- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
hoşgeldinnnnnnnnnnnn Şeniz :1hug:
hoşbulduk canımm nasılsın sen gündüzleri uyuyosun sanırım gece ayaktasın hep:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnnnnnnnnnnn Şeniz :1hug:
ilaydam yanımda uyuyor teyzesi
selam kıslar bis geldik...opuyorumnanaktan
bugun kontrolümüs vardı. sancım çıkmadı ama bebeğim az oynuyo gibi geldii. meyve suyu içip tekrar girdim nstye. o zmn duseldi hareketleri.. suyumus oldukça azalmışş.. plesantamıs da kireçlenme artmışş.. dolayısıyla artık bebişim gelse saglıgı için çok daha iyi olcakk.. çarşamba yada perşembe tekrar gel dediç bu arada bol şekerli kompostolar tüket dedi doktorumm. her gun sıcaga yakın duş al dedii.. ve yürüyüş verdii.. yani bikaç güne doğum düşünüyookafamçokkarıştı
korkuyorum ben yaa sanırımm.. bu arada açıklığım da 1,5 cm olmuşş... dua edin bizee..:Saruboceq:
bugun kontrolümüs vardı. sancım çıkmadı ama bebeğim az oynuyo gibi geldii. meyve suyu içip tekrar girdim nstye. o zmn duseldi hareketleri.. suyumus oldukça azalmışş.. plesantamıs da kireçlenme artmışş.. dolayısıyla artık bebişim gelse saglıgı için çok daha iyi olcakk.. çarşamba yada perşembe tekrar gel dediç bu arada bol şekerli kompostolar tüket dedi doktorumm. her gun sıcaga yakın duş al dedii.. ve yürüyüş verdii.. yani bikaç güne doğum düşünüyookafamçokkarıştı
korkuyorum ben yaa sanırımm.. bu arada açıklığım da 1,5 cm olmuşş... dua edin bizee..:Saruboceq:
saol starcım
cmt günü dr gidicem ozaman ayrıntılı tekrar konuşurum
hoşbulduk canımm nasılsın sen gündüzleri uyuyosun sanırım gece ayaktasın hep:)
merhabalarr..
kocişim bugün evde bebişime bakıyo. ben de size bi bakınayım dedimm..:)))
allah bi cesaret veriyor dimi....darısı başıma darısı başıma :Saruboceq::Saruboceq:hurim deli cesareti canım benimki
onu bi kere bende yaptım yanlışlıkla nurun tickerinin adresinden gir orda göz at gibi brows seçeneği var ...neyse ben bakayım kız msn den yollarım sana onu bende yapmıştım yanlışlıkla...nur canım bende resim koyucam tickerime ama olmuyo nasıl yaptın canım yazarmısın beceremiyom:)
sıla valla şu an durumlarımız aynı gibi benim sancılar nst de 40-50 ler arasında gidip geliyor çıkıyor her serferinde...ama ben sokakta kalırım die korkudan dışarı adım atmıyordum doğumu hızlandıracaksa bende yarından itibarek kocişle sokak yürüyüşlerine çıkayım...ılık duşu hergün 3 kez yapıyorum zati soğuk suyla yıkanamıyorum...artıkın bu hafta kocamda izine çıkmışken doğurayım....yarında işlerimi bitiriyim salıya fıştırayım artık heheheheselam kıslar bis geldik...opuyorumnanaktan
inş cnmm dua edin saglıkla gelsin...canım hayırlısıyla gelir inşallah kuzucuğunn herşeyin hayırlısı yani açılmanda baya varr belki bi kaç güne gelir bebişinn sağlıkla sıhatlee gelsinn canımm:Saruboceq:
canım kaç haftalık oldunuz..
inş hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu
allah bi cesaret veriyor dimi....darısı başıma darısı başıma :Saruboceq::Saruboceq:
onu bi kere bende yaptım yanlışlıkla nurun tickerinin adresinden gir orda göz at gibi brows seçeneği var ...neyse ben bakayım kız msn den yollarım sana onu bende yapmıştım yanlışlıkla...
sıla valla şu an durumlarımız aynı gibi benim sancılar nst de 40-50 ler arasında gidip geliyor çıkıyor her serferinde...ama ben sokakta kalırım die korkudan dışarı adım atmıyordum doğumu hızlandıracaksa bende yarından itibarek kocişle sokak yürüyüşlerine çıkayım...ılık duşu hergün 3 kez yapıyorum zati soğuk suyla yıkanamıyorum...artıkın bu hafta kocamda izine çıkmışken doğurayım....yarında işlerimi bitiriyim salıya fıştırayım artık hehehehe
starın dustümmmm naber kız ...sendne alıntı yapmamışım neden se? nasılsın tatlım iyimisin ..ay bi sarılasım geldi sana neden acaba....alla alla bak sen..:içelim:kaydirigubbakcemile5..
kızlar merhaba nasılsınız ben başağrısı dışında iyiyim spinal sezeryan olupta benim kadar başı ağryan varmı acaba çok fazla ağrıyor ağrıkesci bile fayda etmiyor.biez dün hastanedeydik kızım çok az sarılığı balamıştı mor ışığa koyduk zor olsada orda durması çok şükür bugün bya bir düştü ve gelik lohusalık zor geçiyor anlayacağınız evde annem kayınvalidem var ama yinede zor oluyor bütün bu olumsuzlukların içinde en güzeli kızım herşeye değer biran önce kilo alması için dua ediyorum çünkü daha artıya gçemedik süt ve mama takviyesi verdi doktorumuz.biz kısaca böyleyiz. bebeklerini bekleyen bütün annler darısı başınıza
kızlar merhaba nasılsınız ben başağrısı dışında iyiyim spinal sezeryan olupta benim kadar başı ağryan varmı acaba çok fazla ağrıyor ağrıkesci bile fayda etmiyor.biez dün hastanedeydik kızım çok az sarılığı balamıştı mor ışığa koyduk zor olsada orda durması çok şükür bugün bya bir düştü ve gelik lohusalık zor geçiyor anlayacağınız evde annem kayınvalidem var ama yinede zor oluyor bütün bu olumsuzlukların içinde en güzeli kızım herşeye değer biran önce kilo alması için dua ediyorum çünkü daha artıya gçemedik süt ve mama takviyesi verdi doktorumuz.biz kısaca böyleyiz. bebeklerini bekleyen bütün annler darısı başınıza
ben çıkayım bi dujjjjj alayım , zira bayıliciiiimmm -tatlicadiarzu-