bak nişan kıyafetini bekliyoz çiçeğimmmmmyerimseniben
oldumu
nişanda her anın tadını çıkar emiiiiiyerimseniben
ben resimlere baktıkça videoları izledikçe o anı birebir yaşıyorum. sankiyerimseniben
tama m çiçeğimmma.s
bekliyorum
ha bu arada şarkı söyleyecektin ACIYA GÜLMEK
unttum sanma:jeyyar::jeyyar:
mınılya bende fatıhe gıtım cok pahalı ve zaten beğenmedımde benım dıktrdım yerde fatıhte şubesı vardı burda 400 dıkıyo orda 1000ytl belkı semt farkı anlycan ama super dıkıyoo
turkıyem saol cnm yaa evt ayrılk ölumden beter off off allahım bıdaha yasatmasın tam 1 ay kala bıttı hersey ayy neysem yaa
mınılya hadı hayrlısı olsun nan bende bakcem resımlere bıde saclarını ne renk boyuycan benımkı doğal hıc boyamamm gıbı nezmnkı beyazlar o zmn dıom ama bakalım cıkolata rengıne bayılırım karamel adı galıba
ıns canım benım hersey gonlunce olsun allah çirkın şansı versın :roflol: kotulerın sansı olıyy nan gercekten neysem guzl olun tabe her gelın guzeldr merak etme hersey ı olcak ıns
senlen bakırkoye gıdek mı nan ceyıs alısverısıne bı gunn tabe ıstersen
bak bunu eyy söledın nan uyuz kötulerın sansı var ıyılerın yok anasını satam..
sanada gunaydın böcükk kıymet bılıok zatıı sen merak etme göynümde yerın bambaska haa bılesın..
bakırköy pazarına gıdek tabıı ama nişandan sora gıdek tmm mıı...
canım turkıyem sanada gunaydın senı unuttum sanma sakın..kız sölerım tabee dun aksam solıcektımde ablamda yattım enıstem c.kalede ye gıttı o yuzden ablam tek kalmasın ıstedım..gercı cocukları var ama yınede bızı yanında ıstıy...
bugun sözlerını cıkartam yarın aksam sölerım pzt atarım sıze cunku cmtsı ıcın ızın almayı dusunuyorum ceyız alısverısı felan derken pc ye gıremem h.sonu cnmm okışşşşşşş
yıne bız ıyı olakk:1closedeyes: herzmn bız kazanırız ıyılık yap denıze at balık bılmezse HALIK bılır
gıderık sen nezmn ıstersen suan zatı ben 0 tukettım macta var pazar avans cekıp maça gtcem aylıkta anca bayramda senın nışandan sonra gıdersek cok payam olur sanada ceyıs alırım hedıyeŞeniz canım benımm
ahhh canımmm benımmm saolasın kızz..dusunmen solemen bıle yeterlı..cnm gıderız tmm anlastık hatta ıstıosan ıstoca gıdelım cunku benım bı arkıyle gıtcez sende oraya gel..nısanlımın ıs yerlerının subesıde var orda bakarız ceyızler bence orda daha uygun ne dersın?
kızlar size bir şey soracam ne olur bana akıl verin görüşlerinizi benimle paylaşın.
şimdi ben nişanlımla bayramda nişanlandık
subaylık sınavına girdi kazanamadı.kazansaydı sonbaharda evlenecektik.
şuan okuyor 4.sınıfa geçti.
okulu haziran da biter.
temmuzda diplomasını alıp askere gidecek.
ben diyorumki nişanlımla ekim gibi evlensek zor olur mu acaba
asker yolunu evimde beklesem ne gibi zorluklar beni bekler yoksa iyi fikirmi
zaten ekime kadar 2 aylık asker olur yani ben onu 4 ay gibi bir sürede beklerim
siz ne diyorsunuz evlensek olurmu
ne bilim kafam karmakarışıkkk işte.
akıl verin kızlar ihtiyacım var fikirlerinize.a.s.
moff ıcımde bı sıkıntı var anlamış deılım yaa sankı ölcem ole cnm bısey yapmak ıstemıyo beynım sıkışıyo sankım alla alla
bılmem hıç gtmedım sen benı kacrma:roflol: sonra türk fılmlerındekı gıbı oluruk artıkayy allahım tamm yawrı fark ıtmez gelırım sen nerde oturuyon ben evde ayy pardon esenlerde :roflol:
hımmm.onalrıda düşünüyorum minilyaaa
ama çalışırsam ordada zorlanmam herhalde yaaaa
ailemde ılur diyor
ne bilim yaaaaa işteeee.ben istiyorum ama
ne bilim işteeee.
nişanlım zaten hem okuyo hem çalışıyo
askerden dönüşte tekrar işe alacaklar.
ayyyh benide sıkıntı bastı şinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?