2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarr merhaba ben sonbahardan çok kış gelini olucam sanırım.
günü almadık daaha ama 22 kasım a düşünüyoruz

canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallaha.s.
esracım sen de bitirmişsin işleri maşallah
ben de 30 eylülde izine çıkıyom ekimin 15ine kadar yokum inşallah
bugün izin olayını da kesinleştirdim müdür bozuk attı biraz ama kusura bakmasın evleniyom yani:1closedeyes:

ayy kızlar cok yorucu valla yaaa
he koşturuyorm hiç iş bitmiyo yaaa
zarifcim senin adını bende yazdım ayakkabımın altına tam altına hemde

nehırr akannehir nerdesın olm sen maynak karı:mymeka:
buraya gelmen ıcın ılla koca mı bulman lazım
hayırlı olsun hadı ınş guzel bı sonuc alırız
benden önce evlenme yolarım senı

bızım nışan olmuycak sanırım dırek nıkah:jeyyar: o ne zmn dersen bılmıyom cnm
aılem koyden gelcekler ınş
ozmn karar verılck
bende saymaya baslasam cok mutlu olcam

tskler pamıkum benım

lıfe askımın doğum gunusu o gun hayrlı olsun ınş olur

esra senınkı zaten bıtmış

Esracım Allah kolaylık versin, mutluluklar canımm...
Yani bir daha geldiğinde artık yeni evli çıtır gelin olacaksın hee :))) inşallah hayırlısıyla canım.

Ya böcüküm benim ne desen haklısın :çok üzgünüm:
ıstediğin kadar vurabilirsin:mymeka:
Amin Allah razı olsun..

Nasıl işinize geliyorsa öyle yapın tabi. Direk nikah hee :jeyyar:yeteri kadar bekledim diyorsun:jeyyar:
Vuslat olsun artık:jeyyar: bencede
Senden önce evlenmem merak etme kızz daha ayakkabının altına adımı yazacaksınnaniknanik
Resmini çekip gösterteceksin bilenaniknanik
Ne yapayım ancak hayatımın anlamını bulunca gelebildim bu topiklere.
Heyecanlıyım hemde çookdelikafadulden

dur bı furrum hırsım gecsın :mymeka::mymeka:
sımdık öpebılırım Şenizkaydirigubbakcemile3
ya maddı yönden yardım edenımız yok olsada evde aıle arası olcak
annem olmasın aman dıo ben olsun ıstıyom
karıışık
onlar gelsın bı konusak bakalım nolcak
annem dıo bız dönmeden düğün edın kım bıdaha gelcek (2010 nisan en gec mayıs)
cok erken olıy ozmn ya yetışmezse dıom
cok korkuyom nan
mısafr gelırse naısl yemek etcem
ya beğenmezlerse dıom:gitme:falan fılan bazen yarın ıolsun ıstıyom bazen daha gec olsun ıstıyom-tatlicadiarzu-
heycanın hıc bıtmesın cnm ınş
bugun bende trıp edıyom ona msj atıy süreklı normalde hıc atmaz
anladı dımekkı
cok kaprıslı bısı oldum
albumlerıme bı baksana :kedi:

kızlarr merhaba ben sonbahardan çok kış gelini olucam sanırım.
günü almadık daaha ama 22 kasım a düşünüyoruz

merhaba hoşgeldi canım ...hayırı olsun inş. yeni sözlenmişsin resimlerini gördüm çok güzel.

yalnız ben nickinitnıyorum acaba tezkereden mikafamçokkarıştı

esracım didemcim yaa gelin olup gidecksiniz ne kadar az kaldı dönmenizi resimlerinizi evinizi merakla bekiyor olacagım.kaçç gündür iş yerinde netim sorunlu özledim sizi ya..böcüğüm esracım didemcim nasılsınız ?

bu arada nehir de gelmiş nerelerdesin canım yaa hoşgeldin ..nasılsın?

ayrııca asagıya da etiketlenmişim

günaydınnnn bacılarrrr
kayınvalidem bana bindallı almış bugün ona bakmaya gidicemm iş çıkışııı çoookk merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

gunaydın dıdemcım
ohh gözün aydın

aybuer etıketlerı ben ekledım cnm:kedi:

çok teşekkürler kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallahopuyorumnanaktan

ınş
nan aybueer gene yok
netınden sorun devam edıyo herhal
esra nırde yazmıyo

slm kızlar ben geldim nasılsınız.hepimiz çok telaşlıyız ama çokda mutluyuz.benim c.tesi çeyizim gitti evim çok güzel oldu bizim olduğuna hala inanamıyorum.:kedi:
dün kuaföre gitti saçlarıma röfle yaptırdım çarşamba yine gidicem perşembede kına gecem var.sabırla ve heyecanla pazar gününü bekliyoruzzzz:sm_cool:

hoşgeldin kınadaşım ve düğündaşım:1hug: hayırlı olsun
ben de yarından kuaföre gidecem inş. son hazırlıkları tamamlamak için...sonrası zaten hep koşturma...
artık heyecan doruktadelikafadulden
bugün de iş yerinde son günüm ekimin15 ine kadar izinliyim ama arada fırsat buldukça mutlaka burda olucama.s.

bende pazar sacımı boyattım artık 3. boya oldugu için kızıl oturdu tam istediğim renk oldu
yarın bende agdaya gidicem korkuyorum bide hiç gitmedim utanıyorum ama bi kere gaza getirdim kendimi valla cok heyecanlıyım gece yattınca uyamıyorum en ufak bişeyde aglıyorum

kızlar bide ben şey yaptım kına için kuaföre götüreceğim ayakkabı camaşır corap işte ekstaradan gerekenleri bi canta hazırladım kenara koydum cünkü o gün telaştan unutulur

düğün içinde davak tarlatan ayakkabı corap pudra gerekecek ufak tefek şeyleri koydum aklıma geldikce tekrar koyuyorum bide burda eşyalarım vardı bandırmaya gidecek onları bavula koydum kına gecesinde ablaları gelecek nişanlımın onlarla yollıcam

hoşbuldum düğündaşım sağol canım seninde hayırlı olsun.aynen ya ne koşuşturma epey bi zayıfladım valla.bende fırsat buldukça girmeye çalışıcam çok heyecanlıyım yaa.daha öncede 2 defa yaptırdım röfle ama bu kez çok daha güzel oldu içime sindi valla.yarında ağdaya gitcem

hiç korkma canım relax ol bende yarın gidicem 7. olcak benim.alıştım valla uyuşuyo zaten anlamıyosun çok iyi anlaıyorum seni insan utanıyo ama mecbur.bende böle huysuz bişi oldum çıktım ağlayamıyorum doldum valla az kaldı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…