Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilara canım senin nasıl gidiyo ?
dilara canım senin nasıl gidiyo ?
çok güzel allah nazardan saklasın herkese anlatma nazar değer ağlıyor de durmuyor de hehehehe öyle derler bizde biz teyzesiyiz bişiycik olmaz maşallah allahım banada nasip etsin öyle olsun.....bakalım bebeğinden heralde senin elinde olan bişey değil...süperrr....
bebeğim beni hiç yormuyo. karnını doyuruyo... altını alıyorum gazını çıkarıyorum 2-3 saat uyuyo uyanınca yine aynı.. iyiyim yanii.. çok şükür.
bugün yine bıcı bıcı yaptık. şimdi uyuyo canım. sen nasılsın?
bak seinkide düzene girdi sen evde tek kalmaktan 2 çocuktan işten güçten sıkıldın yavrum...bide yaz evde tıkalı olmak çok zor kış olsaydı bu kadar üzüzlmezdin..bir dahaq kışın doğurucam inşallah...iyiyim canım yani bebeğim çok şükür uslu okadar hırçın bi bebek değill emiyo uyuyoo akşam üstleri biraz mız mız oluyo bide her emmeden sonra kusuyoo hıçkırık tutuyooo sakinleştirmeye çalışıyorum :) sanırım eve tıkalı kalmak beni yordu ondan depresyon halindeyim:)
evet sende gelen giden misaifrde var...benden beter senin çevredekilerde saolsunlar...senin nasıl gidiyo canım kim var yanındaa benim yanımda kimse yok 2 çocuk ev işi hiç boş durmuyorum deyebilirimmm:gitme:
gerçekten kaç kilo gitti şişler inmeye başladımı....ben nasıl olcam bakalım...nerdeyse kilo felan kalmadı bendee çöktümm
ya yapmayın ya ürkütüyorsunuz beni ya...ben pek ağlamam ama hale bak hepiniz döküldünüz noluyoruz kızlar ya kendinize gelin...
hayırlı doğumlar olsun haberlerini verirsin bize...sen çiçeğin nesi oluyordun canım...?
çok güzel allah nazardan saklasın herkese anlatma nazar değer ağlıyor de durmuyor de hehehehe öyle derler bizde biz teyzesiyiz bişiycik olmaz maşallah allahım banada nasip etsin öyle olsun.....bakalım bebeğinden heralde senin elinde olan bişey değil...
bak seinkide düzene girdi sen evde tek kalmaktan 2 çocuktan işten güçten sıkıldın yavrum...bide yaz evde tıkalı olmak çok zor kış olsaydı bu kadar üzüzlmezdin..bir dahaq kışın doğurucam inşallah...
evet sende gelen giden misaifrde var...benden beter senin çevredekilerde saolsunlar...
gerçekten kaç kilo gitti şişler inmeye başladımı....ben nasıl olcam bakalım...
senin nasıl gidiyo canım kim var yanındaa benim yanımda kimse yok 2 çocuk ev işi hiç boş durmuyorum deyebilirimmm:gitme:
çok güzel allah nazardan saklasın herkese anlatma nazar değer ağlıyor de durmuyor de hehehehe öyle derler bizde biz teyzesiyiz bişiycik olmaz maşallah allahım banada nasip etsin öyle olsun.....bakalım bebeğinden heralde senin elinde olan bişey değil...
bak seinkide düzene girdi sen evde tek kalmaktan 2 çocuktan işten güçten sıkıldın yavrum...bide yaz evde tıkalı olmak çok zor kış olsaydı bu kadar üzüzlmezdin..bir dahaq kışın doğurucam inşallah...
evet sende gelen giden misaifrde var...benden beter senin çevredekilerde saolsunlar...
gerçekten kaç kilo gitti şişler inmeye başladımı....ben nasıl olcam bakalım...
çok güzel insanın senin gibi ilgili bir arkadaşı olması ne kadar güzel...bizim yakın akrabalarımız bile senin kadar değiller...çok güzel vefalı insansın maşallah...ben çiçeksin iş arkadaşı ve arkadaşıyım. yerimseniben
hurişcim toplam 14 kilo ile bitirdimm şuan 5 kilo fazlam kaldıı bakalım nasıl gidicekk onlarda o 5 kilode göbek çevremde var sadecee
çok güzel insanın senin gibi ilgili bir arkadaşı olması ne kadar güzel...bizim yakın akrabalarımız bile senin kadar değiller...çok güzel vefalı insansın maşallah...
kız ne güzel 5 kg ne demek süper bişiy....5 kg bende olsun bırak kalsın üstümdeee.....ben çok korkuyorum ya ....88 kg oldum ....80 kiloda kalıcam die ödüm kopuyor....65 le hamile kaldım 70 olsam yarabbi şükür diycem...
kızlar merhabalar nasılsınız bugün
biz iyuiyiz sen nasılsın...nasıl gidiyo...
bizde iyiyiz canım meleğimle emişmeye çalışıyoruz
sen nasılsın sancıların ne durumda
kızlar merhabalar nasılsınız bugün
hoş geldin nurcumm iyi olmaya çalışıyorum ben:) sen nasılsın ilaydamız nasıllŞeniz