- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
nurr selsin nasıl gidiyo kızlarr depresyon halleri varmı sizdeee:ecrin_bebek:
iyi gidiyor canım
valla bende var çok ağlıyorum herşey gücüme gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurr selsin nasıl gidiyo kızlarr depresyon halleri varmı sizdeee:ecrin_bebek:
iyi gidiyor canım
valla bende var çok ağlıyorum herşey gücüme gidiyor
bende öyleyim canım herşey gözümde büyüyo sankii herşeyi kafama takmaya başladımm biri bişey dese iyiliğinede olsa ağlıyorum yaa ne olduu banaa offffmafoldumben
bir kaçağa daha ulaştımmmmmmmmmmmmm:teytey:
sevtaaaaaaaaaaaapduzyoooooooool
15 temmuzda olacakmış sezoşu
oğluşu 2500 gr son ölçümünde
34. haftada erken doğum riski atlatmış serum ve nidilatlarla gecktirmişler
şimdi 36. haftasında
hepiize selamları var
doğuranlara da hayırlı olsun dilekleriiiiii
iyiyim canım çok şükür benim kızın göbeğide düşmedi 10. gün bugün inşalalh bekliyorum düşcek diyee(( kızda iyi biraz mız mız arada sen nasılsın oğluşun nasıl bakalımmopuyorumnanaktan
sıla_84 aradı az önce ben de iice ayaklı gassste oldum dimiee :))))))))
dr,uyla konuşmuş , asayiş berkemal
pazar gün kontrole gidecekmiş , o güne kadar bebeğin hareketlerine dikkat edecekmiş , pazar günkü kontrolde yine su gelme drumu ve bebğin hareketlerinde azalma belirtisi felan olursa pazar yatışı yapılacakmış ..
heheheh akşam oldu hüzünlendim ben yineeeee....dünde bu saattee bu şarkıyı söylyüordum...kocişleriniz geldi dimmiiiiii
hehhe geldii benim kociş :jeyyar:
oğlumda iyi bende iyiyim.benim oğluşum çok uslu maşallah.bende depresyondayım.herşeye üzülüyorum.çok duygusalım bu aralar.herşeye ağlayasım var.ağlıyorumda zaten.herşeyi takıyorum kafama.şimdi göbeğini taktım.üzülüyorum.oğluma bakıp bakıp ağlıyorum
öyle oluyor zati yavrum 2 haftadır benimki gece geliyor ya ben bu saattelerde hep yalnızım zaten...bir ben bir vantilaötrüm...başbaşayıssss.....
ay ben öyle şeylere ağlamam heralde....ben t.v. de havuza girenleri görünce ağlarım denize girenleri bikinilileri görünce yaygarayı koparırım heraldeeee...
ama az kald dimi seninkinin de eve erken geleceği haftaya
sonra seni bulabilene aşkolsun
anam sonra da doğumun girer araya heeepten kaybolursun
kıs huriş tickerına baktım da 38+1 sin bugün , sıksan eccük daha , yani bi 14 gün daha , 40+1 de doğursan İpek böcüünü , aynı gün gireriss doğuma delikafaduldenkaydirigubbakcemile3