2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın herkese,eyetkiner geçmiş olsun canım ani hareket ettiysen ondan olmuş olabilir.kızlar akşam nabız sayınızı sormuştum kimseden cevap gelmedi,bir sayabilirmisiniz.
derincim pazar günü ayvalıktaydım inan gözüm seni aradı görsem ne güzel olur dedim ama göremedim gei ile cunda adasına gittik çok güzel bir yer ayvalık.

canım sahidenmi ne güzel olurdu karşılaşsaydık bende annemde badana vardı ona yardım ediyordum yoksa normalde bizde pazar günleri cunda dasına geçerizharika biryer bende çok severim cundayı canım
 
Hüzüncüm hemen atıyosun bana adresiiiiiiii ben bi tane lohusa pijaması beğendim dagide ama mağazasında yoktu kataloğundan beğendim.Onu alıcam kısmetse.Hastane içinde uzun kollu bi gecelik almayı düşünüyorum
 
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ıhlamur kaynatıcam bırazdan bıde terledıkce ustumu degıstırıyorum
yınede cumartesı doktora gıdıcem korkuyorum bu öksurukten
 
arkadaşlar lahusa pijamaları araştırıp duruyorum nette çok pahalı, bizim burada pazarda çok kaliteli pijama ve gecelik satan bir bayan var ona sordum katologdan beğen siparişle getiririm dedi.. kumaş örneğinide gösterdi vede çok şık çok güzel bir takım kalitelide üztelik 35 milyon.. daha önce oradan normal pijamada almıştım iyi kaliteli çıktı hala kullanıyorum..
ilk hamileliğimde pijama hastanede kullanılmaz ameliyat yeri acır gibi şeyler demişlerdi bende tecrübesizim gittim gecelik aldım sabahlık aldım aksine onları kullanamadım apar topar eşime pijama aldırdım hastanedeyken... siz ne yaptınız...??
 
51PJ90111_a.jpg


bu takıma bayıldım markası kom fıyatı 55 tl hemde cok uygun...
 
X