- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar geçmişi okuyamadım...ben 15 temmuz çarşamba günü epidural normal doğum yaptım..kızım 3.610 kg boyu da 47 cm doğdu..dün çıktık hastanaden her şey yolunda çok şükür....
selam kızlarrrr
uykusuzluktan ruh gibiyim valla
benim minik çileğim annesine yapışık duruyo sabahlara kadar
olsun ben razıyım yeterki birdaha ayrılmayalım:gitme:
kızım sarılık oldu teyzeleri bi gece hastanede kaldı fototerapi gördü tabiki ben de hastane kapılarında ağla ağla öldüm daha öncede yaşadığım halde oğlumda bu çok zor geldi dayanamadım her saat başı emzirdim eşim baktı ben de hastalanacam çıkarttı kızımı hastaneden evde devam ettik şimdi dha iyi çokk şükürrrr düşüyor sarılığı:Saruboceq:
ecemmmmmm canımmmm gözün aydın maşallah berrağımıza
tebrik ediyorum seni eşini canım sağlıklı uzun ömürlü olsun prensesin inşallahhha.s.
nazlıcım ve hurişcim sanırım sizde bi değişiklik yok
Rabbim tüm diğer doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla kavuşmalarını nasib etsin inşallahhh:Saruboceq:
yeni yatırdım yaramazı gene mıkırdanıyo asker etti babasını da beni de-tatlicadiarzu-
demetçim hoşgeldin
özleştik valla ya bu yumurcaklar tüm vaktimizi alıyor...
öykü de sarılık oldu 2 gece kaldık hastanede ama çok şükür ağlaya ağlaya makina odama geldi ve gözümün önündeydi öyküm
değerimiz 18 den 11 e düştü bu gün veya yarın kontrole gideceğiz bakalım
kızımın göbüşü 6 günlükken düştü çok şükür o konuda hiç problem yaşamadım
sakin sayılır öyküm emmeyi çok seviyo uyurken bile emme refleksi yapıyo kuzum
kızlar birde kanamanızı soracaktım unutuyorum
benim kanamam kesildi
aslında pek kanamam da olmadı
ilk 2 gün geldi biraz sonra pek gelmedi damla damla
şimdi hepten kesildi
dr normal dedi
sizin nasıl
slm kızlar geçmişi okuyamadım...ben 15 temmuz çarşamba günü epidural normal doğum yaptım..kızım 3.610 kg boyu da 47 cm doğdu..dün çıktık hastanaden her şey yolunda çok şükür....
Karenim napıyosun kuzum, durduk durduk aynı gün dogum yaptık valla 15 dakka var sanırım aramızda hatta, oyle kalmıs aklımda kaydirigubbakcemile3 Serra kuzusu nasıl annesi, 15 günlük oldu bugün yavrularrr
evet zuzum alya ve serra aynı gun dogdu benm kız 10 45 te dogdu tatlım..valla benmde tum gunum ona bakmakla geciyor gercekten guzel ve yorucuymus anne olmak..gece uykumuz yok ama gunduz uyuyo kızım ..tabi arada viyaklıyor sut veriyorum hemen. bugun kontrolden geldik sukur hersey yolunda ..300 gr almıs simdiye kadar teyzesi ..:)senin alya prensesin nasıl saglıgı yerindedr ins?
Benim Alya minimde 11:01 de dogdu karencim tam 16 dakka var aralarında abla oldu seninki kaydirigubbakcemile3 İlk günler sarılık degerlermiz 16 ya kadar cıkmıstı cnm cok uyuyoduk, cok sükür tedavi gormeden düştü degerimiz 5.günde uykumuz bölünmeye basladı, bizimkindede uku problemi oluyo hergün 1 uyanısta 4-5 saat uyanık kalıyo kimi zaman gündüz kimi zaman gece neye gore ayarlıyo bilmiyorum ama cok memeci oldu Alya'cım memem olmadan uyumam diyo resmen sürekli beni istiyo yanında boyle alıssın da istemiyorum sonuctaişe baslayınca napıcam :1shok: Doktorda bulamadım henüz dogru duzgun kac gram aldı bilmiyorum cnm :sinifsinif: Masallah Serra'ma aferim ona verdigi tüm kiloları almıs daha ustunede büyümüş annesiii :lepi:
Koyuyorum 1 tane albümüme cnm resim, Serra kızıma da masallah annesi 41 kere cok güsel bi bebek allah analı babalı büyütsün, saglıkla mis kokuluyuuu :Saruboceq: a.s.
ay gecmis olsun diycem ama gecirmeden atlatmısınız masallah..bizim ilk degr 13.5 tu sonra b daha gerek duymadı dr dusmus dedi..bakalım bizdede ciddi b drum simdilik yok..benmkde surekli memeci..haklısın calısırken zor olur ama..
bence b dr a gotur canım biz bugun devit 3 e de basladık..saglık ocagına git 15. gunden sonra veriyorlar tatlım..
ya zuzum gaydin ne yaptı hic haber yok?
ay gecmis olsun diycem ama gecirmeden atlatmısınız masallah..bizim ilk degr 13.5 tu sonra b daha gerek duymadı dr dusmus dedi..bakalım bizdede ciddi b drum simdilik yok..benmkde surekli memeci..haklısın calısırken zor olur ama..
bence b dr a gotur canım biz bugun devit 3 e de basladık..saglık ocagına git 15. gunden sonra veriyorlar tatlım..
ya zuzum gaydin ne yaptı hic haber yok?