- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
Menekşe sen şimdi uçuk çıakrdın ya bebepğin uçuğa karşı bağışıklık kazanmış oldu.
Ne güzel.
Kolay kolay etikilenmez uçuktan
bir yerde okumuştum
aa öylemi canım ilk defa duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menekşe sen şimdi uçuk çıakrdın ya bebepğin uçuğa karşı bağışıklık kazanmış oldu.
Ne güzel.
Kolay kolay etikilenmez uçuktan
bir yerde okumuştum
menekse canım aman ucuga dıkkat sakın elleme koparma allah muhafaza eczaneye sor ıllakı krem falan verır gecer ınsallah bıran önce
benim kızımı hıçkırık tuttu yine hıçkırıp duruyo:ecrin_bebek:
benim kızımı hıçkırık tuttu yine hıçkırıp duruyo:ecrin_bebek:
bu hıckırık olayını hıc anlamıs degılım.nasıl anlıyorsunuz hıckırık tuttugunu dilaracım?
mevlitte dağıtmak için bebek şekerlemelernden ve renk renk sepetlerden almayı düşünüyormusunuz.. ben çok istiyorumm oğlumun adı doğum tarihi falan yazacakk çok hoşş yaa.. bakıyorum 1-2 yerde var ama karar veremedimmm bildiğiniz iyi bi site var mı ???
mevlitte dağıtmak için bebek şekerlemelernden ve renk renk sepetlerden almayı düşünüyormusunuz.. ben çok istiyorumm oğlumun adı doğum tarihi falan yazacakk çok hoşş yaa.. bakıyorum 1-2 yerde var ama karar veremedimmm bildiğiniz iyi bi site var mı ???
aaa hic dıkkat etmemıstım buna.canım hiç durmadan pıt pıt atıyo kendi biz nasıl hıçkırıyoruz aralıksız pıt pıt içinde atar durur 3 4 dakika sürüyo kesintisizyerimseniben