• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bide ben şey yaptım kına için kuaföre götüreceğim ayakkabı camaşır corap işte ekstaradan gerekenleri bi canta hazırladım kenara koydum cünkü o gün telaştan unutulur

düğün içinde davak tarlatan ayakkabı corap pudra gerekecek ufak tefek şeyleri koydum aklıma geldikce tekrar koyuyorum bide burda eşyalarım vardı bandırmaya gidecek onları bavula koydum kına gecesinde ablaları gelecek nişanlımın onlarla yollıcam

bende yaptım canım ole bi çanta telaşlıyız zaten unuturuz valla.daha iyi oldu bizim için önceden hazırlamak.

prensesim çok iyi düşünmüşsün..
bende şöyle bi durum var, kına ve nikah saç makyajında büyük teyzemin ordaki kuaförüme gidecem, teyzem aynı zamanda fotoğrafçı olduğu için eşyalarımın çoğu orda şimdiden.. ben de yarın giderken yanımda kına elbisemi ayakkabımı,çamaşırlarımı ve ayakkabı pudramı fln götürecem inş.
yarın akşamdan teyzemde kalacam epilasyon işi bittikten sonra, aynı şekilde cumartesi de akşamdan gidecem; pazar sabahı Allahın izniyle önce kuaför, sonra foto, sonra yallah evlenmeyeeeeesositososito

hee bi de yer ayarlayabilirsek nikahtan sonra her iki ailenin gençleri toplaşıp yemeğe gidecez kutlamayacokacimcoook

utanma cnm bende gıdıyom cnm öle tatlıdırkı ben bıle dayandımsa sana bısı olmaz
3.kez gıttım
hep gıderım
mis oluyon mis zemuszemus
aman unutmayın bışeyınızı

selam kızlarr.ya bir girip bi çıkmak zorunda kalıyorum,valla sizinle böyle muhabbet etmeyi,çok özledim.işler yoğun bu ara.ne güzel hepimiz tatlı telaşlardayız.bende bugün izne çıkıyorum birdaha 26 ekim de işe başlıycam,ama yinede arada, balayından sonra evimden girerim artık = )
aybuercim sen nasılsın ya konuşamadık bayadır.didemcim eminim çok güzeldir bindallı,bu arada banada aldılar ben giymiycektiim ya,annem falan çok istedi,bende beğendim bir tane,sadece kına yakılırkken giyicem,sonra aldığım kırmızı gece elbisesini giyicem.hepinizden resimler bekliyrom,benm de fırsatım olursa atıcam,ama ben yine unuttum resim nasıl eklendiğini,neyse anlatırsınız bana yine = )

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BENIDE ARANIZA ALIN BENDE GELDIM DAHA DUGUN TARIHIMIZ BELLI DIIL AMA ISALLAHH BU SENENIN SONU DAHA COKK VAR YAA mafoldumben BU ARADA YOU_KNOW COK HOS BI GELIN OLMUSSUNN PERI GIBIMUTLULUKLAR CANIM opuyorumnanaktan

kızlar müsaadenizle ben yavaş yavaş gidiyorum:gitme:
mümkün mertebe sık sık gelmeye çalışacam buraya, beni unutmayın sakın, hakkınızı helal edin:gitme:

böcüküm özel mesaj olarak bi mail adresini bana atarsançok sevinirim..

Hoşçakalın, Allaha emanet olunkaydirigubbakcemile4

cnm yolun acık olsun evdnde yaz bıze hemı unutma
maıl msn face kullanamıyom cnm özel sebeplerden dolayı
özelımı atsan

kızlar selam ben geldim ama kimse yok didem esra gitmişler her şey çok güzel geçer inş.

iş yerimde tadilat var artı internetim çalışmıyor odam çok kötü durumda bugn bütün gün mutfakta oturdum :)

esracım yaa evet knusamadık bu aralar sizden rresimleri bekliyoruz artık :)

h geldın cnm
merak ettım senı ama netın yok bıldım
nan kışın ne tadılatı bee:bbo: bızım beledıyeler gbı sızın patronlarında aklı kışın calısıyo herhal

selam kızlar şafaklarımız çok azaldı :))
nasıl gidiyor hazırlıklar

günaydınn
elısaam dıdem ve esra ızıne ayrıldılar artık
hazrlıklar tam gaz onlarda ve coğu işlerı bıttı:lepi:
:

merhaba kızlar

böcüğüm birr hafta sonra burda senle ben kalıcaz bekar :)bizim de sıramız gelecek ama insalllah hayırlısıyla..

evet canım yaa patronlarım yurt dısına gittiler ofiste tek ben varım tadilat yapılıo işte ...netim varken bi bakim yazim dedim sen nasılsın neler yapıosun görüşmeeli?

msn falan neden girmiyosun?

günaydın kızlar ayy yorgunluktan ölüyorum yaa
agdaya gidicem ama korkudan hep kendime iş cıkartıyorum cok acırmı yaaa:S:kedi:

pamuk cok acımız hatta o an acır ama sadece o an 10 sanıye sonra bısı yok dıyceksın
mis gıbıde olcaksın zemuszemus
cnm dokta tatlı benım ama ben bıle edıyom dusun

aybuer cnm ben ne edım ya bugun tanışalı 4. sözlenelı 3. ayımız:nazar:
bıraz once kendı sıtemızde baktım bjk ürünlerı basılıyomuş
sıparıs ettım
polar atkı bere sapka kaskol mont falan
askımla ben aynı beden gıyerız o sıyah ben beyaz :lepi:
onunla aynı seylerı gıymek cok süper :asigim:

gitcem canım herkes cok temiz diyo zatne ben bi kere korkumu ve utangaclıgımı yenersem devam ederim yarım saate bitiyomuş evde saatlerce ugraştıgına degmez

ben gıttım daha 3.kez oldu yenı
2. gıdışımde kadın bana aa senınkıler azalmış ben 15 yıldır edıyom azalmadı dıo
benımkıler cansız
ve cok temız gercekten
bende cok utanmıştım soyunuyon sonucta ama oda bı bayan
guvenılır bı yere gt
ben evlensemde annemlere gelınce gene aynı kadına gıderım

Back