- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla süpersinn demetcimmmm ben çok beğendimm çok orjinal olmuşş
bunu duydugum iyi oldu canım.tekrardan sürmeye devam edeyım bari.kaydirigubbakcemile5
demetcım perde harika olmus.ellerıne saglık.:1hug:
Çok güzelmiş bunlar demettt ben bilem oynarım valla
sağol canımmm :1hug:
kaydirigubbakcemile3 ne rezillik olacak canım o utansın boşver hamileyiz biiiiiiizzzz istediğimiz gibi otururuz dimi ama :1closedeyes:
Ben daha öncede görmüştüm bu tülü ellerine sağlık becerikli hatunun hali başka canıııııım,ben alıcamda yapıcamda ooooo elim hiç becerikli değildir zaten
demetcim harika olmuş ellerine sağlık canım
selam kislar ben geldimmmmm... cok mutluyumm. kizimi gordumm . masallah benim kizimaa nasil buyumus gorseniz bii... 832 gr olmus. herseyi cok normal ve saglikli dedi doktor.. suyu biraz fazla demislerdi bi ay once. simdi o da gayet normal. hic bi sorun yok cok sukur.. kizim bize guldu ve el salladii.. ilk defa net olarak yuzunu gosterdii.. cok mutluyum coookkkk:):):)
demetçiğim çok gzel olmuş peki kornişe nasıl geçirdin?
Yok cnmm ben problemli oldugum icin her türlü muayene oldumm ama hangi muayeneden sora didi onu cıkaramadımmm, hımm ogrenmis oldum böyleliklennn kaydirigubbakcemile2
Ben görmüştümmm pek hamaratsın valla demetimmmm... Ben bundan da istiyorummm baan neeedelikafadulden Öpüyorummm cnm seni cok kendine, bebişine ve havalı ogluna iyi bak bakiiimmm :lepi:
uffffffffffff hayatımda hİÇ yorulmadıĞım kadar Çok yoruldum.............
Yenİ elemanımla ÇalıŞıyoruz kıza bİŞeyle ÖĞretmeye ÇalıŞıyorum nefes alamıyorum valla.........
Ama aklım hep sİzde kalıyor...
Bu akŞam kızımı gÖrmeye gİdeceĞİm....
İnŞallah hayırlı haberlerle gelİrİm
Kıssss top yutmuş gibi çok şeker olmuş buuu.Maşşallah.
Ayyy çok güldüm valla süpersin.
.
Vayyyyyyyyyyyy hepİnİz sÜperrrrrrrrrrrr Ötesİsİnİz...
MÜkemmel gÖbÜŞler ve resİmler eklenmİŞŞ
maŞallah hepİnİze tek tek..
DİloŞum hÜrrem.ecetuba ÇİÇeĞİm gaydıncım maŞallah
YakıŞıklı ooĞluna maŞallah demetÇİmmmmmmmmmm
ben sekerlerı kendım hzırlamaya karar verdım
ıstıyorumkı benım el emegım olsun bır anı olsun ılerısı ıcın
sepetı beceremem tabı onu hazır alıcam emınönune gıdınce tum malzemelrını alıp yapıcam ınsallahkaydirigubbakcemile5
demetcim ne güzel olmuş eline sağlık.nerden alınıyor malzemeleri....selam kızlarrr kimler var bakalımhihoyyyt
oo şekerler harika görünüyor:lepi:
ama çok pahalıya geliyor benden söylemesi-tatlicadiarzu-
ben kardeşimin bebişine kendim yapmıştım malzemeleri alıp ekliyorum bakalım beğenecekmisinizkaydirigubbakcemile5
demetcim ne güzel olmuş eline sağlık.nerden alınıyor malzemeleri....
evet ya baya geç olmuş uyku zamanı..sana iyi geceler tatlım yarın görüşmek üzere....mirmirmirmirgeç olmuş kızlar iyi uykular mirmirmirmir
selam kızlarrr kimler var bakalımhihoyyyt
oo şekerler harika görünüyor:lepi:
ama çok pahalıya geliyor benden söylemesi-tatlicadiarzu-
ben kardeşimin bebişine kendim yapmıştım malzemeleri alıp ekliyorum bakalım beğenecekmisinizkaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
harika bir gün olur inşallah dışardaki havaya inatttt
hüzüncüm diloşummmm beğendiğinize sevindimmmmmŞeniz
diloşum hamaratlıkla ilgisi yok be gülüm çok kolay inanki öyle pahalı satıyolar ki hazırlarını bende kızmıştım bende yaparım ne var bunda diye inatla yaptım yaneeee:jeyyar::lepi:
tülden de yaparım nolcek canımcım yahuuu sen iste yeter kiiiiiiii:lepi:
uyuyamadım yaaa nedense kızım tekmeleriyle kaldırdıııı cadı kızım benimmmm:asigim:
sağol tatlım kız bende yaparımda üşeniyorum sanırım haftaya cumartesi gidip bi bakayım eminönüne belki gitmişkende alırım hepsini yavaş yavaş evde otururken yaparım:ecrin_bebek:
yaparsın tabi canım pc başında otururken bile yaparsın valla zaten herşey hazır satılıyo alıp tek tek birleştirmek kalıyo geriyeeekaydirigubbakcemile5:lepi:
offf yaa her sabah kahvaltıda karnım agrıyosenağlama