Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)
selamlar oooooo benim kızlar hep burdaymışşşşşşş hihoyyyt nasılsınız annişlerrrrrrrr yerimseniben yarın benim tosbaaaam da kucağımızda olacak inşallahhhhhhh buün son kontrolümüzü olduk nst-usg - tansiyon hepsi çok iyi veeeeeeeee oğluşum nihayet gül yüzünü gösterdi ve gülümsedi bize :asigim: çok sevindik şaşırdık , biz böyle eşimle çığlık çığlığa , dr. da şaşırdı , sonra açıklama yaptık 9 aydır neredeyse hiç görmedik yüzünü dedik , şimdi son dakka böyle tabak gibi ön profilden görünce şaşırdık haliyle dedk :)))))))))))
senin hakkında o kadar seviniyorum ki canım allahım herşey gönlünün istediği gibi olsun..yarınki doğumun süper geçsin bebşini hemenck al kucağına acıların bir anda uçsun gitsin...
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ************************
ANNE ADI---------------------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET-------------------------D.ŞEKLİ---------------------- D.TARİHİ--------------------DOGUM HAFTASI
kızlar arada güncelliyim diyorum.doğum yapan annişler geçmişe çok bakamıyorlar...onların listeyi kolay görmeleri için arada sırada tekrarlıyorum listemizi...
slm kızlar herkes ve bebişler iyidir umarım nihayet doğum hikayemi yazdım :) doğuma girecek arkadaşlara allah yardımcıları olsun. geçmişi okuyamıyorum. sizleri özledim amam iki mama arası 2 saat ve nasıl geçiyor bu saatler anlamadım. uykusuzluk iyi vurdu beni bir aydan sonra yalnız kalınıyor. herkescikler gitti. yetişemiyorum ben hiç bişiye. kilo bile verdim. hamileliğe başaldığım kşlonun bir kilo aşağısındayım.
yalnız kalmana üzüzldüm kilo vermene sevindim uykusuzluk tabiki olacak ama bebekleriniz uyurken sizde accık uyusanız nasıl olur ki acaba...bu imkansız bişey mi...
yalnız kalmana üzüzldüm kilo vermene sevindim uykusuzluk tabiki olacak ama bebekleriniz uyurken sizde accık uyusanız nasıl olur ki acaba...bu imkansız bişey mi...
olmuyor işte be gülüm en azından ben başaramadım. süt sağmak yarım saatimi alıyor mam yedir alt al uyut bir bakmışsın iki saat geçmiş aynı şeyler tekrar bir iki işe el atıyorsun uyumak olmuyor
Melekcim selam nasılsınız öykü gelmiş ya sen beni aradın ama sana dönmeye bir fırsatım olmadı nolur kusura bakma aynı tempodasın sende anlayışla karşılarsın çok saol tatlım aradığın için Paşam 1 hafta gecikmeli geldi 41+0 da doğum yaptım şimdi kollarımda kısmetse yarın 1 haftamız dolmuş olucak öykü nasıllllkaydirigubbakcemile5