- 3 Kasım 2008
- 354
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.
hoşbulduk demetçim saol canım ya bunu biliyodum ama 2 gün önce başlamak gerektiğini bilmiyordum.oğluşununda doğumgünüymüş iyiyki doğurmuşsun annesi allah hepsine uzun sağlıklı omür versin.
amanin sonunda star cığımın detaylı anlatımıyla resim koymayı başardım arkadaşlar.benim minnoş kızıma bakın teyzeleri:))
herkese günaydın kızarr şuan hazırım ve evden çıkıyoruzz dularınızı eksik etmeyin bende sizler için duaa edicem hepinizi çok seviyorumm allahaa emanet olun sizi çokkkk seviyorummmmm:a015::Saruboceq:
canım gözleriyle uğraşıyorum sürekli temizlemem gerekiyor dr u aradım biraz önce 1 hafta sürebilir dedi gece 4.30 da yattım sürekli kalkıp bakımını yapıyorum iyileşicek inşallah.
günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
diloşummmmmmmmm sağlıkla al kızını kucağına canımmmm:asigim:
dualarım seninleeeeeŞeniz
ne gece uyuyabiliyorum ne de sabahh:sinifsinif:
kızımın kafası sağımda
popuşu solumda
ayaklarını tam malum yere dayamış nası bi pozisyon bu kızlarrrr
sağda kafası olunca mümkün değil yatamıyorum zaten
sola yattımmı da hnımefendinin popuşu sıkışıyo galiba tekme manyağı yapıyo beni
kafamçokkarıştı
Allahım sen büyüksün daha 16 günüm varrrrrr yardım et çabuk geçsinnnn:Saruboceq::gitme:
bugün ilk gözağrımın doğum günü:asigim:
canım yavrum şimdi uyuyorrrrr
Rabbim iyiki onu bana vermiş ne kadar şükretsem azzzzzopuyorumnanaktan
Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallahhh:Saruboceq:
Hep mutlu, hep başarılı olsun inşallahhhh:Saruboceq:
minik kuzum hala o benim kendisi "anneeeeeee ben koca adam oldum" desedeeeee:gitme:
selamlarrrrrrrr
uzunnn bir aadan sonra ahududulu da gelmişşşşşş , hoşgelin canım , şimdi sen de doğurdum dersin dimi :))) ortadan kaybolup çıkagelenlerin çoğu dopum yapmış olyor da ..
bir tek eyetkinerden ses yok (((
canımmmmm
Allah nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin sağlıkla ve beraberce :Saruboceq:
yakışıklıyı öperim ben deŞeniz
selamlarrrrrrrr
uzunnn bir aadan sonra ahududulu da gelmişşşşşş , hoşgelin canım , şimdi sen de doğurdum dersin dimi :))) ortadan kaybolup çıkagelenlerin çoğu dopum yapmış olyor da ..
bir tek eyetkinerden ses yok (((
hay maşallah güzel kızımıza,çok tatlı annesi bu.kaç kilo oldu şimdi bıdık? demek şu anda 35 haftalık olması gerekiyordu,kızlar ben hala bebeğim küçücük sanıyorum bu kadar bebeğin karnımda yaşadığına inanamıyorum nedense doğupta elime verince şok olcam sanırım
canım benim oyku zehramızın herseyi yerinde masallah annesi....cok sevindim ve gununuzde belli olmus hayırlı olsun demetcim.
hosbulduk topacım zuzum benim..opuyorumnanaktan bisde iyiyis kızım ın hareketleri biraz agırlastı gb gelio ama..artık sayıcam 10 tekme atıo mu die..esk. de cok sıcak bu arada..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
diloşum çıkmış yarım saat olmuşşşşşşşşşşşş kendisiyle konustum epudral olmuş sesi çok iyi geliyorduuuuuuuuu:lepi::Saruboceq:
eylülümüz de kendiside çok iyiymişşşşşş:sm_cool:
emişmeye çalışıyorlarmışşşşşşşşşş:asigim:
bebişin kilosu hakkında henüz bilgi vermemişlerr
sonra yine arıycammm
hepinizeeeeee çokkkkkkkk selam söylediiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey::teytey:
zuzummm valla vantilatör banamısın demiyor sıcak havayı veriyor geri ayy çok fena yaaaaa bayılacam resmennn çileğimde nasıl hareketli çıkmaya yol arıyor allahtan bulamıyorrrr-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canımmmmmmmŞeniz
sıcaklardan perişanızzzzzkafamçokkarıştı
aynen canım yaa sabahtan beri tekme manyaa yaptı beniiikafamçokkarıştı
ahh gelsin kucağıma ben onu nasıl koklicammmm nasılllllllopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesiiii:asigim:
darısı hepinizi kuzularına inşallahhhh:Saruboceq:
ay bu erkekler ne kadar rahat oluyorr yaaaaa:mymeka:
kayınvaldemin bi lafı var
"ötesi beri geldi zaman mı kaldı" der aynen öyle ötesi beri gelmiş hala neyi bekliyor yahuuuklava:
teşekkürler nazlıcımmmmŞeniz aminnnn hepimizin yavruları inşallahhhh:Saruboceq:
ilk gözağrımın teyzesiiiiiopuyorumnanaktan
koçyiğitimin doğum günüüüüü :asigim:
diloşumun eylülüyle aynı gün ve aynı saatte doğdular tesadüfe bak yaaa saat bilenem aynııı:lepi:
çok şükür karenimmmm Şeniz
sıkı bi pazarlıktan sonra 10 temmuzda anlaştıkkk:lepi:
aynennnnkafamçokkarıştı