- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy ne kaa erkenciyim bugün şaştım kaldım kendimeeeeee:lepi:
kızlarrrrr cici show var bugün ona göreeeeeeeeeee klava:
günaydınlar herkeze demetcim ellerine sağlık canım çok güzel olmuş şekerleriniz bizim burada öyle bir şansımız yok artık netten sipariş vericem aslında çok severim uğraşayım öyle işlerle
ben herşeyimi hazırladım yarın boyacı gelicek ama hava yağdı yağacak inşallah yağmaz yağmur çünki eşyaların çoğunu terasa çıkaracağız ertelenmez inşallah boya işi
niye tatlım yaa karnın ağrıyoki doktoruna bi sor yaa herzmaan böylesin kimseden duymadım karın ağrısı acaba kabızlık felan çekiyosan oda yapabilir canım dikkat et kendine:teselli:
dılos aksam bısey yemıyorum sabah kalkınca cok aç oluyorum bırden mıdeme yuklenıyorum sanırım bu yuzden agrıyo sıcak cay ıcınce gecıyo nedense:sm_confused:
günaydınlar bende bugün erkenciyim
gece hiç uyuyamadım berat haldeyim birazdan sızarım heralde
siz nasılsınız
offf yaa her sabah kahvaltıda karnım agrıyosenağlama
günaydınlar herkeze demetcim ellerine sağlık canım çok güzel olmuş şekerleriniz bizim burada öyle bir şansımız yok artık netten sipariş vericem aslında çok severim uğraşayım öyle işlerle
ben herşeyimi hazırladım yarın boyacı gelicek ama hava yağdı yağacak inşallah yağmaz yağmur çünki eşyaların çoğunu terasa çıkaracağız ertelenmez inşallah boya işi
geçen gün sormuştum tüller çok ucuz zaten 20 tanelisi desenliler 5 ylt sade tüllü olanlar 4 ytl fazla alınca indirim yaparız demişti adam yanında ek süsler alırım yine yeter:) ben yaklaşık bi 75 tane hazırlıcam bu şekerlerden mevlüt için -tatlicadiarzu-
kızlar hastanede çıkolata mevlutte seker vermeyı dusunuyorum ama sıcaktan erır dıye korkuyorum.....
Günaydınnnn güselll temmuz anneleriii, minik kızancıklar ve kızçelerrrr....Yattım kalktım geldim bugünü de bitirdikmi tatillll :sm_cool: cumayııı samıyorum kıslar saymıcamm diyorum ya iki tatil arası çalışmak zaten yeterince zor olur zannımca kaydirigubbakcemile3 Demetimmmmm ne güsel o şekerler oyle kısss siz ne hamaratsınız yahuu, benim el becerimmm sıfır, cin ali bilem çizemem bırak dikmeyi örmeyiii ama cok guselll satın alırımmm kaydirigubbakcemile3
bugün bende çok erkenciyim 6 dauyandım kızımın tekmeleriyle sonrada babamızla dinledikuykumuz kaçtı
Güselll kısımmm 28.haftasını doldurmuşşş 29.haftasından gün alıyomussss, cok büyümüşş minik cadımmm benimmm delikafadulden
canım ben eklerim ama ben bişey almadım sayılır benim 2 .de kız olunca kızımdan bi çok şey var sadece bu kızıma yeni hastane çıkışı ve çıtçıtlı badilerden aldım bi ara eklemeye çalışırım onudakaydirigubbakcemile2
burda hava çok fena bi fırtına varki benim balkon kapısı rüzgardan ötüyo resmen içim titredi birden aman canım inşallah yağmaz da yaparsın boyanı fazla ağırlaşmadan:ecrin_bebek:
günaydınlar bende bugün erkenciyim
gece hiç uyuyamadım berat haldeyim birazdan sızarım heralde
siz nasılsınız
merhaba arkadaşlar.günaydınlar.bugün benim için son gün.cuma oğlumu görmeye gidicem inşallah.aşıda olucam.oğluma odada alıcaz çok işimiz var