- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay gülüm dikkat et benim doktroum insüline bile karşı çıkıyorda hapı iki doktrumda önermiyor. hap plesantadan bebeğe geçebiliyormuş. o yüzden diyetle düşmüyorsa bu meret insülin veriyorlar. benim bir hafta sonra düştü o yüzden şimdilik insülin yok. doğum doktorum insülinde tembelliğe yol açıyor sürekli yükseltmek zorunda kalıyoruz. endokronolğumda aynı fikirde valla bir çok şeyi yiyemiyorum ama yapacak bişi yok. kontrollerimi bile sıklaştırdılar. doğum doktorum 15 te bir kontrole çağırıyor, endokronologumsa hafta da bir. sana niye bunu yaptılar anlamadım. bu iş doğum doktoru üstlenmiyor zaten o da endokronolg ve diyetisyene gönderiyor
Nurcummm süper cıkmısss göbeginnn seninde, ya başlarda belli diildi ama yuvarlak göbek sivri göbek gerçekmişşş sanırımmmm :dance: Allah nazarlardan saklasınn sizi
masallah nurcum çok güzel özellikle ilk resimdeki çok cici çıkmış
maşallah maşallah size
doğum günün kutlu olsun tatlım a.s.allah mutluluk huzurunu daim etsin eşinle çocuklarınla ayy allah söyletti bak belkide bir sürüyerimseniben
kızlar günaydın... göbüşler süper valla....
derincim nice nice mutlu yıllara inş
merhaba hanımlar.
güzel bir gün gecırmenız dilegiyle..
derın nice mutlu yıllara.. sevdiklerinle,kızınla beraber inşllah..
Herkese günaydınnnnnnn, nasılsınız bayanlar ? Ben çoookkk iyiyimmm akşam eve bi gittimki arkadaşlarım toplanmışlar yemekler yapılmış,sofralar kurulmuş,yerlerde güller mumlar evin heryeri mumlarla doluydu konfeti bile yapmışlar balonun içine gül yaprakları koyup.İçeri girmemle müziğin çalması bir oldu eşimle dans ettik ,sonra pasta kestik yemek yedik rüya gibiydi benim için ya hayatımın enn güzel doğumgününü yaşadım dün.Haklarını ödeyemem gerçekten allah ayırmasın bizi 15 yıl oldu arkadaşlığımız :1hug:
amatist canım göbüşün çok şeker çıkmış bu arada
Bugün derinin doğumgünüydü burda mı bilmiyorum henüz geçmişe bakmadım ama Derincim doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn,bundan sonra bebişinle mutlu,huzurlu,sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara a.s.
selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir 4 gündür uğrayamadım.
pzt doktora gittim bebeğimi yine hareketli göremedik doktorda 6,5 aydır
ultrasonda hareketini göremedi.:1shok:..ayakları ile yüzünü kapatmıştı göremedik
suyuda azalmış,, hoş gelişmeler değil bunlar dedisenağlama dr.
canım çok sıkıldı bugünde hiç oynamadı kızım telaşlandım başka bir doktoramı görünsem acaba ne dersiniz.
Çiçekcimmm ne güsel bi sürprizzzz senin içinnnn allah bir ömür eşin,bebişin ve sevdiklerinle bir arada boyle mutlu ve huzurlu olmayı nasip etsin cnmmmmmm a.s.
selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir 4 gündür uğrayamadım.
pzt doktora gittim bebeğimi yine hareketli göremedik doktorda 6,5 aydır
ultrasonda hareketini göremedi.:1shok:..ayakları ile yüzünü kapatmıştı göremedik
suyuda azalmış,, hoş gelişmeler değil bunlar dedisenağlama dr.
canım çok sıkıldı bugünde hiç oynamadı kızım telaşlandım başka bir doktoramı görünsem acaba ne dersiniz.
nurcum masallah canım cok seker cıkmıs gobusuna.s.
Canım 50 lik normalse 100 lüğe gerek yok.Gözün aydın şeker yok...dün 50 lik şeker yüklemesini yaptırdım az önce aradım normal dediler..
100 lük olan gerekli görülürsemi yapılıyor..
yoksa yapılması gereklimi :uhm:
derincim doğum günü kutlu olsunn bebeğinle nice nice senelere
dilaracım maşallah kızına çok şekerr
Dilara;
Maaşallah canım kızın çooooooook şeker...Allah uzun,sağlıklı,huzurlu,hayırlı bir hayat nasip etsin aynen gelecek bebişine de...
dılos bu kız ne kadar seker bole yerım ben onu yaa masallah sımdı kocaman oldu zaman ne cabuk gecıyo dımı:asigim: