Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah sabah yine moralim altüst oldu..sol tarafımda ki sancıyla uyandım ayağa kalkar kalkmaz kan boşaldı ne iç çamaşırım kaldı nede çarşafım...acil doktora gittim...bebeğin yaşadığını ama kanamanın içerde devam ettiğini daha teşkilatlı bir hastaneye yatmam gerektiği konusunda uyarıldım...şuandada ped koydum hala devam ediyor kanamam..ne yapacağımı şaşırdım..hastanelerden nefret eden ben şimdi belkide yatırırlar diyen bir doktorum var..:senağlama: :senağlama:
arkadaşlar ya sizinde diş etleriniz kanıyomu benim bi kaçgündür kanamaya başladı dişlerimi fırçalamayakorkuyorum yaa ne yapmam lazım bi fikriniz varmı
Merhaba arkadaşlar ben çilem bugün itibariyle 17+5 lik hamileyim.Kız bebek bekliyorum.40.Haftamızı 18 şubatta dolduruyoruz ama bakalım prensesimiz ne zaman teşrif edecek.Güzel paylaşımlar diliyorum.
Güleda merhaba yeni farkettim bursalı olduğunu bende bursalıyım dr.un kim memnunmusun . benim ki Jale Gürlüler ama bu aralar kararsızım .3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim bütün yapılaması gereken tahlilleri doktorum yapıyor detaylıyıda sordum 3 lü den sonra demişti