- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
merhabalar ben de dogum yaptım nıhayet. kızım 3200 dogdu cok tatlı masallah cok guzel bır duyguymus :))
hayırlı olsun....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben de dogum yaptım nıhayet. kızım 3200 dogdu cok tatlı masallah cok guzel bır duyguymus :))
yok ben hala beklemedeyim...huri sen dogum yaptın mı
maşallah güzel bebişlerimize liste baya kabarmış
her kes doğurmuş hemen hemen :ecrin_bebek:
kızlar herkese iyi akşamlar
çok şükür kızım dün sabah 09:43 de dünyaya geldi,şuan için bir sorunumuz yok herşey yolunda
allah bekleyen herkese biran önce nasip etsin,hepiniz için dua ettim narkozu yemeden önce
inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bekleyenler
şimdi kzımın resminide ekliyorum
çok şükür kızım dün sabah 09:43 de dünyaya geldi,şuan için bir sorunumuz yok herşey yolunda
allah bekleyen herkese biran önce nasip etsin,hepiniz için dua ettim narkozu yemeden önce
Kıslar selam bende Cumartesi normal doğum yaptım bizimki zorla geldi ona kalsa gelmeye hiç niyeti yoktu ama biz kazandık paşam 4 günlük oldu bugün ilk kontrolümüz yapıldı şimdilik yolunda herşey sarılık 14 çıktı pazartesi tekrar kontrole gidicez umarım yükselmez bol bol emzir birazda güneş ışığı alsın dedi doktorumuz şimdi çok kalamıcam yarın girmeye çalışıcam hepinizin kuzucuklarını öpüyroum çok iyi bakın güselliklere
Kıslar selam bende Cumartesi normal doğum yaptım bizimki zorla geldi ona kalsa gelmeye hiç niyeti yoktu ama biz kazandık paşam 4 günlük oldu bugün ilk kontrolümüz yapıldı şimdilik yolunda herşey sarılık 14 çıktı pazartesi tekrar kontrole gidicez umarım yükselmez bol bol emzir birazda güneş ışığı alsın dedi doktorumuz şimdi çok kalamıcam yarın girmeye çalışıcam hepinizin kuzucuklarını öpüyroum çok iyi bakın güselliklere
günaydın kızlar,star dustüm görüyorum seni gelmişsin merakta kodun beni....
şimdi doktorumu aradım asistanıyla görüştüm...tabi ki kendileri çok yoğpun olduklarından görüşemedi benle sinir oldum....dedim bak ben dün geldim nst çekildi herşey aynı doğumhanedeki hemşireler baktı doktor hanımla görüşemiyoruz 1-2 haftadır benim 40 haftam doldu eşimin izini bitti bana bişey söylesin doktorum şöyle yaparız böyle ederiz diye ben iyice tedirgin oldum ama,bebeğim git gide büyüyor içerde bana rahat vermiyor napıcam ben dedim...hemen doktora aktardı ...bu arada dedim ben bugün geleyim suni sancıya bağlasın beni doğurayım bu gece ...dedim...yarın sabah gel bi bakalım dedi....bugün gelsem...? olmaz doktor hanım yeni iziznden geldi çok yoğun bugün sen sabah erkenden gel dediler....peki hazırlıklı mı geleyim(sıkıştırıyorum hewhehehe) valla nasıl istersen öyle gel yarın bi muayne etsin duruma göre bişeyler olur.....iyi tamam hıh:umursamaz: