cnm dernek tutuldu bızım evın hemen arkasında dernek hem daha ıyı mahalledekı tanıdıkların hepsı gelır yakın yanı..askımda araba tutcak ordan gelenler ıcın..fazla bısey dııl 200 ıstıo dernek hem oturacak sandalyelerı felanda var bız baktık..
bende EKİM 2009 evlenecekler arasındayım arkadaşlar. :1rolleyes: şimdiden sitres sardı nasıl olucak diye.
bende EKİM 2009 evlenecekler arasındayım arkadaşlar. :1rolleyes: şimdiden sitres sardı nasıl olucak diye.
200 mlyon çok iyiymiş bencede,biz nişanı 2006 da yaptık,daha çok harcamıştık.off bizde hala bulamadık bi yer:1no2: bakmadığımız düğün salonu kalmadı,
söylemştin canm,kullanışlı bişey alsaydınız,sonra çok problem oluyor,biz evlendikten sonra değiştirmeyi düşünüyoruz alyansaları mesela memnun kalmadık.
cnm ben ılk bulgarı baktım cok guzeldı begendım ama kuyumcu tavsıye etmedı bıde özellerı gosterdı onlarında fıyatları cok ucuktu bence o kadar para sımdı bı alyansa verılmez cunku bız herseyımzı kendımız yapıoz dusun 600-700 dedı bulgarı ıyıydı 340 tı fıyatıda uygundu ama tavsıye etmedıler cunku ıcı halka halka old ıcın toz kacıyomus felan bızde klasık aldık 220 ytl ye aldık benımkısını askımada suan gümüş yaptırıoruz aynı modelden cunku altın takmaz benımkı gunah oldugu ıcın bıde benımkının arkılerının hepsı gumus takıo..gercı söz yuzugu altın ben gıdıp aldıgım ıcın ıtıraz edememıstıkaydirigubbakcemile3
nısan yuzugununde altın olmasını ısterdım ama askım ole ıstedıgı ıcın bısı dıyemedım tum ısrarlarım sonucsuz kaldı cunku..
sen nasıl bişe aldın cnm ?
canm bizde normal klasik aldık ama yüzüğün kenarları çok keskin,benmkinin altına tek taşım var beni rahatsız etmiyor ama,nişanlımın çok kötü oldu,bi sağ a sola takıyor zavallım.bizde bulgarılere bakmıştık ama onlarda çok rahatsız,bizimkinin tek problemi işte kenarları keskin olması.bizde sorduk ben kalın istiyorum kenarları pırlantalı beğendim,nişanlıma da onun erkek versiyonu 1500 dedi adam şimdi düşünüyoruz,ona o kadar para verceğimize evimizin kapılarını yaptırırız:1rolleyes: eğer paramız olursa alırız olmassa artık evlendkten sonraya kalır.
bende bende 2009 yuppiiiiiiiii.inşallah evlendikten sonra da böyle derim :):)
aynen cnm ama sız yıne pahalı bakmıssınız yaa bızım begendıklerımız 600-700 cıvarı hemde özel yapımdı fakat o bıle bana pahalı geldı sımdı bıde nısan olcak dusun nişanlığım da yapılıo suan ona para buna para fazla acılmayalım dedık benım yuzugum 220 ytl klasık model fakat yanları keskın dııl bızım valla rahat kullanıorum ben cnm hehe suan takmaya basladım nısan olmadan valla..bu arada nısan karar verıldı 13 demıstık 14 aralık pazar saat 13 le 17 arası yanı 1 le 5 arası olcak inş..bu arada bı yuzuge 1500 vermenın geregı yok cnm o kadar para verıcene kı ben 600 bıle vermek ıstemedım onun yerıne baska bısey alırız sonucta sımdı nısanlıgımı dıktırıorum provasına gıttım sımdı dıger prova ıcın carsamba gunu beklıo kadın..ayy cok heyecanlıyım valla nısanda olsunda ne gusel olcak vallaa..askımla evlenmemıze 10 ay felan kalıcak ıns oda gecer..borclarda yavas yavas ödenıo valla nısandan sorada camasır makınamı alcam kısmet olursa inşş..
öle ıvır zıvırlarım kalıcak..
Allah ım yardım etsın bızlere:Saruboceq:
öyle canm allah yardım etsin hepimize inş.
canım nişanlım subaylık sınavına girmişti
sınavını sporunu kazandı
hatta mülakatı çok iyi geçmişti.kesin gözüyle bakıyorduk.
84 almış mülakattan ama kazanamadı..senağlamasenağlama
şooook olduk .ben çok üzüldüm ağladım ama nişanlıma yansıtmamaya çalıştım.senağlamasenağlama
şimdi son senesi okulunun bitmesini beklicem
6ayda askerlik:1no2:
2010 buluyor.
hayırlı olsun canım benim
sen zaten çok güzelsin
kıyafetinin içindede prensesler gibi olursun.
yakın olsaydım nişanınna gelmek isterdim
ama yüreğim sizinle.
borçlarınında inş tez zamanda ödersin
ya burası neden bızımle sınırlı kalıo dıkkat edersen hep sen ve ben gırıoruz cnm yaa..
valla canm bizden başka sanırım 2009 bahar evlenen yok,bu arada canm düğün salonu bulamadık yani aklımıza yatan,orduevi ne karar kıldık,bu h.sonu gidip harbiye ordu evine bakıcaz,hayırlısı artık.
çok saol gülüm evet hayırlısı alın yazı herşey:Saruboceq:
ya ben nolacam böle bilmiyorummmmm:1shok:
hiç çeyiz düzmek içimden gelmiyor-tatlicadiarzu-
çeyiz şuan ilgi alanıma girmiyor.kaydirigubbakcemile
ne zaman girer derseniz
bende bilmiyorummmmmmmmm:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?