Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar...
demet zuzum nur huris merhaba ..umarım herkesin keyfi yerindedir..benm kız cok tepiklemio artık sizde de ole mi?
dilosum saglıklı haberler veriri bize ins..
bilas gecmise bakiim geliorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
diloşum çıkmış yarım saat olmuşşşşşşşşşşşş kendisiyle konustum epudral olmuş sesi çok iyi geliyorduuuuuuuuu:lepi::Saruboceq:
eylülümüz de kendiside çok iyiymişşşşşş:sm_cool:
emişmeye çalışıyorlarmışşşşşşşşşş:asigim:
bebişin kilosu hakkında henüz bilgi vermemişlerr
sonra yine arıycammm
hepinizeeeeee çokkkkkkkk selam söylediiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey::teytey:
sıcaktan gülüm ya bende öğle miğdem hep ağızımda ve bişey yemek istewmiyorum bizimkinin zoruyla kahvaltı ettim...
öylemi bunuda not alıyım bende alıyım dursun evde....ben biliyom yoksa başıma gelecekleri...
sütüm gelmez eve geliriz derim ki humana stl çay alın bana süt getirir arttırır...
annem: aman huriş bırak şu para tuzaklarını ne çayı çay sütmü getirir...
eşim:ya annem doğru diyo çay sütmü getirirmiş
kaynanam:ben şimdi bi ....yaparım gelir hemen sütün
:bbo::1shok:
en iyisi alayım bi köşede dursunda zemuszemus saol canım...
canım yaaa çok teşekkür ederim koydum resmini.sağol canımkaydirigubbakcemile5
merhabalar kızlar,,
doğum heyecanı son sürat sürüyo çok güzell..:sm_cool:
iki hafta önce dr bir haftaya doğurursun demişti ama biz duruyoruz hala:icecream:
adet sancısı gibi sancılarım oluyo benim. nstde de sancım çıkıyo ama ötesi yok henüz.
adenezar maşallah kuzucuğuna böyle görünce insan sabredemiyor kavuşmak için neyseki haftaya çarşamba 2 gibi allah izin verirse yavrum kollarımda ogün birçoğumuz doğuracaz sanırım sürpriz çıkmassa aradan.
hoşgeldin starımmmopuyorumnanaktan
bende çok merak ediyorum emeli yaaaaaa:gitme:
selam canımmm Şeniz
gece ben geldiğimde sen çkmışsın :umursamaz:
şafak 8 dimi:lepi:
evet canım uykusuzlar kulubunn en dayanıksız uyesiyim yane.kafamçokkarıştı.uykum geldigi gb yatmayı deniorum:)
safagımız bugunu saymazsak 7:lepi: sen nasılsın keyfin nasıl?
zuzucum komşuya gitmiştim sayfa açık kalmış evet canım cundayı bende çok severim çok şirin bir yer bütün tatilcilerimizde gelmiş çok kalabalıktı ogün 1 saat içinde1 0 tane hamileydik kimse boş durmamış çalışmış diyorum eşime tabii canım odamız gelsin ekleyecveğim cuma günü anca gelirmiş yazın bekliyoruz canım artura gelirseniz alya ve naz kızımızla vapurla cundaya geçeriz inşallah gider bir süredir hata veriyor gitmiyor
kızlar az önce bir yanlışlık yaptım:))))))) tam yazamadım heyecandan geliba
jasmincin bu gün sabah saatlerinde bir erkek çocugu dünyaya getirdi paşamız 2200 olarak dogdu şuan küvezde yatıyo bir hafta kadar da yatabilirmiş dr öyle söylemiş ama yinede durumu iyiymiş çok şükür jasmincimle konuştum kuzumun ağrıları varmış ama çok mutlu yarın taburcu olacak çiçeği burnun da annemiz şükür zor bir hamilelik geçirdi ama sonunda sağlıkla bebeğine kavuştu rabbim ikisinide bir ömür korusun henüz emzirememiş bebişini sağacakmış galiba şimdilik rabbim yardım etsin ikisinede :)))))))))))) resimleri de inş en yakın zmanda pelincim sağlığına kavuşunca paşamızı da kendini de ekler sizleer de görürsünüz :)))))))))))) herkese hayırlı dogumlar diliyorum rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinize kavuşun inş
jasmincin bu gün sabah saatlerinde bir erkek çocugu dünyaya getirdi paşamız 2200 olarak dogdu şuan küvezde yatıyo bir hafta kadar da yatabilirmiş dr öyle söylemiş ama yinede durumu iyiymiş çok şükür jasmincimle konuştum kuzumun ağrıları varmış ama çok mutlu yarın taburcu olacak çiçeği burnun da annemiz şükür zor bir hamilelik geçirdi ama sonunda sağlıkla bebeğine kavuştu rabbim ikisinide bir ömür korusun henüz emzirememiş bebişini sağacakmış galiba şimdilik rabbim yardım etsin ikisinede :)))))))))))) resimleri de inş en yakın zmanda pelincim sağlığına kavuşunca paşamızı da kendini de ekler sizleer de görürsünüz :)))))))))))) herkese hayırlı dogumlar diliyorum rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinize kavuşun inş
zuzum walla izmirli arkadaslara sormak lazım..starda yok sanırım baska kim vardı?
selam canımmm Şeniz
gece ben geldiğimde sen çkmışsın :umursamaz:
şafak 8 dimi:lepi:
evet canım uykusuzlar kulubunn en dayanıksız uyesiyim yane.kafamçokkarıştı.uykum geldigi gb yatmayı deniorum:)
safagımız bugunu saymazsak 7:lepi: sen nasılsın keyfin nasıl?
bugün daha iyiyim daha az uyumama rağmen :)))))))))
sen nasılsın canım Şeniz
ay maaşallahhhhhhhhhhh , selam ve sevglerimizi ve tebriklermizi ilet bizden .. haber verdiğin çin de çook teşekkürler .. darısı senin de başına olsun yerimseniben
zuzum walla izmirli arkadaslara sormak lazım..starda yok sanırım baska kim vardı?
evet canım bende yok , belki diloşta vardır diycem ama o da merak ediyordu demekki onda da yok :1no2:
bugün daha iyiyim daha az uyumama rağmen :)))))))))
sen nasılsın canım Şeniz
ay maaşallahhhhhhhhhhh , selam ve sevglerimizi ve tebriklermizi ilet bizden .. haber verdiğin çin de çook teşekkürler .. darısı senin de başına olsun yerimseniben
evet canım bende yok , belki diloşta vardır diycem ama o da merak ediyordu demekki onda da yok :1no2:
bende iyi sayılırım tatlım ..uykusuzluk gecici olucak diemiorum bizim sıpaların nasıl olucagını kestiremedigim icin..sanırım alışmak daha mantıklı:))
eyetkinerin no su gamzede olabilir mi zzuzum??
bende iyi sayılırım tatlım ..uykusuzluk gecici olucak diemiorum bizim sıpaların nasıl olucagını kestiremedigim icin..sanırım alışmak daha mantıklı:))
eyetkinerin no su gamzede olabilir mi zzuzum??
Ay bilmiyorumki karenimmm konustugumda sorarımmm hürremi sormustum yoktu ama bence en yüksek ihtimal amatist cunku onlar hastane konusunda baya konusmuslardı hatta amatist bi tanıdık vasıtasıyla hastane bulmustu ben oyle hatırlıyorum ama yanlısmıyım acaba CADIARZU
Ay bilmiyorumki karenimmm konustugumda sorarımmm hürremi sormustum yoktu ama bence en yüksek ihtimal amatist cunku onlar hastane konusunda baya konusmuslardı hatta amatist bi tanıdık vasıtasıyla hastane bulmustu ben oyle hatırlıyorum ama yanlısmıyım acaba CADIARZU