- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlımm hazır pasta alttları varya hemen onlardan döşeyim bide meyve ekleyim tamamdır en kolayıkaydirigubbakcemile3
canımm geçmiş olsun dişçi den korkuyormusun sakın korkudan olmasın delikafadulden ben çok korkarım da....
dr un elinde eldiven varmış baksana mikrop kapacağını sanmıyorummm...
Ya ne biiliym cnm o plastik eldivenden kapmış olmıym..Çok iğrenç deydi dudağıma deydiğindede tiksindim zaten..:1shok:
ay ben pastabanla yas pasta yapmayı beceremıyorum nedense kuru oluyo püf noktası varmı kızlar?
Kızlar eşim geldi bana müsade hepinizi öpüyorum iyi akşamlarr a.s.
kıyamamm yaa ama uçuk mikroptur zaten boşver çıksın daha iyi derler.. nesi iyiyse o da ayrı tabii... üstten krem falan sür cnm nemlendirir en azından uçuk kremi bende hep işe yaramıştır...
ay ben pastabanla yas pasta yapmayı beceremıyorum nedense kuru oluyo püf noktası varmı kızlar?
Eczaneden alıymda süriym barii çok sinir bişey bu yaaaa..:çok üzgünüm:
Dilara göbişin ne güzel tatlım maşallah. Hiç kilo almamış gibiisin sadece göbiş var..
Kızlar eşim geldi bana müsade hepinizi öpüyorum iyi akşamlarr a.s.
Iyiakşamlar benim mesai doldu şimid eve gitme vakti.
Yatcaz ama saah kalkıp işe gelcezzzzzzz
yine
aman şükredeym işim var
iyi geceler
iyi uykular
çok tesekkur ederım hanımlar bende dıyorum neden benımkı kuru oluyokaydirigubbakcemile3