karen ya bak geliyo oklavaaklava:
bel ağrın tabiki olacak hepimizde var bu hemen kötü şeyler getiriyorsun aklına ve kendini psikolojik olarak etkiliyorsunkaydirigubbakcemile
sakinleş ve bir bardak süt iç sonrada sol tarafına yat ve kuzucuğunu dinle göreceksin nasıl tekmelicek seni:dilcikar:
demet bu öle böle b agrı değil eşimi aradım şimdi dr a gidicem , akıntım da arttı..dua edin ben kaçtım..
canımm...git tabi dr a için rahat etsin... bizi de habersiz bırakma cnm....
fırına gidip geldim çok yoruldum bide yağmur öyle bastırdıki ıslandım saçlarım inek yalamış gibi oldumkafamçokkarıştı duşa gireyim misafirler gelmeden
ayy çiçek canım ne harika bi doğum günü böylee rüya gibi olmuştur gerçektennnn:lepi:
Evet demetcim çookkk güzeldi hiç bitmesin istedim
gaydın,selsin nur,hürrem,ipeğim,amatist,çiçek,zuzucummmmmmmm,karen,diloşum
ve diğer topikkk arkidişlerim sizler nasılsınız bakimmmm
bugün mesaiyi bitirdim herkese iyi akşamlar. yarından sonra görürşürz kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın
canım benim inşallah herşey iyi olur canım....merhaba cnm hoşgeldinn...
ben iyiyimm diyemicemm hastanelerden yana şansızım biliyorsun bi de 28 . Haftama gelmişim hala sonuç alamamışımm onun için üzgünümm ... öyle iştee
siz nasılsınızz öykü de sen de iyisinizdir umarımm... Bizde hastane olayı dışında oğluşumla çook iyiyizz maşallah...
melek dr.a gittinmi canım
nasılmış öykü?
dılos valla bu halde nasıl mısafır karsılıyosun tebrık ederım senı ben hayatta ugrasamam mumkunse dogurana kadar kımse gelmesın bana dedım herkeze:1closedeyes:
of bende 1 mayısta gdicem dr a ama bugun inanılmaz b bel agrım var ve bebişim neredeyse hiç tekmelemior endişeleniorum böle olunca piskopata baglıom bendeee...
dılos valla bu halde nasıl mısafır karsılıyosun tebrık ederım senı ben hayatta ugrasamam mumkunse dogurana kadar kımse gelmesın bana dedım herkeze:1closedeyes:
sabah daha iyi oluyor sanki.gerçekten çok yoğun.ama benim öbür doktorumdan çok çok iyi.yoğun olmasına rağmen genede ultrosonda bakıyor iyice.benim öbüründe yatmamla kalkmam bir oluyordu.hiç göremiyordum çocuğumu
sende iyiki varsın canım...
ağlama tatlım kıyamammmŞeniz
ağlamak yokkk gülmek varrrrr:lepi:
tamam melekim bekliycem akşamaaaa:lepi:
senin için komiks göbüşümü tekrar ekliyorum bakkk:sm_cool:
ay ay maşallah cnm kırmızılar çok yakışmıştır eminim
kızlarrrr kargom geldiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
kızımın son ufak tefek ihtiyaclarını ısmarlamıştım bide oyuncaklarını geldilerrrrrdelikafadulden:lepi:
inş cnm olur kurtulursun bidaha uğraşmasssıncanım evde çok çalışamıyorum dershanede öğrendiğim kadarıyla girecem nasip artık
demet cıcılerın resımlerını beklıyoruzzzzkaydirigubbakcemile5
güzel anneler ve güzel bebişleri hepinize çok selam,birkaç gündür takip edemiyorum umarım iyisinizdir.
annişler doktor idrar yolu enfeksiyonu için amoklavin bıd adlı bir antibiyotik verdi 1000 mglık kullanan var mı aranızda.birde bu sıralar nabız hızım arttı deyince doktorum tiroid ölçümü istedi,sonuca pztesi bakarız dedi umarım bişey çıkmaz.
ultrasonda güzel bakıyo evet ama fazla sohbet edemiyosun çok yoğun , sabah saati gitmek belki daha iyi haklısın
güle güle kullansın kızın cnm
inş cnm olur kurtulursun bidaha uğraşmasssın
hoşgeldin diloşum hemen gir duşa hasta olma tatlım kolay gelsin
burda hava iyice karardı gök gürlüyor ben çok korkarım şimşekten gökgürültüsünden oğlumun gelmesine az kaldı neyse kibenneyaptımki
Bende çok korkarımmmm ama benim benim oğluşum daha küçüüüükk :1rolleyes:
Bende akşamki hediyelerimizi koydum ciciler bölümüne