Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol güzelim sende koysana
star dust canım iyi günlered kullanın oğlunla beraber canım benimde buna benzer olacak yerim dar küçük bir yatak ve o şekilde dolap babamız yapıcak marangoz olduğu için çilekte beğendiğim bir modelin benzerini yapıcak
stardust cnm güzell haberlerle gel cnm inşalllahh...
bizde cuma doktora gidicez.doktordan sonra bakmaya gidicez odasını.büyük bir ihtimallede sipariş veririz.
bizde cumartesi ananesi ile eminönüne gittik.alışveriş yaptık.ama kıyafet almadım.işte emzik,makas,biberon,kapı süsü,sonra çikolata koymak için sepet filan aldık.oğluma bir hastane çıkışı bulamadım.ben beyaz istiyorum az parçalı yok deli oldum.beyaz tulum alıyım dedim.küçük o da yok.internette bir tane bulmuştum.artık onu aıcam.kafasına ellerinede beyaz şapka eldive tamam işte.
bizim oğlan cmtesinden beri o kadar hareketliki.artık dışarıdan görünüyor harekteleri.dün akşam yatarken oturdum karnımı seyrettim.ay nasıl hareketler.sonrada oturdum ağladım.delimiyim neyim.
Takım bu kızlar ama tabi mavi olucak kağı kulpları felan kulplar ay yıldız bulut temalı olucak
Kızlar bebek çikolatası için sepetlerde dışarda 40-45 lira ama eminönünden 15 e aldım hemde çook güzel sakın boşuna o parayı vermeyin..
kızlar kuzucuğuma oyun halısı aldım şimdi geldi
kızlar bende kuaföre gidecem ağda için ama utanıyorum
ağda mevzu zor evet bende kendimi kasıyorum.
ama yapacak bir şey yok.
bir de normal doğum olursa inşallah.
hazırlıklı olur muyum acaba diye düşünüyorum.ya da sancıalr başladığında hemen ağdacımı ararım.
belki de ağda masasında doğuruveririm kolayca.
kıslar bebelerın kıyafetlerını neyle yıkayıp ütüleyeceksınız?
sabun tozuyla mı yoksa bebe matikle mı?
ilsu cum hakkatn top gibi yuvarlamışsın göbüşünü maşallah
ayrıca cicişinede uyumunada bayıldım valla
ilsu canım maşallah göbüşüne bayağı belli oluyor artık
ilsucum en mantıklısı öyle bencede tatlım.
Rosemcim ben amwayin bebe deterjanını almıştım fosfatsız diye tercih ettim ama tabiki sabun tozu da kullanıcam ufak parçalarına.
evet canım hep bakınıyordum 80den başlıyordu kendim yapacaktım eşim nette gezerken 30 bulmuş hemen almış
bu arada bebk askılarını nereden bulabılırız kızlar?
aslında bırcok kıyafetımızın askıları var ama bazı magazalar askıları vermıyo malesef aziz bebe mesela
c&a nın bu yonunu cok sevıyorum sen soylemeden askılarıyla bırlıkte hazırlayıp verıyolar urunlerı
bende iç çamaşırlarımı falan hazırladım bir takımda pijama aldım ama daha bir kaç takım daha pijama ve gecelik lazım kızlar kom un pijamalarını tavsiye ederim ben aldım hiç birşey yok gibi üzerinde beli falan o kadar rahatki anlatamam sezeryan bile olsanız hissetmezsiniz yumuşacım hemde pamukluydu benim aldığım çok memnun kaldım fiyatı 55-60 arası
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenselaaaaammmmmm
nasılsınız kader arkadaşlarım
unutulmadım inşallah:teytey:
ben de havuzlu handan artışın bir pijama takımını (sabahlıklı) aldım. Bir adet gecelik bir adet pijama daha alıcam ama daha uygun bir şey alırım artık onları...
canım havuzlu hanı bırcok kısıden duydum cok tavsıye edıyorlar sanırım emınönunde modeller ve fıyatlar nasıl acaba?
Kızlar bende 2 pijama, 1 gecelik ve sabalık hatta kendimle uyumlu eşime pijama takımı aldım+2 adet emzirme sütyeni= 160 tl nakit eminönünden ve süper kaliteli modelleri de cok güsel, hamile doluydu içerisi, biri giriyo biri cıkıyo ama mekan ufak oldugundan sıgısamadık pek kaydirigubbakcemile3
kikolayim hoş geldin nasıl geçti günlerin bol bol gezdinmi:)
hoşbuldum canım
geze geze bi hal oldum tabikide
ama bütün eksiklerimide hallettim
sen nasılsın şekerim bebişin nasılŞeniz
ay ne güzel canım ya bizim daha bir sürü eksiğimiz var
stardustım ben zazten sürekli giidyorum.ama kendimi kasmaktan bir türlü vazgeçemiyorum.
ağdacı ile de bayağı sohbet ediyoruz ama .yine de nedense kasıyorum işte.
ama benim korkum şu sıralarda acaba normal doğum olursa bekleidğimzi zamanda temzi oalcak mıyız.
yada sancıyı hissedince temzilenck vakit bulacak mıyız.
çok iyi ayarlamak laızm son ayalrda temzliği
inşallah tertemzi gireriz doğuma da
stur dust teşekkür ederim canım sein geceliğinde çok hoşmuş ben daha kendime hiçbirşey almadım ya
starduşcum dövme neolur
annemlere gittim
eşimin işleri uzayıncada 3 hafta kaldım orda napalım
ama boş durmadım herşeylerimi tamamladımda geldim
canım sen nasılsın