Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol ilsucum ben zaten eski konuları açmayıda sevmem kapatım gitti..Nilay o konunun seninle hiç alakası yok güzelim okuduğum kadarıyla üzülme yani
nilay biz senle aynıyız oğluşun nasıl bakam kilosu boyu bu ara gittinmi doktora benim paşa ters duruyo mideme oturmuş saolsun ama doktor normal bu dönemi dikkate almıyoruz dedi 36. haftaya kadar dönermiş normal doğum istiyorum Allah nasip ederse dönmesi çok ömenli o yüzden :Saruboceq:
Cnm masallah kızına oncelikleeee, saglıkla büyüsün insallahhhh delikafadulden Benimde 1 saat sonrası tokluk şekerim 139 cıktı, doktorum 100 lük testi yapmayacagımızı ama benim dikkat etmem gerektigini arada tekrar şeker ölçümü yapıcaımızı söylediii, yane seninde dikkat etmen gerek değer sınırdaaa...:bbo: Ben götürüyorum hala çuku çukuları orası ayrıııı fisfisfis
zuzumcuuuum çok sağol canım sonunda aynı durumda olduğum birini buldum sositososito
dikkat etcem inşallah,umarım ilerde de sorun olmaz.
ya kızlar doktorum normal diyo ama takıyorum kızım 25+6 günlükken 764 gramdı,internette falan 820 grama normal diyo tabiki farklılıklar olcak ama çok büyük bir fark değil, değil mi,nolur içimi rahatlatın:teselli:
ArkadŞalr İyİ akŞamlar. BugÜn resmen Şoktayım.19. Haftamda ayrıntılı usg ye gİrmİŞtİ. Dr erkek demİŞtİ ve de ben herŞeyİnİ gÖrmÜŞtÜm. Pİpİyİ yanİ. BugÜn İtİbarİyle 23. Haftamdayım ve aylık kontrole gİttİm dr bana ne dese beĞenİrsİnİz ben kız dİyorum ama sen 4 boyutlu usg ye de gİr dedİ. Kafam allak bullak napıcamı neye İnanıp gÜveneceĞİmİ ŞaŞırdım. Sİz ne dİyosunuz napİm ne edeyİm ben...