- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende anlamıyorum ben suni sancı lafını etmiyorum doktorda etmiyor...demekki açılma çok büyük değil diye düşünüyorum az açılman var dedi aynı günün gecesi nöbetçi doktorda az açılman var demişti....ama suni sancı falan bişey demiyorlar...heralde benim sancıyla su gelmesi ile gitmemi bekliyorlar...eğer 40 haftam dolupta hareketlenme yoksa suni sancı verecekler...ya canım sana neden açılman varken takıp epidurali suni sancı vererek başlatmıyorlar doğumu CADIARZU
sen mi istemiyorsun böyle bi şeyi ???
çok güzel bi haber çok sevindim resmini çekip göndertsin bize merak ediyorum...öpmesin zaten 3 ay değil ilk 6 ay öptürmesin öpmesin....sağlık bu neticede...dayanacak...kızlar comebabynin kızçeler artık evlerindelerrrrrrrr :lepi:
Nilsu 2050 gr , Bensu 1750 gr olmuş .. 3 aylık oluncaya kadar öpmek yokmuş minikleriiiiiii benneyaptımki
insan nasıl dayanabilir yaaaa benneyaptımki
selam kızlarrrrrrrrrrrr:sm_cool:
serramızdan haber varrrrrr:lepi:
saat 10 45 de 3 290 gr ve 51 cm olarak dünyaya teşrif etmiş prensessssa.s.
karen yeni yeni ayılmış anca aradı herkese çokkkkkkkkk selamı varrrrrrr
kızlar bende naz kızımı kucağıma aldım kaydirigubbakcemile2bebeğimin suyu azalmış acilen 30 haziranda saat 9 45de doğdu kızım 2 300 gr sonra yine görüşürüz çok kalabalık evimiz az önce geldik kızım çok küçük doğdu yalnız dua edin arkadaşlar çabuk toparlansın:teytey::lepi:
kızlar slm ben de dün doğum yaptımm. kızım 2700 malesef biraz zayıf ama sağlıklı çok şükür.bugün eve geldik çok tatlı kızım.ama süt çokçok az ona üzülüyorum inşallah çoğalır şimdi geçmişe bakayım kimler doğum yapmış.
bende bu gün hiç giremedim
bütün gün temizlik yaptım deli gibi
sonra da pişman oldum çünkü sancım başladı
eşim gelince çok kızdı bana neden yaptın diye ama ne bileyim ya içim rahat etmiyo
oysa pazar günü temizlik için gelcekti kadın yaşadı hadi ona yapçak pek bi iş kalmadı çünkü
ayyyyyyyyyy ne guzel dogum yapmisssin.gozun aydin canimkızlar slm ben de dün doğum yaptımm. kızım 2700 malesef biraz zayıf ama sağlıklı çok şükür.bugün eve geldik çok tatlı kızım.ama süt çokçok az ona üzülüyorum inşallah çoğalır şimdi geçmişe bakayım kimler doğum yapmış.
doğum yapan tüm annelre geçmiş osun sağlıkla büyüsün minik meleklerimiz bende 11 temmuzda doğurma girecem herkese sağlıklı doğumlar
doğum yapan tüm annelre geçmiş osun sağlıkla büyüsün minik meleklerimiz bende 11 temmuzda doğurma girecem herkese sağlıklı doğumlar
o sağ tarafta baskı sancı acıma bendede var tatlım ...aynı heyecanları bizlerde senin gibi yaşıyoruz ağdaya dikkat et kadın yarım yamallak bırakmasın bende ki gibi..daha önce yaptırıyormuydun ilk mi gidiceksin daha önce yaptırmadıysan son zamanlarına bırakma tatlım şimdiden git...gerçi bizim hormonlardan dolayı çok hızlı geliyor yenileri ama ben ayna ile kontrol ettim oramda daha hareketlenme yok...koltuk altı başladı gelmeye..hormonlardan dolayı...aferim sanaaaklava:
valla tamm oklavalıksın melek heeekaydirigubbakcemile
ben wc e zor gidiyorum valla acaip bi durumdayım baskı ve sancı var hafiften ama sağ kasığımdaki ağrı hiçbişeye benzemiyo resmen mahfetti beni dik yürüyemiyorum :gitme:
perşembe günü annemle kardeşim silip süpürecekler cuma sabahtanda yatağımı hazırlar çıkarız inşallah:Saruboceq:
bu hafta içi hem ağdaya hem de kuaföre gidicem bakalımmmmmm az zaman kaldııı çok heyecanlıyım ben yaaamafoldumben
cnm ewt uğrayamıyorum evimde değilim istanbulda annede arada görümcemde kalıyorum doğumu görümcemin yanında yapıcam eve nete bağlanınca rahat rahat okuyup kaltılacam inş. ama her fırsattta neete girip takip etmeye çalışıyorum doğumları ama tek tek tebrik edemiyorum kalabalıktayıp artık kusura bakmayın herkese hayırlı sağlıklı doğumlar Şeniznarcım sanada hayırlı doğumlara.s.
son zamanlarda hiç ugramıyorsun bizi merakta bırakma emiŞeniz
bende gerçekten çok heycanlıyım benim bebek erken gelicek esas tarişhimiz bir hafta sonra alınması lazımdı ama güzel gelişmiş tosunum heyecen korku hepsi bi anda hepimizi ALLAH sağlıocakla kurtatsın:1hug:az kalmis hayirlisi insallah .kolay gecer insallah.gunler gecmiyor degilmi????heyecanla bekliyorum
gözün aydın...Allah anneli babalı büyütsün...arkadaşlar merhaba bende temmuz annesiyim.aranızda belki beni hatırlayan vardır.27 haziran cumartesi bende oğlum buğrayı kucağıma aldım.darısı sizlerin başına sevincimi paylaşmak istedim.....
Karen de kavuştu kızına maşallah..Allah anneli babalı büyütsün...selam kızlarrrrrrrrrrrr:sm_cool:
serramızdan haber varrrrrr:lepi:
saat 10 45 de 3 290 gr ve 51 cm olarak dünyaya teşrif etmiş prensessssa.s.
karen yeni yeni ayılmış anca aradı herkese çokkkkkkkkk selamı varrrrrrr
biz iyiyizi tatlım sen nasılsın?amin kızlarrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
ne var ne yok herkes iyidir inşallahhhhhopuyorumnanaktan
tabi canım usg ölçümleri yanlış..hiç uzayan boy kısalır mı?aynen bende öyleyim bide 2. çocuğum ama demek ki her biri ayrı heyecanlı oluyormuş
içim içime, ben hiçbir yere sığamıyorum...
hem heyecan hem korku, hem mutluluk hepsi birbirine karışmış durumdaaa
Kuzular sağlıkla gelsin inşallahhh:Saruboceq:
çok şükür iyiler analı kızlı canım
naber datlumm sen nasılsın bakemopuyorumnanaktan
biliyorsun deme benim çileğimde 1 hafta hiç kilo almamış
zuzum da aynı durumu yaşamış
demek ki son haftalarda olabiliyor:umursamaz:
ama anlamadığım bizimkinin boyu da kısalmış nasıl oluyosa:1shok:
kesin ölçümde yada ultrasantta hata vardı:umursamaz:
derincim sen de kavuştun bebişine maşallh...Allah anneli babalı büyütsün..Kızın çabucak toparlanır sen düşünme..sütünle beslersin tombiş olurrr...kızlar bende naz kızımı kucağıma aldım kaydirigubbakcemile2bebeğimin suyu azalmış acilen 30 haziranda saat 9 45de doğdu kızım 2 300 gr sonra yine görüşürüz çok kalabalık evimiz az önce geldik kızım çok küçük doğdu yalnız dua edin arkadaşlar çabuk toparlansın:teytey::lepi:
çook sevindim comebaby adına şükür evlerine döndü minik kızlar...Ama öpmemek çok zor olsa gerek bir an önce 3 aylık olurlar da annesi babası doyar onları öpmeye...kızlar comebabynin kızçeler artık evlerindelerrrrrrrr :lepi:
Nilsu 2050 gr , Bensu 1750 gr olmuş .. 3 aylık oluncaya kadar öpmek yokmuş minikleriiiiiii benneyaptımki
insan nasıl dayanabilir yaaaa benneyaptımki
BEYAZ MELEK sana yorum bile yapamıyorum temizliğe gelecek kadına evi temiz vereceksin yani birde üstüne para vereceksin bide üstüne sancı çekeceksin....anlayamıyorum seni...hani hiç duramıyorsa kek börek yap doğumdan sonraya buzluğa bişiyler hazırla koy yap o daha az yorucudur temizlikte ne oluyor canım....Çok üzgünüm çoookklava:
o sağ tarafta baskı sancı acıma bendede var tatlım ...aynı heyecanları bizlerde senin gibi yaşıyoruz ağdaya dikkat et kadın yarım yamallak bırakmasın bende ki gibi..daha önce yaptırıyormuydun ilk mi gidiceksin daha önce yaptırmadıysan son zamanlarına bırakma tatlım şimdiden git...gerçi bizim hormonlardan dolayı çok hızlı geliyor yenileri ama ben ayna ile kontrol ettim oramda daha hareketlenme yok...koltuk altı başladı gelmeye..hormonlardan dolayı...
cnm ewt uğrayamıyorum evimde değilim istanbulda annede arada görümcemde kalıyorum doğumu görümcemin yanında yapıcam eve nete bağlanınca rahat rahat okuyup kaltılacam inş. ama her fırsattta neete girip takip etmeye çalışıyorum doğumları ama tek tek tebrik edemiyorum kalabalıktayıp artık kusura bakmayın herkese hayırlı sağlıklı doğumlar Şeniz
bende gerçekten çok heycanlıyım benim bebek erken gelicek esas tarişhimiz bir hafta sonra alınması lazımdı ama güzel gelişmiş tosunum heyecen korku hepsi bi anda hepimizi ALLAH sağlıocakla kurtatsın:1hug:
gözün aydın...Allah anneli babalı büyütsün...
Karen de kavuştu kızına maşallah..Allah anneli babalı büyütsün...
biz iyiyizi tatlım sen nasılsın?
tabi canım usg ölçümleri yanlış..hiç uzayan boy kısalır mı?
derincim sen de kavuştun bebişine maşallh...Allah anneli babalı büyütsün..Kızın çabucak toparlanır sen düşünme..sütünle beslersin tombiş olurrr...
çook sevindim comebaby adına şükür evlerine döndü minik kızlar...Ama öpmemek çok zor olsa gerek bir an önce 3 aylık olurlar da annesi babası doyar onları öpmeye...