2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin kimo inşallah yagmaz canım rahat rahat yaparsınız temizlğinizi
eeee kızlar hep alışveriş diyoduk sanırım artık hepimiz
evimizi yerleştirme telaşındayız
zaman ne kadar hızlı geciyo

vall öyle prensescim alışverişi bitirdik,yerleşmeye başladık,o da işin en zevkli kısmı sanırım :)
ben şimdi çıkıyorum kızlar bir daha pazartesi anca girebilirim sanırım.3 gün izinliyim.gelince inşş.güzel şeyler anlatırm,halloldu diyebilirim.öpüyorum hepiniziiiii....

esra cım Allah işini rast getirsin canım bizde de bu cuma temizlik var bakalım napacas

günaydın kızlar

günaydın didemcim..ben iyyim de çok uykum var,haftaya sınavlarım var hiç çalışmadım,halsizim bu ara ...

sen nasılsın?

günaydın kızlar

günaydın didemcim..ben iyyim de çok uykum var,haftaya sınavlarım var hiç çalışmadım,halsizim bu ara ...

sen nasılsın?

hoşgeldin canım uykusuzluk benim de büyük bi sorunum:bbo:
iyiyim onun dışında çok şükür..cuma günü evim temizlenecek hayırlısıyla daha sonrasında işler artık hızlanacakkaydirigubbakcemile3

günaydın
ben ıyı deılım işi bırakmaya karar verdım
benım için dua eder msınız hemen yenı bi iş bulayımmafoldumben

huzursuzum cnm burda
süreklı azr işitmek belkı altı küfürlerını duymak kötu anladın mı

böcük inşallah hemen bulursun canım ya iyi bir iş...para durumlarımız seninle aynı maaş olatrak ama huzurum var benim inş. senin de olur yeni iş yerinde hakettiğin her şeyi alırsın inşallah...hakkında hayırlısı olsun üüzlme..ben o kadar umutsuz bir anımda iş buldum ki artık diyordum evde oturucam ben iş yok diyordum...

ınş cnm
huzur en basta zaten
suandan sonra dakıkalar saat gelıyo banamafoldumben

slm kızlar bnnde bu aralar iiice gezgin oldum ıspartadayım şimdide kardeşimin ünv için geldik bir abla olarak tuttum kolundan getirdim kaydirigubbakcemile3 11 inde istanbulaaa gidicez ev yerleştirmeye herbişiyim hazır heyecnlnmaya bşldmmm yaa

hayırlısı olsun canım hepinizin evi yerleşsin resimleri istiyorus
benimde bu pazar gidecek
offf bandırmadan bi iş teklifi geldi hemde şartları cok iyi gidip evimde kalmam lasım
babam izinmiyormuyo düğünden sonra diye ama bi ay kim beklerki işe almak için offf cok canım sıkkın nişanlımda kızgın hiç anlamıyorum

ben geldımm
netımı kestıler sonunda ancak evden yazıyorum mafoldumben

you know hadı bakem bıan evvel dön aşk yuvanı kur

pamuk cnm evde derken sanırım kendı evınden bahsettın farklı şehırlerde mı aılenle onu anlamadım
ama iş cok onemlı ınş olur

dıdem esra aybuer cok özledım sızlerı yaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…