aynen cimcimecim biz daha fedakarız bu konuda eşim gider hep arabalarla uğraşır araba alıp satıyo müzik sistemi jant modifiye falan onlarla uğraşır bende olan biten paramı ona harcarım bişeyler alırım ona,
şimdi şimdi başladı bişeyler almaya hediye falan onada şaşırıyorum yani??
benimde ayınvalidem hiç istemiyodu bi bebeğimizin olmasını 3 yıllık evliyım ben
her bebe konusu açıldığında görümceler falan otururken bana ben oğluşumla konuşuyom zaten daha bebek zamanı değil ben size ne zaman yapacağınızı söylicem, daha ne olacağınız belli değil diyodu,
görümcelerimin 2 sininde çocuğu var hemen hamile kalmış küçüğü hemde 15 yaşındayken kaçmış o 2. yi düşünürken sesini çıkarmıyo ki kocası çalışmıyo 1. ye bakamıyolar kocası eve bile gelmiyo çoğu onların olsun diye can atıyo sinir oluyodum..
bi gün dayanamadım sordum eşime sen böyle böyle annele konuşuyomuşsun çocuk konusunda diye eşim resmen şok oldu..
adamın haberi bile yok öyle bişeyden yani tamamen kaynana uydurması.. eşimde aradı annesini sen ne zaman konuştun benimle diye şok olmuş kaynana emre öyle bişeyi sorunca çünkü ben hep içime atardım beklemiyodu söylicemi..
eşimin yüzüne kapattı teli cevap vermeden verecek cvbı yok çünkü..konuşmadı küstü bize 1 ay konuşmadı..
şimdi eşim her şeyin farkında 15-20 günde bir gidiyoz sırf onlardan kurtulmak için buradan taşınıcaz çok çektim ben ya daha yaşım kaç benim hevesimi kırdılar hep
(