- 11 Ocak 2009
- 2.698
- 137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman amatiste özelden soralım .. gerçi ben sanırım dün msj attım amatiste henüz dönmediğine göre girmedi siteye bugün .. özelden atarsak görünce hemen döecektir
kızlar emelin gecmisteki yazısmalarını check ettim ve izmir sada hastanesine gidiomus ve gokhan bey dr uymus..
starcım bu bilgiden bişilere ulaşabilir miyiz..dedktif oldum walla ama baya oldu kızın grmeyeli merak ettim..
kızlar az önce bir yanlışlık yaptım:))))))) tam yazamadım heyecandan geliba
jasmincin bu gün sabah saatlerinde bir erkek çocugu dünyaya getirdi paşamız 2200 olarak dogdu şuan küvezde yatıyo bir hafta kadar da yatabilirmiş dr öyle söylemiş ama yinede durumu iyiymiş çok şükür jasmincimle konuştum kuzumun ağrıları varmış ama çok mutlu yarın taburcu olacak çiçeği burnun da annemiz şükür zor bir hamilelik geçirdi ama sonunda sağlıkla bebeğine kavuştu rabbim ikisinide bir ömür korusun henüz emzirememiş bebişini sağacakmış galiba şimdilik rabbim yardım etsin ikisinede :)))))))))))) resimleri de inş en yakın zmanda pelincim sağlığına kavuşunca paşamızı da kendini de ekler sizleer de görürsünüz :)))))))))))) herkese hayırlı dogumlar diliyorum rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinize kavuşun inş
acabahastaneyi arasak ta kadın doğum asistanlarından numarasını falan mı alsak?kızlar emelin gecmisteki yazısmalarını check ettim ve izmir sada hastanesine gidiomus ve gokhan bey dr uymus..
starcım bu bilgiden bişilere ulaşabilir miyiz..dedktif oldum walla ama baya oldu kızın grmeyeli merak ettim..
hayırlı uğurlu olsun maşallah darısı başımıza kutlarım selamlarımızı söylee..
acabahastaneyi arasak ta kadın doğum asistanlarından numarasını falan mı alsak?
kızlar emelin gecmisteki yazısmalarını check ettim ve izmir sada hastanesine gidiomus ve gokhan bey dr uymus..
aklıma ne geldiiiiiiiiiii
emel avea bayisinde çalışıyormuş , ipeğimu söylemişti
acaba oradan bulabilir miyiz telefonunu
kaç tane avea bayisi olabilir ki bir ilçede ??????????????
evet ya super..hangi ilceydi?
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ************************
ANNE ADI--------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ--------------- D.TARİHİ-----------DOGUM HAFTASI
adenzar--------------------------*------------------------kız----------------------------normal---------------------ooray:---------------------29+6 :hooray: a.s.
comebaby-----------------------*----------------------ikiz/kız----------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran--------------------32+4 :hooray:
amartis74------------------------*-----------------------erkek-------------------------sezeryan------------------14 haziran-----------------35+2 :hooray: a.s.
menekseak-----------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2 :hooray: a.s.
nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6 :hooray: a.s.
neslivicdan-----------------------*-----------------------erkek---------------------------normal------------------20 haziran-----------------38+4 :hooray: a.s.
selsin------------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan-----------------21 haziran-----------------37+3 :hooray: a.s.
ipegimu---------------------------*-------------------------kız---------------------------epi.normal---------------23haziran------------------38+6:hooray: a.s.
dilara80-----------------------24 haziran---------------kız--------------------------epi.sezeryan-----------------24haziran----------------- 38+5 :hooray:
jasmincin---------------------------*--------------------*------------------------------sezeryan--------------------24haziran------------------35+1 :hooray: a.s.
hürrem_s---------------------23 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan
derin--------------------------1 temmuz-------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------kız-------------------------------sezeryan
yserez------------------------1 temmuz----------------erkek------------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz-------------------kız-------------------------------sezeryan
nurr34-------------------------5 temmuz------------------kız--------------------------------normal
nur84-------------------------6 temmuz-------------------kız-------------------------------normal
zuzuuum------------------- 8 temmuz-------------------kız----------------------------sezeryan:
hüzün yılı---------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek--------------------------sezeryan
beyazmelek----------------------7 temmuz----------------kız------------------------------sezeryan
nazlıbahar------------------------9 temmuz---------------erkek---------------------------normal
çiceks------------------------------9 temmuz-------------erkek-------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
cankız__------------------------13 temmuz----------------erkek--------------------------normal
grübchen-----------------------13 temmuz-----------------erkek--------------------------normal
demet-----------------------------10 temmuz-----------------kız--------------------------sezeryan
babaylon---------------------------16 temmuz----------------kız---------------------------normal
huri37------------------------------17 temmuz-----------------kız---------------------------normal
blue_-------------------------------17 temmuz----------------erkek------------------------normal
kibele-------------------------------22 temmuz------------------kız-----------------------------henüz belli degil
jasmincinde listeye dahil edilmiştir arkadaşlar....