- 9 Haziran 2008
- 2.031
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel gebişler..sanırım bu saatte hepiniz kuzularınızla mışıl mışıl uyuyorsunuzdur,bende normalde 10.30dan önce uyanmıyordum ama bugün bebişim beni uyutmadı çünkü canı acayip zeytin istedi ama normal zeytin değil egeli olanlar bilir kırma zeytinin tam olmamış olanından ve ben şuan amasyadayım ve sanırım burda yok bende aşerme olmuyo diodum ne güzel,az önce bi zeytin için ağladım yaa böyle bişiymiş demekki.neyse bi kaç saat geçsinde babamı arıyım izmirden yollasın artık torunu için napalım:)
merhaba kizlar nasilsiniz
iyi bir doktor veya iyi bir hastane bulmak kolay is degilmis turkiyede. doktorunuzun bagli olan hastanede dogum yapmaniz gerekmiyor mu ? veya istediginiz bir hastanede dogum yapsaniz doktorunuz dogumunuza geliyor mu ? merka ettim.
günaydın canım bende işe gitmek için uyanıyorum bu saatte demek bebiş zeytin istedi ben şimdiye kadar hiç aşermedim yani öle canım bir şeyi çok istemedi nasıl bir duygu çok merak ediyorum:1rolleyes:
arkidişler 12.haftada yaptıracagımız ıkılı testler ve down send.ense kalınlıgı gıbı testler nasıl yapılıyo ben henuz yaptırmadım da.Kan mı verıyoruz önbilgim olsun istedim de.
bende şubat ın 10-13 arası bayanlar Allah bebeklerimize ve bizlere ve tabiki herkese sağlık versin.
sanırım ben buraya aitim..ocak annelerinede baktımda onlar 3 lü testlerden bahsediyorlar...ben daha 2 li testi bile yaptırmadım..
Evet canım..aslında dün için burdaki doktordan randevu almıştık..İzmir den döndüğüm gün gidip yaptıracak..ama İzmirde annemlerde çok merak edince ordaki bir doktora gitttik..ense kalınlığına filanda baktı ama kan testlerini filan yaptırmadım..önümüzdeki hafta burdaki doktoruma birdaha gidip kan testlerinide yaptırmayı düşünüyorum...sen yaptırdınmı...
yok canım bende daha yaptırmadım daha 11+3, çarşambayı bekliyorum.cinsiyeti hakkında bişiy dedimi peki?