlım ama bence hicbir problem olmıcakkk buna tüm kalbimle inanıyorummm, ikinizde cok güçlüsünüz bebişinle atlatıcaksınız bu günleriiii :teselli:

Stardust ımmm cnmmmm okuyunca once sok oldummm sora ne kadar şanslı bi ana denk geldigini düşündmmmm,düşünsene fitil gündemdeyken boyle bi sorunun ortaya cıkması, her ne kadar kötü bi durum olsada zamanlaması şaşkınlık verici.... Umarım cnmmm bebişinde sende bi an once atlatırsınız bu durumuuu , kalbimiz dualarımız ve daha sizin icin ne yapabiliyosak hepsi seninle birlikteeee :1hug:
 
Cumartesi günü doktora gittimmm kızlar, bebişimi gördümmmm balık gibi agzını gözünü açıp kapıyodu kuzummmmm, yanakları da cok topiştiiii aynen benim küçüklüğüme benziyoduuuu ve 30+3 itibariyle kilosu 1.889 gr, boyu 40-41 cm. olmuşşşş cok topakkk olmussss oooo yirim onu ben yirimmmmmmm :dance: Doktorum cok saglıklı beslendigini soylediii masalah cok güsel gittigini soyledi herseyinnn aman nazar degmesinnn :sm_cool:
 
benım ayaklarım cok sıs bu ara sıze de oldu mu. yere basarken acıyor

Bu aylardan sonra şişmeler başlıyor galiba. Ellerinde biraz var. Karnıma elime daha doğrusu herhangibir yerine dokunup parmağımı çektiğimde beyazlık birkaç sn. kadar kalıyor ki bu da su tutmaya başladığımın belirtisi. Tuzu azaltın mümkünse hiç kullanmayın arkadaşlar. Şahsen ben bu haftadan itibaren zaten az kullandığım tuzu tamamen keseceğim. Bir de bol su tüketin. Su, ödemin dışarı atılmasını sağlıyormuş. Ayakları mümkün olduğunda yüksekte tutun. Oturarak çalışanlar uzatarak çalışsın. Bir de hareket etmek gerekiyor galiba. Uzun süre hareketsiz kalmayalım.

kızlar bişi soracağım BEN DOĞUM İÇİN 1 pijama (kapri takım) 1 de gecelik aldım. 1 tane daha pijama mı alsam gecelik mi alsam karar veremiyorum. hangisi daha kullanışlı olur acaba?


Yeter canım artar bile. Gecelik daha kullanışlıymış. Pansuman yapılacağı için.
 
Bu arada ben sağlık sigortamın anlaşmalı eczanelerini Endol Fitil için arıyorum. O yüzden sohbetlere biraz gecikmeli dahil olabiliyorum.
 

Maşallah gerçekten çok topalak olmuş.
 

MAŞALLAH CANIMMMMM. bende bugün gidicem hatta doğum iznimi alıcam inşallah...10 gün önce gördüm ama sanki çok geçmiş gibi geliyor.
 
guzelysın herkese. nasılsınız umarım herkes ıyıdır

hoşgeldin annecik iyiyiz şükürr sen nasılsınnn:CüvCüv:


hoşgeldin zuzummmmmmm Şeniz

oyyyyy bende yerim o topalak kızınıııııııııııııcokacimcoookŞeniz

maşallah subhanallahhhhhh kocaman olmuş

kızlar gamzeye ne oldu yaaaaaa:1no2:
 
zuzum kızına masallah ya
2 kilo patitise yaklasmış seninkide:))
afferin sana iyi beslemişsin tontişi
 

çok güzel yaa bende mayısın 26 sında gidicem az kaldı çok özledim bebişimi maşallah kilosu çok iyiymiş boyu posu maşallaahhh nazar deymesin darısı benimde başımaaa
 
kızlar kafayı yicem yaaaaaaakötükedihüso

yıllardır tık demeyen çamaşır makinesi bozulduuuuuuuu:çok üzgünüm:

hemde kızımın cicileri içindeykennnnsenağlama

şimdi tamirci getiriyo eşim sakin olmaya çalışıyorum ama başımın üstünden dumanlar çıkıyoooooooooooooookötükedihüso
 


sağol canım. o zaman 2 gecelik 1 pijama yeter sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…