Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçekscimm hoşgeldin cnmm.... ahh ahha bende izne bi çıkayımm pazar günleri kocişimle olucamm bende buna hasretimm walla....
ahhhhhh kızalr ahhh 1,5 yıldır eve gidip kocayı yemeğe beklemeye hasretim ben .
5 ay askerlil, o günden bu yana da 1 yıldır o evde ben işte.
hasret çektiğimzi şeyelr çok farklı.
bir gün yatağımı kapatıp da çıkamadım evden, hep eşim yatıyor olur.
sekiden bende sonra işe gidyordu.şimdie hiç gitmiyor malesef.
GeÇmİŞ olsun nur.
Hayırıdr ÜŞÜttÜn mÜ yoksa
kızlar merhabalar biz çok kötüydük sabaha kadar tuvalet ve yataak odası arasında gidip geldik midem ve karnım çok kötüydü
Öyle ÇİÇeks doĞru sÖylÜyorsun.
Ben de Şu an bakacak kİmseyİ de bulamadım.
Benİm annem memlekette.
EŞİmİn annseİs de ÇalıŞıyor
hayırlsı bakalım .kİm bakacak kİme gÜveneceĞİm .
kızlar merhabalar biz çok kötüydük sabaha kadar tuvalet ve yataak odası arasında gidip geldik midem ve karnım çok kötüydü
Öyle ÇİÇeks doĞru sÖylÜyorsun.
Ben de Şu an bakacak kİmseyİ de bulamadım.
Benİm annem memlekette.
EŞİmİn annseİs de ÇalıŞıyor
hayırlsı bakalım .kİm bakacak kİme gÜveneceĞİm .
canımm çok geçmiş olsunnn..
çiçeks katılıyorumm canım sana.... maleseff bi tarafımız eksik ama ilerliyoruzz hayatta...
swetcimm benim de derdim aynıı.. annemler antalya - istanbıul arası geziyorlarr.. doğumdan sonra 1 ay kalırr sonra mecbur gidecekk.. kayınvalidemm kızının yanında istanbuıl da henüz gelip gelmeyeceği meçhulll.. bende napcamm kime güvenicmm nasıl bırakıcam küçük meleğimi bilmiyıorumm walla :çok üzgünüm:
evet ya bendede var aynı sorun
sanırım ben işten çıkarım bu gidişle
bakıcıya veremem oğlumu
neyse bakıcaz artık:CüvCüv:
EmelcİĞİm ben aslında bırakcak bİrİnİ buldum ama bu dafeda maddİyat sarsıyor benİ.
EŞİmİŞe gİremezse hayatta bakıcı parası veremem.
Çok sevİĞİmİz bİr balamız var .onun bakma İhtİmalİ yÜksek ama .
İŞta para laızm.vs. Felan.
Of
dÜŞÜnmeyeceĞİm dİye karar almıŞtım dÜŞÜnmeyeceĞİm.
Şİmdİ Çok ŞÜkÜr İdare edİyoruz.
Kızımızın da herŞeyİ hazır .maŞallah hem de fazlası İle Çİfter Çİfter oldu kızımın rızkı bol İnŞallah nazar etmeyeyİm.uĞuru ve rızkı İle gelecek bakalım ne olur ne olmaz o zamana kadar.
yani allah büyük diyoruz bekliyoruz emelim .
elbetteki ,gelecek günelr ne göstercek bilmeyiz inşallah çok güzel şeyler gösterir.
ter dökuyorum gercekten hasta olmusum ben terleyınce ıyılesıyoduk sanırım öylemıydı kızlar?