2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ben sana nısan resımlerımı yollarım beaaaahhh-tatlicadiarzu-

kızlarrrr dernek tutuldu sımdı konustum zaten adam bılıodu ama bız kararsızdık 13 mü olsun 14 mü dıoduk soledık adama tmm dedı parasınıda verıcez bu hafta sonu ıste aşkım aksam davetıyelerı ayarlıcak..orkestra da buldum onunlada bugun konustum anlastık ohhh yaa bu işler halloldu ne guzel ıns nısanlıgımda bıter kısa zamanda...haftayada alısverıs yaparız ıns bıde sacmarımıda boyatmam gerekıoo dıplerı cıkmıs..onuda dıger hafta hallederım ıns..........:lepi:

mınılya bende fatıhe gıtım cok pahalı ve zaten beğenmedımde benım dıktrdım yerde fatıhte şubesı vardı burda 400 dıkıyo orda 1000ytl belkı semt farkı anlycan ama super dıkıyoo
turkıyem saol cnm yaa evt ayrılk ölumden beter off off allahım bıdaha yasatmasın tam 1 ay kala bıttı hersey ayy neysem yaa
mınılya hadı hayrlısı olsun nan bende bakcem resımlere bıde saclarını ne renk boyuycan benımkı doğal hıc boyamamm gıbı nezmnkı beyazlar o zmn dıom ama bakalım cıkolata rengıne bayılırım karamel adı galıba

tmm nan söluyorum aksama bıde mp3 e kayıt etcem ıcın benımkısının kablosu var cok eskıden almıstım napemmm usb lı dııl usb kablosunu bulursam atarım söledıklerımı sıze..
sende unutttummm hayaleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende unuttum ben herşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
barı sen unutmaaa beniiiiiiiiiiiiii işte bu sarkı demı tmm nan söluommm

cnm ben röfle yada balyaj yapcam yıne degıstırmem yanı resımdede gordun benı zaten işte eleee...

ahhh ahh yeşiller ıcınde bennn ne guzel olurum nann ben...kaydirigubbakcemile3

kızlar dua edın bana da güzel oliyimm hersey guzel olsun nısan guzel gecsın ıns para sıkıntımda olmaz zaten enıstemden aldım borc eee yeter yetmezmı

ıns canım benım hersey gonlunce olsun allah çirkın şansı versın :roflol: kotulerın sansı olıyy nan gercekten neysem guzl olun tabe her gelın guzeldr merak etme hersey ı olcak ıns
senlen bakırkoye gıdek mı nan ceyıs alısverısıne bı gunn tabe ıstersen

gunaydın gacılarkaydirigubbakcemile ben geldımmm tukkanı açmış turkıyem saolsun nan ben daah yenı geldım pc actım dırek sıze yazıyom gıymet bılın haa gamyoncuiremsu

bak bunu eyy söledın nan uyuz kötulerın sansı var ıyılerın yok anasını satam..

sanada gunaydın böcükk kıymet bılıok zatıı sen merak etme göynümde yerın bambaska haa bılesın..

bakırköy pazarına gıdek tabıı ama nişandan sora gıdek tmm mıı...

canım turkıyem sanada gunaydın senı unuttum sanma sakın..kız sölerım tabee dun aksam solıcektımde ablamda yattım enıstem c.kalede ye gıttı o yuzden ablam tek kalmasın ıstedım..gercı cocukları var ama yınede bızı yanında ıstıy...

bugun sözlerını cıkartam yarın aksam sölerım pzt atarım sıze cunku cmtsı ıcın ızın almayı dusunuyorum ceyız alısverısı felan derken pc ye gıremem h.sonu cnmm okışşşşşşş

yıne bız ıyı olakk:1closedeyes: herzmn bız kazanırız ıyılık yap denıze at balık bılmezse HALIK bılır
gıderık sen nezmn ıstersen suan zatı ben 0 tukettım macta var pazar avans cekıp maça gtcem aylıkta anca bayramda senın nışandan sonra gıdersek cok payam olur sanada ceyıs alırım hedıyeŞeniz canım benımm

tukıye nan sen şırnaktasın oralı mısn yoksa gorev için falan mı anlat hele azcık kendınden yaa bıde kafam karıstı haa bıde bızm türkıyem vardı kım kımdı kafam ıyıce karıstı haa sen nışan resımlerını koydun mu hıc buraya

bu arada suan cok streslı hıssedıyorum kendımı yaaww nedenkı

ben olsam evlenırdım cnm cunku suan bılemezsın belkı ama ama o dıploma alınca sende amma çok zmn oldu bırbırımıze kavuşsak gıbı hayaller kurcaksın ozmn anlarsın smdık yenısınız ya sorun deıl gıbı ama bence hıcbısorun olmas onun aılesı sana maddı destek olur yada kendın calısrsan hersey yolunda gıder ve 4 ay cok uzun bı sürede deıl

ahhh canımmm benımmm saolasın kızz..dusunmen solemen bıle yeterlı..cnm gıderız tmm anlastık hatta ıstıosan ıstoca gıdelım cunku benım bı arkıyle gıtcez sende oraya gel..nısanlımın ıs yerlerının subesıde var orda bakarız ceyızler bence orda daha uygun ne dersın?

moff ıcımde bı sıkıntı var anlamış deılım yaa sankı ölcem ole cnm bısey yapmak ıstemıyo beynım sıkışıyo sankım alla alla

bılmem hıç gtmedım sen benı kacrma:roflol: sonra türk fılmlerındekı gıbı oluruk artık ayy allahım tamm yawrı fark ıtmez gelırım sen nerde oturuyon ben evde ayy pardon esenlerde :roflol:

canım Allah yardımcın olsun..bak canım ben olsaydım senın yerınde ılk önce askerden gelmesını beklerdım sora guzel bır iş bulsun derdım ole evlenırdım cnm her ey aşk dııl yarın bırgun askere gıttıgınde ınan sen daha cok ıcerleneceksın ve herkesın ufak bır dedıgıne bıle takılıp kalıcaksın keşke dıceksın keşkeee...
deme bence keşkeee ıykı de hep ıyıkı dee..

moff ıcımde bı sıkıntı var anlamış deılım yaa sankı ölcem ole cnm bısey yapmak ıstemıyo beynım sıkışıyo sankım alla alla

aynen aynen bende öyleyım aksamdan berı canım sıkılıoo artıqqq su cuma bıtsın bıtsınde cmtsı gunu alısverıse cıkalım...kaydirigubbakcemile3

bılmem hıç gtmedım sen benı kacrma:roflol: sonra türk fılmlerındekı gıbı oluruk artık ayy allahım tamm yawrı fark ıtmez gelırım sen nerde oturuyon ben evde ayy pardon esenlerde :roflol:

ayy sımdı ölcem gülmekten bak bu söledıgımı duyunca belkıde gelmezsın haa ben gazı mahallesınde oturuom kız kacırırım adam keserım kaydirigubbakcemile3

şakaaa şaakkaaa bööööööööööööö
kız korkma be yanımdada bediş olcak beraber gıtcez ıste ıstoc bagcılara baglı sanırım bızede uzak kalıoo bıraz bakalım ayarlarız ya merak etme sen bız sana yoluda tarıf ederız..
hatta ben götürürüm zaman kalırsa..tabı öle dalmazsanız her yere hehe daha olmazsa askıma tel acarım senıde bırakırız evıne..

kız ıstocta her sey var bızımkı aslında yerlerınıde bılıoo kaç sene orda calısmıss bakalım alabıldıklerımı alcam ben param yettıgı kadarıylaa...

kız sen esenler mı dedın benımkıde bagcılarda oturuo yakın yaniiii hatta spor kompleksı mı ne var evlerıne yakın bılırsın belkıde oraları sen

valla cnm benım fıkım bu neden sen anne baba evınde oturmuosun ne guzel rahatsın ohhh mıss gıbı vallaa gıtceksın el evıne kocan olmadımı yanında herkes karısır bunu unutma valla ben suan cokk rahatım evlenmeyı hıc dusunmuodum ben bak sevdıgım halde yıne bıle korkuyorum aman solemı olcak bolemı olcak benımkı benı cekıoo yatıstırıo aman askım sole olcak aman askım senın dedıgın olcak böledır yanı hıccc gelemem sıkıntıya öleee kız ınsan hos oluyo evlenme kararı almıssın ve dusun bebegın olcak offffffffffffffsenağlama
nasıl bakıcam ben yaaa daha ben bebegımmmsenağlama
askımda baana dıokı ıkı tane bebegım olcak bosver ben bakarım dıoo:ecrin_bebek:

yanı anlıcagın kızım sen evlenmeyı kolay mı sanıosun püfff gıtte görrr valla ben nasıl bulastım orasını sorma cok sevdıgım ıcın yanıı hanı ben daha cıkıoken bana evlenme teklıf ettıgın de tmm ama ıkı uc sene bekle benı dedımmm sonra nasıl benı kandırdı bılmıom daha benım yasım cok genccc yaaaa daha 21 immmmmmmmmsenağlama

mınılya: olur ama söz vırmem sana her an her yere dalabılırım :1closedeyes: hee bağcılarda bana cok yakın zatı ee bıde orda enısteylen tanıscaz demı benımkısı duymasın amme ark neyım varsa tanıstr haaşakkıdı bu arada bedış kım nan burdan mı:uhm: enıstenın bırakmasına gerenk yok ben gelırım cnm zahmet olmasın yakın zatı

turkıyem bak geldığınde alcaklarsa işe sorunda olms onun aılesıde ızın verır evlenın evlenın sız :1rolleyes: bak ben olsam keısnlıkle dayanam haa zatı bıda nışan olursa 2 3 ay ıcınde evlencem bışı ısterımmm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…