Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar daha demin fark ettim valla göğüslerimde çatlamaa başlamış:1shok::1shok: amann allahım nolcak şimdi:uhm: bacaklarımdakileri göreli çok oldu ama göğüslerimdekileri şimdi gördümmmmm senağlama
be arada şubat anneleri daha cinsiyetler belli degil.haliyle kıyafet alam ıyoz.ne zaman başlicaksınız ciciler almaya bakalım.ben zor zaptediyom kendimi valla
tatoşçum Allah sana kolaylık versin. şeker önceki hamileliklerinde mi çıktı.
ya kızlar benim karnım ağrıyo yaaaa... Adet başlangıcı gibi, ama leke falan yok çok şükür, normal mi kiii ???
be arada şubat anneleri daha cinsiyetler belli degil.haliyle kıyafet alam ıyoz.ne zaman başlicaksınız ciciler almaya bakalım.ben zor zaptediyom kendimi valla
keske bu guzel sayfada bunları paylasıyor olmasaydım ama
o kadar uzgunum kı kelımeler yok bunu ıfade etmeye 3.kez aynı acıyı yasayacagım,ılac verıldı bu gece kullanacagım ve kendılıgınden dusuk olması saglanacak..yarın tekrar doktordayım..
ayrıntılı ultrason ve renklı dopler soncunda bebegım 5 hafta 6 gunluk cıktı .belırtılen s.a.t 'tan 3 4 hafta gerıdır yazıyor raporda.hıcbır yasam belırtısı yok.
TEK CAREm GENETIK TANILI TUP BEBEK YAPTIRMAKMIS
keske bu guzel sayfada bunları paylasıyor olmasaydım ama
o kadar uzgunum kı kelımeler yok bunu ıfade etmeye 3.kez aynı acıyı yasayacagım,ılac verıldı bu gece kullanacagım ve kendılıgınden dusuk olması saglanacak..yarın tekrar doktordayım..
ayrıntılı ultrason ve renklı dopler soncunda bebegım 5 hafta 6 gunluk cıktı .belırtılen s.a.t 'tan 3 4 hafta gerıdır yazıyor raporda.hıcbır yasam belırtısı yok.
TEK CAREm GENETIK TANILI TUP BEBEK YAPTIRMAKMIS
slm kızlar nasılsınız ...ikili ve üçlü testten bahsetmişsiniz ben ikisinide yaptırmayı düşünmüyorum :)
neden canım?
Merak ettim..niçin böyle bir karar aldığını...fisfisfis