- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geç olur eyetkinercim ya bence şuan git yaptır rahat etsin için
ozaman kesınlıkle doktorumu degıstırecegım
medıcal park doktor suat beyı cok övuyorlar bılgısı olan arkadaslar bıraz bılgı verırmısınız bana?
bıde sıgortalıya muayene ucretlerı dogum ucretlerı ne kadar acaba?
emelcim çoğu yer yapıyor seker yüklemeyi
herhangi bir hast gidip yaptırabilirsin güzelim
30. hafta geç oluyor
mesela ben baska yerde yaptırcam bu ikincisini ,gaydın da öyle yapmıştı
kızlar hepinize merhaba bende bugün asımı oldum.saglık merkezinde bebeğimin kalp atışlarını dinledim.kalp atışları gayet normal ama çok asagıdaymıs.zaten kasıklarımda oynamasından canımı yakmasından cok şikayetçiydim.çıkıcak gibi geliyordu.bazı arkadaslarımız vardı yazan bir yada iki tane kasıklarımda çok oynuyor diye.bende ondan şikayet ediyordum tamam yukarda da oynuyorda en çok asağı tarafımda.bebek büyüdükçe asagıda olduğundan kasıklarıma vuruyormus.yarın doktora gidicem.hatta biri bana cantanı hazırla bunlar erken doğum belirtileri olabilir dedi.benimde moralim cok bzuk.yarın trabzona doktoruma gidicem.benim içn dua edin lütfen.kasıklarında çok oyanayn bebişleri olan annelr sizde doktora gitmeyi ihmal etmeyinn
kızlar hepinize merhaba bende bugün asımı oldum.saglık merkezinde bebeğimin kalp atışlarını dinledim.kalp atışları gayet normal ama çok asagıdaymıs.zaten kasıklarımda oynamasından canımı yakmasından cok şikayetçiydim.çıkıcak gibi geliyordu.bazı arkadaslarımız vardı yazan bir yada iki tane kasıklarımda çok oynuyor diye.bende ondan şikayet ediyordum tamam yukarda da oynuyorda en çok asağı tarafımda.bebek büyüdükçe asagıda olduğundan kasıklarıma vuruyormus.yarın doktora gidicem.hatta biri bana cantanı hazırla bunlar erken doğum belirtileri olabilir dedi.benimde moralim cok bzuk.yarın trabzona doktoruma gidicem.benim içn dua edin lütfen.kasıklarında çok oyanayn bebişleri olan annelr sizde doktora gitmeyi ihmal etmeyinn
Canım sen memnundun doktorundan noldu bi anda değiştiricem dedin
Medical parkta suat beyi duymadım ama medicanada düzgün bey var o çok iyi sskya muayne ücretleride 10 liraydı sanırım düşünebilirsin canım
Emelimmm yahu benim günlerim karıstı artık seninle doğum günü kardeşi diilisss :1no2: Gerci benim bebek hala senin bebekl aynı gidiyo aylardır 2 gün onde SAT me gore ama bi de sezaryen olcammm bennnn
selam güzel anneler ve cici bebişleri,bende dün kızımı gördüm 764 gram olmuş canım benim herşey normal dedi doktor,bugün 50 gramlık şeker yükleme yapıldı 1.saat tokluk şekerim 139 çıktı normali 140 galiba,doktorumla görüşemedim sizce ne der?aynı durumda olna varmıydı?
birde idrarımda ve kanımda iltihap çıkmış yani lökosit yüksek fakat ben çok iyiyim yani idrar enfeksiyonu ile ilgili bir şikayetim yok,genelde sizlerde de yüksekmiydi?