2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayırlı cumalar kızlar. sağolun fikirleriniz için. yarım altın alayım. gönül çok şey istiyo biricik kardeşime bişiler yapayım. babamında çalıştığı yer iki hafta önce kapandı kiralarını bi kaç borçlarını ben ödedim kocamdan habersiz. biraz birikmişim vardı onuda onlara verdim. düğünde takılan küçük altınlardan kardeşime verdim. ben evlendim daha 2 ay önce bizimde kendi borçlarımız var. eşim bişi diyecek diye aklım çıkıyor. adam mecburmu bizimkilerin kirasını düğününü karşılamaya. çok zordayım kızlar bildiğiniz gibi değil. kardşeim hala para istiyor. kzııyorum bu durumda niye zorluyosun evlenmek için diye adam anlamıyor. bi kardeşim var kıyamıyorumda ama bende bunaldım artık. hala bu durumda nikahta bişi yapayım gelinimize istiyorum. kızın gönlünü yapayım mutlu edeyim istiyorum mafoldumben

evt bencede yada sor bı eksığını al cnm zaten bılezık alcakmışın
kendınıde cok zora sokma
ahhulan ahh senın gıbı ablam olsun benım bee

canım ablan olmasamda kardeş olalım kaydirigubbakcemile5 yapabileceğimm bişi olursa söyle bacım çekinme. sana burdan bişiler gönderebilirim :hulya:

günaydınnn

ayy pasatm cok tşkler cnm

dılek nolmadıkı:gitme:evımı su bastı abat topar başka evlere baktık ve beğenmedığım bı evı tutmak zorunda kaldık:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar iyi haftalara.s.
ben perşembeden beri raporluydum evde hasta yattım...idrar yolları enfeksiyonu yüzünden..Allahın gücüne gitmesin, halimize çok şükür ama canımdan can gitti baya ızdırap çektim....
şimdi çok şükür iyiyim...

zarifim geçmiş olsun canımbenim...hayırlısı artık napalım

günaydın kızlar..

iyi haftalar.

didemcim geçmiş olsun.ben de dün tüm gün yattım midemi üşütmüşüm.

günaydn
dıdemım gecmış olsun cnm
dun yenı evımı temızledık mobılayalarımı koyduk
bugunde kalan mobılyalar gelcek yarın beyaz esya derkenn öle işte
cok yorgunum ya

tünaydın kızlar..
didemcim,aybuercim geçmiş olsun ikinize de.
böcüğüm şimdi okudum,canm gerçektende iyi ki eşya yokmuş evde.bu arada daha çok yorulcan ama bunlar tatlı yorgunluklar,herşey bi bitsin sefasını sürersin.

gunaydın kızlaaaaaaar
didemim merak ettim yoktun ya gecmiş olsun bebeeeem
böcüğüm yeni evinin fotolarını koy kıs
lady seni rüyamda gördum eşimede anlatıyom guluo
ya kızlar cumartesi biletimi aldı aşkım 4 gun yalnız kalacak uzuluom ya ama napim mecbur gitcem:kedi:

dılekım resım yok elımde yanı varda ıyı deıl ya cok ters cekılmış
ama aksam eklerım genede hemı
esracım sorma ya ıyıkı eşyalarım yoktu

hayır olsun canm,nasıl gördün? kaydirigubbakcemile3

ya senle biz buluşmuşuz ama kızlarlada bulusacaz onlar bizi bekliomus metrodan inip tramvaya binioz ondan inip otobuse binioz ondanda inip ucaga binioz fln kaydirigubbakcemile3

didemcim esracım teşekkür ederim kzıalr buün biraz daha iyyim .üşüttüm galiba dün bişey yemeğe korktum...bugün iyiyim.

ya senle biz buluşmuşuz ama kızlarlada bulusacaz onlar bizi bekliomus metrodan inip tramvaya binioz ondan inip otobuse binioz ondanda inip ucaga binioz fln kaydirigubbakcemile3

çok güzel bir rüyaymış hep bir kademe yükseliyoruz bak,metro,tramway,otobüs,uçak,.hayırdır inşallah.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
indi bindi 2 lıra abla:roflol:
durmdan ındı bındı yapmışsınız haa

ayşem aman dıkkat et kendıne bende evde portakal suyu ıcmeye erındım dısardan içeyım dedım
buz gıbıydı yaa ınş hasta olmam
bıde güzel deıldı yazık oldu parama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…