2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

karaca almayın zaten
hisarınkı cok kalıtelı bıraz tuzlu ama süper set
sıtesıne bı bakın ıstersenız
ben hısar mecury aldım süperr
hem teflon hem celık tencere setı var ıcınde ve cok parcalı yemek takımı falan cok ıyı
korkmaz guzel marka
kutahya yemek takımını önerırım bıde
ama karaca önermıyorum

merhaba kızlar
heryerim ağrıyor sanki dayak yemişim gibi -tatlicadiarzu- eşime diyorum uyurken dövdünmü diye o derece her yerim ağrıyor fisfisfis galiba hasta olacam
ayy daha bayram temizliğine girişecem yarın. galiba yatıp uyuyacam bütün gün temizlik falan yapmayacam böyle olursam yarında

pastacım dikkat et bu ara salgın var herkes grip.havalardan bi soğuk bi iyi bitki çayı iç bol bol kendini iyi hisset de yaparsn temizliğini.ben 2 hafta oldu daha iyi olaamadım.

günaydınlar arkadaşlarrr
başta zarif olmak üzere tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımı teprik ederrrrr, Fenerli arkidişlerime geçmiş olsun dileklerimi iletirim efenim:teytey::teytey::teytey:

bende fenerliyim :dilcikar:
perşembe gunu mersine gidiyoruuuuuuuuuuuuz :sm_cool:çok özledim ya oranın denizi havası bile bir baska askımda dun ben mersini özledim diyor sanki mersinli gibi sırnaşık şey mersinde okudu diye sahiplenio mersinimisırnaşık şey

ben arife günü akşam 6 ya kadar çalışıyom ama bayramda 4 gün de tatilimmmkaydirigubbakcemile3
ilk gün bi aileleri dolaşırız işte, 2. ya da 3. gün de mezarlık ziyaretlerini de yaptık mı tamama.s
temizliğimi de bitirdim ohhh aferim banasositososito

günaydın kızlar..
biz h.sonu gezdik,bayram a.verişi yaptık,sinemaya gittik,temizlik falan yapmadım kaydirigubbakcemile3 perşembe öğleden sonra tatil başlıyor zemuszemus o yzden arefe günü yapıcam temizliği :lepi:

aaa lady bizde sinemaya gittik alısveriş yaptık sonrada ortaköye gittik gezdik

gunaydınn
ctesı fenere naptık ama:jeyyar::roflol: askıml gıttık ılk d gunu hedıyesı bjk den geldı
sonra pazar eve baktık
evı tuttuk
ocakta evlenıyoz:lepi:

böcükkk evlenionnnn kaydirigubbakcemile5 gelinlik bak hemen model begen kız opuyorumnanaktan
lady bizde 2012 ye gittik film güzeldi ama bana biraz abartmıslar gibi geldi ya adam 1 saat suyun altında fln asırı gercek üstü ama o dev ucak sahnesine bayıldım

böcüğüm tebrik ederim evleniyon sende demek hihoyyyt
Allah yardımcınız olsun
benimde kardeşim evleniyor inşallah ocağa. baya işlerini halletiler bi tek gün almak kaldı. Rabbim herkese yardım etsin :Saruboceq:

Allah evlenecek olan herkese yardım etsin..
you know bana da işte çok saçma geldi,adam uçurumun kenarından kurtuldu,ama efekt olarak falan güzel bir filmdi.

dediğin gibi saçmaydı ama cok ugrasmıs adamlar helal olsun konusuda tanıdıktı derin darbe vardı yıllar önce onun gibiydi film çoğu sahnede ne olacagını tahmin ettim yani öyle olmamalı film dedigin bi sonraki sahnede ne olacak merak etmeliyim mesela adamın kurtulacagını o ucagın durduktan sonra dusecegini onların o kadar kargasa içinden kurtulacagını o zengin adamın gemiye binemeyecegini fln hep tahmin ettim

yani bende sonu belli olan filmleri sevmiyorum,yalnız adam öldü ama kadına da yar olmadı,o da boğularak öldü,sinir etti beni köpeğe de uyuz oldum,kendinden çok onu düşündü :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…