Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar sizede bi danisiyim istedim
kendim ücüncü cocugu yapak istemiyorum ama insallah okulum bitince iyi bir isim ,kazancim olunca filistinden kücük bi cocuk evlatlik almak istiyorum
esim zorlanirsin öz evlat gibi olmaz diyor ??
sizcede haklimi ? bu düsünce yaklasik bir bucuk yildir kafamda ama almanyada evlatlik edincek kadar iyi bi durumum yok o yüzden beklemem gerkiyor
siz ne düsünüyorsunuz evlatlik konusunda ?????
sositosositosositososito DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU YILLARAŞeniz sositosositosositokızlar bugün benim dogum günüm.ama sevgili kocam sabah hastaneye gitti ama evden çıkarken kutlamadı senağlama unuttumu acabasenağlama:1no2:
kızlar bugün benim dogum günüm.ama sevgili kocam sabah hastaneye gitti ama evden çıkarken kutlamadı senağlama unuttumu acabasenağlama:1no2:
sositosositosositososito DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU YILLARAŞeniz sositosositososito
UNUTMAMIŞTIR AKŞAMI BEKLİYODUR.BEKLE SÜPRİZ YAPACAKTIR TADINI ÇIKAR.yerimsenibena.s.a.s.
kızlar bugün benim dogum günüm.ama sevgili kocam sabah hastaneye gitti ama evden çıkarken kutlamadı senağlama unuttumu acabasenağlama:1no2:
iyiki doğdun canım unutsada canını sıkma olabiliyo bazen böyle durumlar inanın bende cep telefonuma özel günleri kaydetmesem unutuyorum çok yoğun çalışıyorum tarihleride hiç aklımda tutamam üzme kendini bunun için
canım nice mutlu yıllara! Bebeğinle eşinle bir ömür boyu mutlu,saglıklı güzel yıllar hep seninle olsun. acele etme bekle benimkide aynısını yapmıştı akşam kutlayacaktır a.s.
canımcım bence eşin haklı.sonuçta diğer ikisi senin canından kanından olacak anneler ne kadar ayrım yapmasada yiğenlerimizi bile canımız kadar severken kendi çocuklarımızla bir tutamayız.
hiç çocugun olmasaydı o zaman kendi çocugun gibi çok severdin.yine seversin ama muhakkak ayrım olur diye düşünüyorum ben.
bu hem senin için hemde alacagın çocuk için çok zor olur.
bebişim gitti gidiyordan mı aldın baby sound u?? ayrıca kalp sesini dinleyebildin mi? bazı arkadaşlar her türlü bölgeyi denemişler yine de ses alamamışlar...panik olmayalım bi de...ben de almayı düşünüyorum da....
tamam cnm aklima geldikce yazarim kaydirigubbakcemile2