Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinin de aynı canım , daha kısa ölçtü sanırım dr. hadi kilo almamasını anlarız da boy nasıl kısalıyo yaa kaydirigubbakcemile3
2 h.sonudur biz de gidiyoruz kahvaltıya , güya gittiğimiz yer bornova çıkışında bir köy ev serin olacak , nerrrdeeeee , biz de piştik yaaa .. evde yapsaydık daha serindi hiç olmazsa :)))
aaaaaaaa hayırlı olsun canımmmm
annesi sütün besler büyütür onu sen merak etme :asigim:
sıcaktan çatlıyoruz canımmm sen nasılsın ???
kıs lohusssaaaaaaaaaaaaa , bunaldın mı yoksaaaaaa :teselli:
kimsee yok mu yanında gerçi kızın var , hani derler ya lolhusa 40 gün yalnız kalmaz diye yerimseniben
diloşum nasılsın canım...
süt sorununuz halloldu mu canım
merhaba arkadaşlar. ben çiçeks' in arkadaşıyım. Şeniz
biraz önce tekrar konuştum onunla, tarih kesinleşmiş. inşallah bi aksilik olmazsa 5 temmuz 2009 pazar sabahı oğluşumuz kucağımızda. şu ana kadar sağlıkları çok güzel, maşallah. Hatta çiçeks'imiz 4 temmuzda arkadaşının nikahına gitmeyi düşünüyor :lepi:
sağol tatlım çok şükür iyiyim iyi olucam inşallah gün geçtikçee:) depresyona girerim bellimi olur biraz zaman geçsinde atarım kendimi dışarlaraakaydirigubbakcemile3
sağol tatlım iyiyim çok şükür süt sorunumuz halloldu inşallah böyle giderr sen ne yaptınn kızın nasıll uslumuyuz annesikaydirigubbakcemile2
sana ne diiicem , sen ben doğurana kadar atarsın kendini sokağa , hele huriş doğurana kadar 40ını bile çıkartırsın kaydirigubbakcemile3 haksız mıyım hurişşşşşşşş :teytey:
kendisine sevgilerimizi ve dualarımızı ilet canım .. inşallah sağlıklı ve kolay bir doğumla kavuşur oğluşuna ...
sana ne diiicem , sen ben doğurana kadar atarsın kendini sokağa , hele huriş doğurana kadar 40ını bile çıkartırsın kaydirigubbakcemile3 haksız mıyım hurişşşşşşşş :teytey:
bu gidişle yaşına bile girecek eylül sırnaşık şey
huriş bu gidişlee en son doğuracakkk:roflol:
kızlar comebabynin kızçeler artık evlerindelerrrrrrrr :lepi:
Nilsu 2050 gr , Bensu 1750 gr olmuş .. 3 aylık oluncaya kadar öpmek yokmuş minikleriiiiiii benneyaptımki
insan nasıl dayanabilir yaaaa benneyaptımki
dilara senin süt durumun nasıl.kızın nasıl
arkadaşlar merhaba bende temmuz annesiyim.aranızda belki beni hatırlayan vardır.27 haziran cumartesi bende oğlum buğrayı kucağıma aldım.darısı sizlerin başına sevincimi paylaşmak istedim.....
kızlar slm ben de dün doğum yaptımm. kızım 2700 malesef biraz zayıf ama sağlıklı çok şükür.bugün eve geldik çok tatlı kızım.ama süt çokçok az ona üzülüyorum inşallah çoğalır şimdi geçmişe bakayım kimler doğum yapmış.
kızlar slm ben de dün doğum yaptımm. kızım 2700 malesef biraz zayıf ama sağlıklı çok şükür.bugün eve geldik çok tatlı kızım.ama süt çokçok az ona üzülüyorum inşallah çoğalır şimdi geçmişe bakayım kimler doğum yapmış.