2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esram bende beğendımde ayıyı nereye koycam ya ablama bırakırım

tmm knoww:lepi: gelırm basıttr ya

böcüğüm bizim de ilk sevgililer günümüzde eşim bana kocaman bir ayı almıştı,bide o yetmezmiş gibi üstünede seni seviyorum yazan kalp şeklinde yastık.7 yıldır hala saklıyorum ama,bi yer muhakkak bulunuyor :)) yalnız tek problem her çocuğu gelen istiyordu,mecbur veriyordum :)) şimdi de evimin bebek odasında duruyor :))) zaten bebeğim doğmadan birsürü oynuycak eşyası oldu :)) ben çok seviyorum öyle şeyleri..

geçmiş olsun didemcin.
böcüğüm çok güzel sürpriz yapmış opuyorumnanaktan

bende eşimle birlikte çalışmaya başladım başlayalı kafamı işlerden kaldıramıyorum :sinifsinif: bakkal hesabı gibi tutmuşlar hep hesapları toparlamak bana düştü. bide patronluk yapıyo bana :mymeka: sinir oluyorum. akşam resti çektim en sonunda gelmiyorum dedim bana iş mi yok dedim. ama bugün çağırdı gel dedi. bende kıyamadım sırnaşık şey

ohh kızlar buluşun tabi,böcüğüm evet uzagım ben sen geldim buralara kadar bekledim seni o kadar ama göremedim :(

pastacım ben tahmin edebiliyorum zorluğu,ben açıkçası aynı yerde çalışmak istemezdim,artıları da var eksileride,beraber gidip geliyrsunz aynı saatlerde falan çok güzel,ama işte bazende iyi olmuyor.

esracım bende cok sefıyom hep kocaman ayım olsun derdım ama zaten benım bı ayım var:uşağım):roflol.
evde babamın aldığı köpek ayı kaplumbaağa gıbı oyuncaklarım duruyo daha

aybuer o zaman asıktım senı unutmuştum:kedi:

pasta h geldın cnm aynı yerde calısmak zor olsa gerek

pastacım ben tahmin edebiliyorum zorluğu,ben açıkçası aynı yerde çalışmak istemezdim,artıları da var eksileride,beraber gidip geliyrsunz aynı saatlerde falan çok güzel,ama işte bazende iyi olmuyor.

iş eşimin işi yani bizim işimiz oluyor bu yüzden duruyorum. kendi işimiz olunca canla başla uğraşırız birlikte. ama işte banad patronluk yapmaya çalışıyor :mymeka:
daha önce çalıştığım yerlerde hiç izin yapmadan çalışırdım. senelerce ne bayram ne tatil bilmem. burda kafama estimni hava almaya çıkabiliyorum dışarı. erken çıkabiliyorum bide dediğim gibi en büyük neden kendi işimiz olması tabi yinede zor birlikte çalışmak. bide kocama resmen gözümün önünde asılnlar çıkıyor sinir olıyorummmmm

Son düzenleme:
esracım bende cok sefıyom hep kocaman ayım olsun derdım ama zaten benım bı ayım var:uşağım):roflol.
evde babamın aldığı köpek ayı kaplumbaağa gıbı oyuncaklarım duruyo daha

aybuer o zaman asıktım senı unutmuştum:kedi:

pasta h geldın cnm aynı yerde calısmak zor olsa gerek

annenlere ne zaman kavuşuyorsun canım?

ınş cnm ama nisan ayında tekrar gtcekler :gitme:

geldıler sabaha kadr uymadım sonra aksam askım gec gıttı sabah erken kalktım derken uykusuzum aksamada
abım yengem 2 yeğenım
abım yengem 1 yeğenım
ablam enıstem 1 yeğenım
ablam enıstem 1 yeğenım bızde olur
ben ve annem babamıda sayarsak ordu oluyoz
allahtan herkesın az cocuğu var

amin cnm
ayy butun akrabalar komsular dolcak yaa :delphin: delırmezsem ıyıdır ben 10da yatardım bu hafta zor uyurum :gitme:

Back