2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hava cok guzeldı bızde hep gezdık :kedi:

ocaktamı akannehir
mafoldumben ınş olmaz

bılmımkı
ocakta olmaz ya
totomuz donar falla
hemde ımkansız onun dedığıne bakma sen
daha ceyıs aldık ılk takstını ödemedım bemafoldumben

aybuerim kayınvalidemle aramıza 2 sokak var canım:smiley-cool:
böcük hakkınızda hayırlısı diyecem ama ocak hakkaten çok erken

aybuerim kayınvalidemle aramıza 2 sokak var canım:smiley-cool:
böcük hakkınızda hayırlısı diyecem ama ocak hakkaten çok erken

evt ya cok erken
mafoldumben
subatta yapın kıs hatta 5 subatta yapın benim doğum gunum

hadı nan :ecrin_bebek:
ha bılıyon mu
ıznımı 21 kasıma attılar:gitmezmn gelırım 12 gun ızınlıyım bayramdan önce ve sonra dahıl

yaaa ama sen bana gelcktn bu haftaaaa :sinifsinif: ben arefe gunu gidiom mersine bayramın son gunu gelcem inş o zaman olur gelirsin :gitme:

cok isterdım cnm gelmeyı genede bellı olmaz eğer işim olmazsa h sonu gelırm ama bu aralar cok mısafr gelıyo :sinifsinif: olsun bayramdan sonra 3 gün daha ızınlıyım ben
arıfeden öncede ızınlıyım 21 kasımda baslıo ıznım
zemuszemus

selam kızlar
bizde dün eşimin ortağı, eşi ve 5 yaşında bıcır kızları ile dağa mantar toplamaya gittik. yolumuz 2 saat sürdü bide dağa çıkmaya bi başladık :1shok: mantar toplaya toplaya inmemiz akşamı buldu kafamçokkarıştı. bide avcılar vardı sürekli tüfek sesleri geliyodu. az kalsın totomuza saçma yiyecektik. heryerimiz çizildi çalılardan ama çok güzel bir gün geçirdik. fakat akşam yatarken ağrı kesici içmek zorunda kaldım ağrılardan kafamçokkarıştı
yani böyle bi pazar geçirdim. bugünde işler çok yoğun :bbo: kendime gelemedim hala

canım bzm bi tanıdıkta mantar topluyor hep gidip zehirli olmasınnnnnakannehir

pastam h geldın cnm
totonuzdan vurulmadan geldınız dımek kaydirigubbakcemile3
zehırlı olmasın nan akannehir

yok yok zehirli değil. kanlıca mantarı deniyor bunlara. çok lezzetli. eşim senelerdir dağlara mantar toplamaya çıkarmış biliyor. gerçiönce o yemeden ben yemiyorum kaydirigubbakcemile3

ben hıc mantar yemedım:tomato:ya ben cok yemek secıyorum evlendığimde en cok korktuğum nokta bu ya
askımın yedıklerını ben yıyemıyorm
kumpır salam sosıs pızza ketcem mayanoz amerıkan salatası falan cıx yanı

bende mantar sevmem hiç ama mangalda yapınca kaşarlı güzel oluyo bazen oda yumuşak olunca sevmiyorum cıvık cıvık:kedi:
kanlıca mantarı pazarda satılıodu çok pahalı ya

böcük çok kötü yavrum yemek seçmek. çok zorlanırsın valla. heleki eşinin ailesi farklı yemek kültürüne sahipse. bizde ben yemiyorumda diyemezin onlara gittiğinde :bbo: zor işin zor

eşımın aılesı ıle ne işim var nan aramısda 22 saat var
he köye gıttımdede k valıdem tarıf eder ben yaparım
onlar bol bol karalaha sarması yer bende yaparım onu zaten
corbada yaptım mı tmm
evt cok kötu ama bu bı huy valla
hazr corba ağzıma koymam mesela ölsem gene koymam ıykk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…