- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cekmeköyde oturuyoum canımcım
Çekmeköyyy şu 14 çk otobüslerinin gittigi yermi ilsucummm, bizim ordan geciyo sanırımmmm delikafadulden
:teytey: yarın doktora gidiyoruuuuuum delikafadulden :dance:
cekmeköyde oturuyoum canımcım
way wayy maşallah çok tatlı bi göbiş nazarlardan korusun allahım baya büyüdü göbişler her gören banada baya şiştin diyo artık ama ben kendimi görmüyorum tabi oakdarkaydirigubbakcemile3
evet canım o geçiyor 14 ck ben kullanmıorum ama onu .
senin ora neresi tatlım?ataşehir miydi
göbüşüm şimdi cekindim büyüklüğüne gözünüz takılmasın derim:)))
canım 2 saat sürüyor çok uzak beylerbeyinde oturuyrdum 7-8 aydir buradayım işteİlsu ayyy sen bayağı yol geliyosun işe yaww
benim görümcemde çekmeköyde oturuyo ekşioğlu sitelerinde
maşallah canım.çok yakın olduğu içinmi bu kadar kocaman gözüküyor.
ilsucum şükür senn göbüşü de gördük sonundaaa..
maşşallah canım çok şeker olmuşsun..
İlsu ne tatlı olmuşsun kız tam hamiş olmuşsun sen yaaa maşallah göbişede kuzunada
way wayy maşallah çok tatlı bi göbiş nazarlardan korusun allahım baya büyüdü göbişler her gören banada baya şiştin diyo artık ama ben kendimi görmüyorum tabi oakdarkaydirigubbakcemile3
Evet cnmmm, ay cok yakınsınnnn banaaa delikafadulden
Göbek süper cıkmıssss ya masallah bu arada söylemeden edemicimmm üstündeki de cok güselmissss, yakıyooo ilsucummm sırnaşık şey
cok sağolun kızlar .çok çıktı karnım gerçekten de ama biras gömlekte pot durmuş ondan da büyük görünüyor .