• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdem uzuldum ya Allah rahmt eylesın
annenle nıe konusmuyonkı yada nasıl dayanıyonuz bırbırınız olmadan
neyse ınş düzelır aranız cnm ya bılıyordun herhalde evlencenı

aybuer h geldın

dıdem uzuldum ya Allah rahmt eylesın
annenle nıe konusmuyonkı yada nasıl dayanıyonuz bırbırınız olmadan
neyse ınş düzelır aranız cnm ya bılıyordun herhalde evlencenı

aybuer h geldın

saol zarifim, valla annem o kadar kırdı ki hepimizi üst üste, onun için gayet de dayanabiliyoz onsuz:olmaz: neyse...bunlar üzücü konular kapatalımmm
kayınvalidem kınaya giymek için bana şalvar ayarlayacakt ıinşallah halleder 3 günümüz kaldı..
bugün nikah şekerleri ve yatak odası mutfak perdeleri teslim alınacak inşallahhihoyyyt
sonra daaa pek bişey kalmıcakkk

saol zarifim, valla annem o kadar kırdı ki hepimizi üst üste, onun için gayet de dayanabiliyoz onsuz:olmaz: neyse...bunlar üzücü konular kapatalımmm
kayınvalidem kınaya giymek için bana şalvar ayarlayacakt ıinşallah halleder 3 günümüz kaldı..
bugün nikah şekerleri ve yatak odası mutfak perdeleri teslim alınacak inşallahhihoyyyt
sonra daaa pek bişey kalmıcakkk

:sinifsinif: neyse cnm sen kendını ı hısst yeter
ohh valla dun gıbı daha 8 ay dıyoduk ne cabuk geldı yaa
bende sevınıyom zaman gecınce ama neye bılın mı
takstlerım azalıyo dıekaydirigubbakcemile3 3 kaldı arcelık
ınş bulur cnm
annemde koyden 7 yasındakı kız yığenlerıme dıkıp yollamış cok seker oldular köyde hep gıyyolar

:sinifsinif: neyse cnm sen kendını ı hısst yeter
ohh valla dun gıbı daha 8 ay dıyoduk ne cabuk geldı yaa
bende sevınıyom zaman gecınce ama neye bılın mı
takstlerım azalıyo dıekaydirigubbakcemile3 3 kaldı arcelık
ınş bulur cnm
annemde koyden 7 yasındakı kız yığenlerıme dıkıp yollamış cok seker oldular köyde hep gıyyolar

bizde kredi kartı dışında Allahtan taksit yok aileler sağolsun:nazar:

çok heves ettim Arnavut şalvarı giyecem mutlaka, eğer kayınvalidem bulamazsa da kiralıyacam inşallakaydirigubbakcemile3

oh ne kaaa guzel olm
bızm beyaz esya mobılya olcka kıra olcak faturalar olcak
:delphin:
altınlarımı satıp takstlerı ödemem lazım öle etcem
ınş gerek kalmaz
nıkah olcak ya düğün salonu derdımız yok

oh ne kaaa guzel olm
bızm beyaz esya mobılya olcka kıra olcak faturalar olcak
:delphin:
altınlarımı satıp takstlerı ödemem lazım öle etcem
ınş gerek kalmaz
nıkah olcak ya düğün salonu derdımız yok

yevrum Allah yardımcınız olsun...bizde de kira fatura olcak bi de kayınpederimin emekli maaşı bağlanana kadar aşkım 2 ev geçindirecek sağlığımız huzurumuz olsun da ben sıkarım dişimi sorun değil:delphin:
bu arada düğün salonu hakkaten dert bişey, bizimkiler kına için salon tuttular sağolsunlar, sözleşmeye bi baktım ücretini görünce aklım alındı vallahakafamçokkarıştı

kına gecelerı ıcın ucuz olmuyo mu balım
ayy bu hafta düğünün var yaa ne heycan
darısı basıma
adımı yazdın demı ayakkabına
sılıncek yere yaz cnm
bıze yardım etcek kımse yok
Rabbım sağlık versın ınş hersey olur

yevrum valla hafta içi perşembe olmasına rağmen kazıktı salon ama ben hiç karşmadım nasolsa biz ödemicez aşkımla diye:roflol:
valla heyecan dorukta sorma...son günlerim artık evimde...acı tatlı neler yaşadım, o oda ne sevinçlerime ne gözyaşlarıma şahit oldu...geride bırakıpgidiyom şimdi...:gitme:

yevrum valla hafta içi perşembe olmasına rağmen kazıktı salon ama ben hiç karşmadım nasolsa biz ödemicez aşkımla diye:roflol:
valla heyecan dorukta sorma...son günlerim artık evimde...acı tatlı neler yaşadım, o oda ne sevinçlerime ne gözyaşlarıma şahit oldu...geride bırakıpgidiyom şimdi...:gitme:

Şenizmafoldumben dur nan ağlatcan benı
off ınş bende o gunlerı görurum yaa
ınş
nan adımı yazdın mı dedım sana
gıttığınyerde cok mutlu olursun ınş
maçlarda görusuruk belkı
evlenıncede gıder mısnız

Şenizmafoldumben dur nan ağlatcan benı
off ınş bende o gunlerı görurum yaa
ınş
nan adımı yazdın mı dedım sana
gıttığınyerde cok mutlu olursun ınş
maçlarda görusuruk belkı
evlenıncede gıder mısnız

amin yevrum inşallah...
adını da yazacam en kolay silinebilir yerekaydirigubbakcemile3
yılda bi kere bile olsa maçlara da gelmeye gayret göstereces gülüm ben deçok isterim görüşmeyi

he yaz yaz hemencık sılınsn

gel anam gel macsız olur mu
bu yıl cok kötu amme bakalım nolcak
bende kış geldıği ıcın gıdemem dıom ama dayanamıyom ıslansamda gdıyom
dun wakıkı de yağmurluk gördum askımla bana alım dıom

he yaz yaz hemencık sılınsn

gel anam gel macsız olur mu
bu yıl cok kötu amme bakalım nolcak
bende kış geldıği ıcın gıdemem dıom ama dayanamıyom ıslansamda gdıyom
dun wakıkı de yağmurluk gördum askımla bana alım dıom

kız waikikide gerçekten güzel şeyler oluyo heee
ben özellikle bluzleri tişörtleri beğeniyom
geçen sene de aşkım defacto dan bi yağmurluk almıştı çift taraflı bi tarafı polar, o da baya güzel çıktı orayı da bi gezin tavsiye ederimyerimseniben

Ayy çok utandım şimdi. Ben baya ama bayadır gelmiyormuşum yaa:kedi:
Herkesin düğün günü gelmişopuyorumnanaktan
Ay 12 gün 10 gün 6 gün..Hatta abba evlenmiş bile..

Rabbim yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah...Hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah..

Didemcim demek 6 gün kaldı he vay be..

Minilya pek uğramıyor galiba. Asıl onunki azalmışkaydirigubbakcemile3 ahh bir 5 aya indiğini görsem falan diyordu takviminkaydirigubbakcemile3

Aybuercim sen napıyorsun. Senin belli mi bir tarih var mı?

Böcüğüm yavru kuşum benimŞeniz sen napıyorsun?
Nişan nikah ne zaman?

Bu arada ben 1 aydır biriyle görüşüyorum:kedi:
Herşey maşallah sübhanallah harika gidiyor...Çok mutluyum, çok mutlu ediyor beni. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Darısı başıma inşallah:kedi:

Nehir kendini bu sefer çok özlettin heee canım benimm:1hug:
Allahın izniyle çokçok az kaldı gerçekten, inşallah yüzdük yüzdük sonuna geldik, çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden
sen de inşallah çok çokçok mutlu olursun canım arkadaşım

Nehir kendini bu sefer çok özlettin heee canım benimm:1hug:
Allahın izniyle çokçok az kaldı gerçekten, inşallah yüzdük yüzdük sonuna geldik, çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden
sen de inşallah çok çokçok mutlu olursun canım arkadaşım

Hiç sorma canım yaa:kedi: bende sizi çok özledimŞeniz
Bencede canım olmaz olur musun hiç. Çook az kalmış ya ne kadar güzelopuyorumnanaktan
Senin aslında daha uzak bir tarihte olacaktı ama yakına alınmıştı değil mi?

Amin canım inşallah Allah razı olsun...

Hiç sorma canım yaa:kedi: bende sizi çok özledimŞeniz
Bencede canım olmaz olur musun hiç. Çook az kalmış ya ne kadar güzelopuyorumnanaktan
Senin aslında daha uzak bir tarihte olacaktı ama yakına alınmıştı değil mi?

Amin canım inşallah Allah razı olsun...

evet canım doğru hatırlıyosun 2 ay erkene alındıçok şükür...
ama ben evlendikten sonra da burayıhiç bırakmıcam bütün fotolarımı vs herşeyi buraya eklicem:hulya:
ilk başladığımdan beri burda çok sıcak dostluklar edindim o bakımdan vazgeçemem burdannnn:gitme:

evet canım doğru hatırlıyosun 2 ay erkene alındıçok şükür...
ama ben evlendikten sonra da burayıhiç bırakmıcam bütün fotolarımı vs herşeyi buraya eklicem:hulya:
ilk başladığımdan beri burda çok sıcak dostluklar edindim o bakımdan vazgeçemem burdannnn:gitme:

Bırakma tabi. Daha bize evliliğin nasıl olduğunu anlatacaksınkaydirigubbakcemile3
Ayrıca gelinliğini evini düğününü görmeyi çok isterim canımopuyorumnanaktan
Benimde olsun bende paylaşacağım inşallah hepinizle herşeyimiopuyorumnanaktan
Geçmişi okudum birazda, epilasyonu ertelemkle iyi yapmışsın canım.
Kaymak gibi olursun düğünde ve ilerleyen bir süre rahat edersinkaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
dün çeyizimin tamamı gitti,kuzenlerim,nişanlımın yengeleri,arkadaşlarım,annem,k.validem görümcem,hep bir taraftan evi yerleştirdik,tabi yine bir benm elimden geçmesi lazım,ama sağolsunlar çok yardım ettiler.büyük herşeyim bitti kızlar,perdelrim halılarım,tüm mobilyalarım.dantellerim ,banyo akseuarlarım paspaslarım vs hepsi de serildi,sadece nişanlımın ve benm gelen kıyafetlerimizi yerleştircem o kadar.gerisi bir tek gelin ve damat eksik evde kaydirigubbakcemile3 kına gecemde bu cmtsi.yarından itibaren de izne çıkıyorum,birdaha balayından bir hafta sonra gelicem inşş 26 ekimde.Allah isteyen herkese nasip etsin inşş..Allah hiç birimizi utandırmasın,hepimiz çıktık yola tek tek gidiyoruz.zemuszemus

kızlarr merhaba ben sonbahardan çok kış gelini olucam sanırım.
günü almadık daaha ama 22 kasım a düşünüyoruz

Back