- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bişey yapmıyorum eşim banyo yapıcam ge lsenide keseliyim dedi işte bi güzel yıkandım paklandım temizlendim saçlarımı kremledim şimdi ....eşim çıksın duştan beraber bi güzel duamızı ederiz size kendime herkese şu an belkide doğumhanede doğurmaya çalışanlar vardır onlara....çok ihtiyacımız var şu an....öyle iştek ..
uykum oluyor benim ya ben güze luyuyorum ...ama sana bişey diyim kocan yokmu bu gece senin.kaçta gelecek sahi barmen değil de ne iş yapıyordu kocişin kaydirigubbakcemile3
ee ne zaman geleceği belli değil yani bu gece uykuları o yüzden olabilir yani olabilir değil o yüzden eşim mesaideyken ben t.v. karşısında hatta pc karşısında uyuya kalıyordum...şimdi ise ona sarılıp uyuyrken sabah 11 den aşşağı kalkmıyorum...tamamen güven meselesi isterse evde 10 kişi olsun ama eşin yoksa uyumak zor oluyor....ayran yap kendine ayran iç uykun gelir belkim
sen ne zaman yatçan canım
bende açıkçası namaz kılmayı düşünüyorum ama kalkamıyorum ....biri bişey yaptı bişey oldu bana...ben geçen mayıs ayında birden bire namaz kılmaya başlamıştım eşime iş için kendime bebek için çok dua ettim içkiyi bıraktım haftada 1 cin bitiriyordum tek başıma o dereceydim ...sonra eşim iyi bir işe girdi içkiyi bıraktım hamile kaldım ama ne olduysa birden bire namazıda bıraktım....ananem hastaneye yattı refakatçi olarak ona baktım hastanede kılamadığım için namazı bıraktım şimdide başlayamıyorum...ama süper bi duyguydu ben kapalı değilim hatta fazlası ile açık biriyim ama bu namaz çok farklı ilk gün kendi kendime ağlayarak namaza başladım madi durum bebek istiyoruz 3 sene olmamış çok kötüydüm ama nankörlük ettim şimdide başlayamıyorum iştek....öyle kandilden dolayı biraz duygusallaştım heralde opuyorumnanaktan
yok nerde uyku eşim gelmeden yatmam ben
bende onu düşünüyorum artık her an her saniye biri doğurabilir allah hayırlısını versin
uffffffffff ben de doğurmak istiyorum bazen diyom gideyim tamam olduysa oldu aldırıp geleyim kızımı diyom
sonra kıyamıyom azcık daha dursun içimde mis kokulum
çok şükür allah beni mükemmel bi insanla karşılaştırmış
eşim çok iyi biri
sevecen ilgili
hele hamileliğimde bi görsen elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmedi her işimi o yaptı hiçbir işe elletmedi yemeyimi ağzıma tuttu hala öyle ağzımın içine bakıyo çok şükür
ama herşey karşılıklı çok iyi bi hayat arkadaşı olduk birbirimize
bana bebek gibi davranır....
sabahın köründe işe gitçek bile olsa ağrım oldunda o benden çok üzüldü benimle beraber sabaha kadar uyumadı...
allah eşlerimizle saadetimizi bozmasın cümlemizin
çünkü bana göre artık hayat sadece sen ve eşin başrol sizsiniz gerisi yardımcı oyuncuopuyorumnanaktan
kesinlikle katılıyorum ,bazende aklıma takılıyor tabiki umarım ileriki zamanlarda herşey değişmez şeytana uymaz diye...ben yinede garantici biriyim yinede bencilliğim arada devam ediyor kendi içimde :kedi:zemuszemus
siz kaç yıllık evlisiniz?