2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydınn arkadaşlar,
düşler sokağı, hatırladım seniopuyorumnanaktan nasılsın keyifler nasıl bakalım

hoşgeldin düşler sokağı
herkes nasıllar güzel gelinler.
aybuercim güle güle kulan eşyalarını. çok güzel görünüyor takımın.

evet canım 6 ay oldu evleneli...çok şükür herşey yolunda..
sen neler yaptın bakalım
OO MAŞALLAH.

ALLAHIM MUTLU ETSİN İNŞALLAH.Şeniz

DARISI BİZE İNŞALLAH.

BENİMDE DÜĞÜN BU YAZA ERTELENDİ.

TEMMUZDA İNŞALLAH.​
hoşgeldin düşler sokağı
herkes nasıllar güzel gelinler.
aybuercim güle güle kulan eşyalarını. çok güzel görünüyor takımın.

HOŞBULDUK BİRDİLİMPASTA.opuyorumnanaktan

kızlar merhaba nasılsınuız?

beim hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.gelinliği mi de aldık.krem rengi kırık beyaz arası bir ton gelinliğim.çok zormuş aklında bişey olmayınca gelinlik beğenmek.bu yıl krem tonları modaymış modaya uyum sağladık biz de gerçi beyaz mı alsaydım die sonradan kararsız da kalmadım değil :)

bugün iş çıkışı nişanlımla damatlık bakacagız.ona saat eşortman vs. alacağız. yarın halı perde gelin ayakkabısı ve çantası bakacağız..

oturma odam evime geldi.sadece koltuklar kaldı onlar da yapılıyor...

sizler nasılsınız..dilwk e nolduki yaa kapsama alanı dışında görünüyor...

Mrb aybuer.

Sen in düğün ne zaman canım.

Bence kırık beyaz daha güzel.

endişen olmasın.

bende kesinlikle kırık beyaz istiyorum.

Iyi maşallah.herşeyiniz hazır sayılır.

bizim maratonda mayıs 20 den sonra inş.

gnaydın kızlar
nasılsınız
abbam gelmışş ya canım benımmm cok özlemıştım senı
sen ıyı olda netın olur ınan
bak benım varda noıluyo sankı işten fırsat bulup gıremıyom
ama artık bı işim yok
dün işi bıraktım cok yorulyordm bıde 2 ay olcak maaş alamadık her ay aynı sorun
bende bıraktım
evdeyım şimdılık
sızler nasılsınız bakalım
herkesı cok cok öptm

düğün 6 haziranda canım..hoşgeldin bu arada...bakalım gelinlik konusunda kafa karısıklıgım geçiyor yavas yavas..

böcüğüm hoşgeldin hayırlısı olsun kısa zamanda rahat bi iş bulursun inş.artık daha sık bekkleriz buralara...ben de evleniyorum artık albümde ev resimlerim var bakmak istersen...

kızlar nasılsınız*nasıl gidiyor?

bizim tüm hızıyla devam dün halılarımızı aldık.sadece perdeler gelin ayakkabım çantam ve kına kıyafetim kaldı...davetiyeler seçilip basılacak bir de...dün evimdeydim son halinn resimlerini ekledim albümüme..

aybuercim benm gelinliğimde kırık beyazdı,bence güzel bir tercih.çok beyaz benm hoşuma gitmiyor açıkçası,ama tabi ki herkesin zevki ayrı.çok az kaldı büyük gün yaklaşıyor.
bizimde bu ara başka telaşlarımız var,abim e kız istemeye gittik :)) üniversiteden kız arkadaşım benim düğünüme gelmişti,abimle düğünümde tanıştılar,sonra konuşmaya başladılar ve iş baya ciddileşti.çok mutluyum,hep tanıştrcm sizi diyrdm benm düğünüme kısmetmiş,ayağımı sürtmüş oldum :)) temmuzun ilk haftası nişan var o telaşlarımızbaşlıycak yakında bizimde haziranda halledicez.

mıraba kzılar

aybuerım cok beğendım evını ben yaa
tam ve son halını cok merak edıyorm
mutfağına bayıldım valla ınş benımde bı evım olurda bende öle yaptırcamm ınş
ayrıca cok saoll ınş hayırlı bı iş bulurm
bıde benım gelınlığımde kırık beyazdı güzel bı seçim bence

hadı öptm herkesı

esracım ne güzell gönlündeki olmuş :) allah mutlu etsin abinle arkadasını,hayırlısı olsun inşallah...gelinlik konusnda tereddütlerim vardı şimgi geçti biraz .zaman azaldı artık .

böcüğüm teşekkür ederim canım kısa zamanda en son halini de ekleyeceğim inşallah hele bir dösensin.Allahım daha iyilerini nasip etsin sana da inşallah.

aybuercim güle güle huzur içinde oturursun inşallah evinde :Saruboceq:
böcüğüm hakkında hayırlısı olsun. daha iyi bir iş bulursun inşallah :Saruboceq: bende çalışmaktan yoruldum. bide ne iştir anlamadım evlendim evleneli doktorlardan beri gelemiyorum. bi sürü tahliller filmler çekildim. dünde en son kolon tomografisi çekildim haftaya sonuçları alacaz. onunda rahatsızlığı var hiç çalışmak istemiyorum artık. iyice bunaldım bende.
esracım sizinde hayırlısı olsun. ne güzel arkadaşınla abin opuyorumnanaktan Allah mesut etsin
herkesi çok öpüyorum çok özledim sizi. çok bunaldım ben yaa.

kızlar selam işçi bayramında çalışıyom ben yaaa buralardayım...
pastacım çok geçmiş olsun canım ben de aynen senin gibiyim evlendim evleneli sürekli bi rahatsızlıkla uğraşıyorum Allah beterinden saklasın.
bu ayın 15i gibi diyetisyene gidicem artık profesyonel bi destek almam gerekiyo hastalığımdan ötürü sabit bi kiloda kalmam şart...

canım banada doktor yemem ve yememem gerekenlerin listesini verdi. yiyebileceğim şeyler çok az. ve bi süredir uyuyorum ama buna rağmen kilo almaya devam ediyorum. verdiği iğneler ve ilaçlar aldırıyor.birde aşırı yorgunluk ve uyku yapıyorlar. haftaya tomografi sonucunu götürdüğümde tekrar diyeceğim kilo alıyorum sürekli diye. çok şey yasak olduğu için ne yiyeceğimi şaşırdım diyetisyene bende mi gitsem en azından bana özel menüler hazırlar. bide benim doktor psikiyatr desteğide almamı söyledi laelaelaelaelae
işin ilginci daha hastalığımın ne olduğunu tam kesin bilmyoruz. testlerde bişi çıkmadı en son umut tomografide söyleyecek artık

iyi akşamlar kızlar
aybuerım merakla beklıyom cnm
pastacımm cok geçmiş olsn cnm ınş.sonuçları ıyı cıkar üzme kendını
valla ben evdeyım ama cok kötü bısey
paran olsada harcayamıyorsn
eşime yük oluyom sankı ınş kısa sürede iş bulurm
dün geldım annemlerden bende
bıkaç gü kaldımm yarın gene gıtcem ınş.
bugn stıker aldım duvarlara yappıştırdımm cok güzel oldu
hıc iş yapasım bıle yok yaa
iş bulurum ınş
cok ötpm herkesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…