Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inmiyo malesef ikinci kat olarak kalıyo o şişlik
kızlar efoşum uyandı çocuğumu gazlar uyutmuyorki kaçtım ben hepinizi öpüyoruz oğluşumla teyzeleri...
yapmayın ya ne şişliğinden bahsediosunuz kızlar..benimde estetik dikiş oldu ama b ustu agrıo orası şiş mi kalıcak yani..Çok üzgünüm çoook
deme vallamı:bbo: :1shok: mafoldumben
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ************************
ANNE ADI---------------------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET-------------------------D.ŞEKLİ---------------------- D.TARİHİ--------------------DOGUM HAFTASI
adenzar---------------------------*-------------------------kız----------------------------------normal---------------------------------13mayıs---------------------29+6
comebaby-----------------------*-----------------------ikiz/kız--------------------------g.anez.sezeryan---------------------2haziran----------------32+4
amartis74------------------------*------------------------erkek--------------------------------sezeryan-------------------------14 haziran---------------35+2
papetlant-------------------------*---------------------ikiz/erkek/kız-----------------------------*--------------------------------17haziran-------------------*--
eytekiner-------------------------*-----------------------erkek----------------------------------normal---------------------------17 haziran------------------*--
menekseak---------------------*------------------------erkek----------------------------g.anez.sezeryan-------------------19 haziran---------------38+2
nilayyy---------------------------*------------------------erkek-----------------------------g.anez.sezeryan-------------------19haziran----------------37+6
neslivicdan---------------------*-------------------------erkek----------------------------------normal----------------------------20 haziran---------------38+4
selsin---------------------29 haziran------------------erkek--------------------------------sezeryan---------------------------21 haziran---------------37+3
ipegimu--------------------------*--------------------------kız----------------------------------epi.normal-------------------------23haziran----------------38+6
akdas----------------------------*--------------------------kız----------------------------------epi.sezeryan----------------------23haziran----------------37+5
hürrem_s----------------23 haziran--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------------?--------------------------?
dilara80------------------24 haziran--------------------kız----------------------------------epi.sezeryan----------------------24haziran---------------- 38+5
jasmincin----------------------*-----------------------------*------------------------------------sezeryan--------------------------24haziran-----------------35+1
confuse-----------------22haziran------------------------*-----------------------------------------*---------------------------------------*---------------------------*
sanem------------------25haziran-------------------------*----------------------------------------*----------------------------------------*---------------------------*
GAMZE------------------------*--------------------------erkek----------------------------------normal----------------------------26haziran-----------------38+6
nur84---------------------6 temmuz----------------------kız-----------------------------------normal----------------------------27haziran-----------------38+5
swethome---------------29haziran----------------------kız----------------------------------sezeryan-------------------------29haziran------------------38+4
nurr34---------------------5 temmuz---------------------kız-----------------------------------normal----------------------------29 haziran--------------------*
derin-----------------------1 temmuz---------------------kız-----------------------------------sezeryan------------------------30 haziran---------------------*
yserez--------------------1 temmuz-------------------erkek-------------------------------epi.sezeryan---------------------1 temmuz-----------------37+3
sibel07-------------------1 temmuz---------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------1 temmuz--------------------*
rosem--------------------1 temmuz--------------------erkek------------------------spi.an.sezeryan-----------------------1 temmuz------------------38+3
burcusener-------------1 temmuz--------------------erkek----------------------------------sezeryan------------------------1 temmuz-----------------38+5
zuzuuum---------------- 8 temmuz--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------2 temmuz------------------38+1
karen81-------------------2 temmuz--------------------kız------------------------------------sezeryan------------------------2 temmuz--------------------*-
çiceks---------------------5 temmuz------------------erkek-----------------------------------sezeryan-------------------------5 temmuz--------------------38+5
nar-------------------------11 temmuz------------------erkek-------------------------sip. sezeryan---------------------------6 temmuz---------------------38+0
beyazmelek-------------7 temmuz--------------------kız---------------------------genelsezeryan-------------------------7 temmuz-----------------------38+3
nesquk_24---------------6 temuuz-------------------erkek---------------------------------sezeryan------------------------7 temmuz----------------------*
hüzün yılı----------------8 temmuz-------------------erkek----------------------------------sezeryan-----------------------8 temmuz---------------------39+0
sıla_84--------------------9 temmuz-------------------kız--------------------------------------normal-------------------------9 temmuz---------------------37+0
demet---------------------10 temmuz-------------------kız-----------------------------------sezeryan------------------------10 temmuz----------------------*
kikoleyim----------------10 temmuz-------------------kız-----------------------------------sezeryan--------------------------10 temmuz---------------------37+5
ebush-----------------------------*-------------------------erkek-----------------------------------normal--------------------------10 temmuz---------------------41+0
demresu------------------15 temmuz-------------------kız------------------------------------normal---------------------------11 temmuz---------------------34+4
filizusta------------------- 11temmuz-------------------erkek--------------------------------sezeryan-------------------------11 temmuz--------------------37+5
aysenur2009------------20 temmuz--------------------kız-----------------------------------normal----------------------------12 temmuz-------------------------*
babaylon---------------------10 temmuz---------------------kız--------------------------sezeryan (haber bekleniyor)
hafsa23----------------------12 temmuz----------------------kız--------------------------sezeryan (haber bekleniyor)
annecik_annecik---------12 temmuz----------------------kız--------------------------sezeryan (haber bekleniyor)
kuzu--------------------------14temmuz-------------------------*----------------------------sezeryan (haber bekleniyor)
madgirl-----------------------14 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan (haber bekleniyor)
hihoyyyt-sıradakiler-hihoyyyt
nazlıbahar-------------------9 temmuz---------------------erkek--------------------------normal
cankız__--------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
grübchen--------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
huri37-------------------------17 temmuz---------------------kız----------------------------normal
grafiti--------------------------17 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan
cgulistan---------------------17 temmuz-------------------erkek--------------------------normal
blue_--------------------------17 temmuz-------------------erkek---------------------------normal
star_dust---------------------18 temmuz------------------erkek--------------------------sezeryan
ecetuba84-------------------18 temmuz--------------------kız-----------------------------normal
sibel4--------------------------20 temmuz------------------erkek---------------------------normal
alpim---------------------------21 temmuz------------------erkek--------------------------sezeryan
aşina---------------------------21 temmuz---------------------*-------------------------------normal
kibele--------------------------24 temmuz--------------------kız---------------------------henüz belli degil
biz normal doğuranlar doğurmazsa cuma günü grafiti ye kadar doğum görünmüyor...bakalım şu sezeryanla doğuran arkadaşlar haber versede bi rahatlasakkklmaz:
selam canlarım geçmişi okumaya çalışıyorum kaçırdığım bir olay var mı bakalım
huricim benim doğum haftasını değiştirmişsin canım ama 38+4 olacaktı,ay çok oluyorum galiba :kedi:
günaydın canlarıııııııım,sık giremiyorum artık malum,aklım hep sizde arada bir doğum yapanları göreyim diye son sayfaları tarıyorum,doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyor,sütünüz bol olur inşallah ve yavrularınız doyar diyorum,yapmayanlarada allahtan sabır ve hayırlı,acısız,kolaycacık doğumlar diliyorum.:Saruboceq: albüme birkaç resim ekledim canlarım.
bide huriş canıııım doğum haftam 34+4,öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
herkese merhaba dogum yapan annelerı tebrık edıyorum
bız dun aksam ustu hastaneden cıktık evımıze geldık cok sukur degerlerımız dusmus
yarın yıne kontrolumuz var ınsallah artmamıstır.....
sık sık emzırıyorum 2 saatte bır sütümü sagıp verıyorum 60 cc yeterlı gelıyo
sutumu sagdıgım ıcın mama vermıyorum acaba vermem gerekıyormu yıne?
canım geçmiş olsun çok şükür eve gelmişsiniz hayır canım mama verme sakın sık sık uyandır emzir eğer uyanmıyosa sağ sütünü biberonla ver mama verme canım sütün güzel geliyosa mamaya gerek yok:1no2:
dılos cok sınırlerım bozuk mama vermıyorum hastanede verdıler
doymuyomus hem mama yıyor arkasından bıde benı emıyor
uyanmıyor bı turlu delı olucam zorla 2 saatte bır uyandırıyorum sutum yetmez dıye sagıp verıyorum ne kadar emdıgını anlamak ıcın
bu seferde emmedıgı ıcın sutum azalıyo sarılıgı atlatsın dıye ugrasıyorum yoksa bıberon bıle kullanmıcam
senın kızda sarılık olmustu sen atlattınmı sımdı nasıl
beslenmesını falan nasıl saglıyosun
tatlım burda yazıyo aceleye gelmişsin anlaşılankaydirigubbakcemile3
inşallah bırak günleri saateler geçtikçe bile sinir oluyorum ben ya...bu cumartesi pazar eşim gece işe gidiyor ...üstelik izinide bittii bu cuma son günü:gitme:cnm hala belımde ve kasıklarımda agrılarımvar bbebekte cok hareketlı hele yan yatoyoprum soluma nasıl hareket edıor kasılıyor bır bucuk saatte agrılar oluyor ara ara bakalım hayırlısı
kızım babaannesıne gıttı sbhtan berı yok gıdıp onu almayı dusunuyrm ama gozum yemıyor ya yolda bısey olursa dıye gercı yakın 10dk. ama ılmıyorum ıkı saat sonra cıkarım gezmıs olurum da ya
senın bıdıklar ne alemde?
bu arada dr. nts me bakmıs yrndan sonra yok ya pazartesıye kadar doğmazsa dığer dr. yonlendırdı gelsın nst yapılsın demıs pehhhhhh
uuyyy yirim kuzucuğuinşallah yarına kadar sancıların çoğalır canım yürüyüşte iyi gelir sancı varken zaten yürüyüş yaptırıyolar hem yakınmış yavaş yavaş gitsenömi acaba belki işe yarar benim bıdıklar uyudu bend euyumuşum 1 saat kadar kafam yerine gelmiş ufak böcüğüm kalmıştı onu emzirdim şimdi beşiğinde bakınıyo heran yaygaraya başlayabilir:) bide akşam fark ettikki eşim aldı kucağına ben mutfağı toplarlıyorum durmuyo ben aldığım gibi kucağıma sustu acaba anneyi babayı ayırt etmeyemi başladı kuzucuğum:asigim:
kesinlikle çok kullanışlı olduğu söyleniyor.hayırlı olsun iyi yapmışsın..bugün bunu sipariş ettim evde odadan odaya gidince yanımda dursun diye sanırım bu kızz bana bağımlı olcak inşallah işime yarar yarın elimde olcak ana kucağı:ecrin_bebek:
tamam listeyi güncelliyorum şimcik...selam canlarım geçmişi okumaya çalışıyorum kaçırdığım bir olay var mı bakalım
huricim benim doğum haftasını değiştirmişsin canım ama 38+4 olacaktı,ay çok oluyorum galiba :kedi:
yes heyecanlı kızım o şimdi anne oldu..olcak o gadder...kaydirigubbakcemile3tatlım burda yazıyo aceleye gelmişsin anlaşılankaydirigubbakcemile3
ayyy evet dilaracım bebişim aklımı başımdan aldı,aceleyle yazınca yanlış olmuş,hurişiiiim pardon canım.
doğum yapmayan arkadaşlara sabır diliyorum umarım ugün yarın kavuşursunuz yavrularınıza.