2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

he metroya yakın:lepi:
senın orayıda sımdık anladım he:lepi: komsu sayılırız :roflol: az bucuk

teşekkür ederim kimocum

evet zarif yakın sayılırız metroya yakın evet senin ordan geçioz metroyal giderkene kaydirigubbakcemile3

ınş kimom :asigim:

komşuyuz nan bulusuruz demı
gelın kalk bakem bana bsıler hazrla derım:roflol:

söle kız canın sağolsun ne istersen yaparım sana ben evdeim cnm istediğin zaman gelebilrsin eşim cumartesi izinli pazar calısıomafoldumben cumartesi gelme yalnız bırak bizi :jeyyar:

ya ben dun akşam bunu düşündüm biz neden sonbahar gelinleri olarak fln buluşmuyoruz biyerdelerde

ayyy 1 ay olmus biz 1.ayımızda hemde eşimin doğum gununu kutlamıstık aynı gundu tesadüf ama cabuk gecti zaman ya sence bıdışş fotolarınıda görmedik daha

gunaydınnn

knowcum olur bende haftaya ıznlıyım hep evdeyım gelırım ıstersen tabe:lepi:

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sonunda Allaha şükür iyileştim iş başı yaptım...evde pc de yok çok özledim hepinizi...
cumartesiden beri girpten adeta kırıldım...evde sürekli yattım Allah razı olsun kayınvalidem ve kayınpederim çok ilgilendi benimle ve tabi ki eşim de:Saruboceq:

sizler neler yaptınız bakim ben yokkene

günaydın kızlarr..

bugün nasılsınız..ben hasta olucam bbademciklerim acıyo hafif de öksürüyorum.

didemcim merak ettik snei çok geçmiş olsun canım..

böcükk ohh bir hafta izin dinlen bi güzel..ben de bayramı bekliyorum en uzun tatilim o ondan sonra da balayı olur artık :)allahn izniyle.

kız didem nerdeydin merak ettik valla birimize numaranı neyim ver bari geçmiş olsun cnm
böcük istediiin zaman gel hatta topla kızları gel opuyorumnanaktan
aybuer hersey istediiin gibi olur inşallah

arkidişler eksik olmayın sağolun hepinizopuyorumnanaktan
normalde hiç evde uzun süre oturamam sıkılırım, ,illa temizlik vs bişeyle oyalanırım ama bu sefer o kadar hastaydım ki mutfağa wc ye bile zor kalktım:sinifsinif::sinifsinif:

gecmıs olsun cnm
cok sordukk senı kıymet bıl
ben knoww a gtcem haftaya gelın mı
ızınlı olcamda

aybuer sen uzaksın ya keske yakın olsan

bu arada dun benımkıyle kavga ettık hıc aramadı sonra msj attı cıkmama 5 dk kala
ayrılık msjı
bayılcaktım kosarak eve gtmek ıstedım
halasını aradım yok kızım senın yanına gelcektı dedı
ındımkı askım aşağıda
ayı almış bana benım kadr bıde cıcek bıde mektup
barıştık

sürpriz yapmış sana aşkuşun ne güzel
topla kız kızları gelmek isteyene kapım açık ayarlarız uygun bigunu

kımıse yokkı pek
esra dıdem calısıyo
ben h ıcı gunduz gelebılırım ancak
kaybolmam ınş
heycan yaptım he:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…