• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hava bulanık burda valla sevınıyorum ne yalan dıyım bıan önce kış gelsın ve sonrada bahar ve bende hazrlıklara başlayım ıstıyorum :kedi:

kızlar bu haftayla birlikte artık benim koşturmalar iyicene hızlanıyor hayırlısıyla...
bugün teyzemler evime Kuran-ı Kerim ve dua kitapları alcaklarzemuszemus
cuma günü hep birlikte büyük temizliğe gidilecek, ben de yazlıklarımı bavula koyacam artıkın
önümüzdeki hafta da çeyizler yerleşecek ve imam nikahımız kıyılacak inşallah
sonraki hafta zaten bayram; izin kullanabilmek için full çalışacam bayramda
ayın son haftası da perdeleri teslim alacaz tv falan da bağlanır o hafta:nazar:

eylül programım şimdilik böyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

kızlar bu haftayla birlikte artık benim koşturmalar iyicene hızlanıyor hayırlısıyla...
cuma günü hep birlikte büyük temizliğe gidilecek, ben de yazlıklarımı bavula koyacam artıkın

aman senınkıde iş mı :dilcikar:benım hazrlıkları saysam ağzın acık kalır:umursamaz:

böcük bunca zaman yayıldım sakin sakin takıldım....zaman yaklaştıkça telaş sardı haliylen...bu kadar hazırlık bilem beni heyecanlandırmaya yetiyikaydirigubbakcemile3

evin hayırlı olsun canım sevdiğinle güle güle oturun zemuszemus
sağoll tatlısım benımmmm ..aminn insallah :asigim:
günaydın kızlar hihoyyyt
ranunu,abba güle güle oturun kızlar,hayırlı olsun evleriniz.
abbacım sen anlatınca bi an beni anlatıyorsun sandım,benm evimde 125 m2 3 oda 1 salon,bir hol var upuzun,anca 2 yolluk kaplar,ev büyük oluncada masraflarda artıyor.
cmtsi koçtaş tan alıcaklarımız herşeyi bitirdik zemuszemus mutfak masası,sandalyeleri,banyo dolabı,pc masası da aldık.ama onlar kendileri getircek.pazar günüde annemle bütün mutfak banyo ıvırzıvırlarımı hallettik,oklavaya kadar herşeyi aldık kaydirigubbakcemile3 duyan börek açmayı bilyrm zanneder,ama annem evde bulunsun dedi.çarşambadan itibaren 3 gün izinliyim,çarşamba temizlikçi gelicek,büyük temizlik var,perşembe mobilyalarım gelicek bir de koçtaş tan aldıklarımız,cuma da beyaz eşyalarım.zemuszemus sonra bi perde ve halılarım kalıyor.onlarıda sonraki hafta halledicem inşş..:lepi:
sağol kuzucumm.. a.s. ayy evet buyuk evın buyuk masrafı oluyor her bakımdan of..
bugun aşkım elektrık su doğalgazı actırtacak bide ikametgahı gölcüğe aldırcak.. sonrada aldıgımız firmaları arıyıp adresı sölicek.. eylulun 2.haftasında baslıcaz bizde kosturmaya temızlıgı aşkım halledecek sen gelme dedı bende hay hay dedım :))) yarın seyri var istanbula gidecekler oyuzden bu hfta askıya alındı..
aynen tatlım yaa koçtasa gidices bizde neler neler alıncak :))) yaff al al bitmio en sınır bozucu tarafıda bu işte :olmaz: :umursamaz:
ayy evımı yerlestıreyım resmını cekıp profilime koyarım canlarım :)) şimdide cektık ama boş evi sadece :)))
koctastan aldıklarınız için hayırlı olsun dıyorumm Allah iyi gunlerde kullanmanızı nasip etsın .. :nazar:

bu arada kızlar hepinizin cicileri evi barkı hayırlı uğurlu olsun:nazar:
bizde de büyük temizlik bu cuma inşallah
ayın 11 inde de hayırlısıyla çeyizlerim gidecek:Saruboceq: o hafta sonu imam nikahımız da kıyılacak sanırım
sağol canım benım.. kıss ceyızın serılınce fotoları gormek isterızz bakem ona göre emi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan imam nikahını resmı nıkahtan öncemı kıyacaksınız :uhm: :bbo:
günaydın kızlar..

nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...

ben çoğu zaman evdeydim aşkımla görüşmedik ikiizde oruçtuk.mudoya esseye falan gidecektim gidemedim.

abbacım ev tutmussunuz hayırlı olsun.hepinizin günleri azalıyor artık tatlı telaşlarınız var.
sağol canımcımmm... benden daha guzelleri sana olur insallah :Saruboceq:
ayy oruc oruc çok zor oluyor cidden yaa.. bazen aşkımla unutuyoruz Şeniz:kedi: :kedi: nanaktan idare edıyoruzz artıkın napalım
yapacakken aklımıza gelıoo hemen cekıos bırbırımızı geri
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ranunu abba esra hayrlı olsun
sız yazdıkca benımde alasım gelıyo heekaydirigubbakcemile3 sankı benımde sızınle düğünüm olcak gıbı
neyse sız evlenın bayat gelın olun
ben tazecık gelın olcam zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayat ama tecrubeli gelınler olceeesss.. sana essiz evlılık tavsiyelerınden bulunceeessss :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden
sağoll bitanesiii.. darısı benden daha guzelleri insallah sana :Saruboceq:

aminnn aminn cnm benımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy senden gorunce aklıma geldı bende kıslık ve yazlıklarımı bı bavula koyup hazırlıyım en ıyısı.. giyceklerım tamamen aklımdan çıkmıstı yaaff..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
abbacım bizde aileler resmi nikahtan önce istediler o bakımdan önceden yapılacak

bi dee kıyafet işini en kısa zamanda halletmeye bak bence canım acaip oyalayıcı bişey çünkükaydirigubbakcemile3

hiimm anladım cnm ama resmı nıkahtan önce yapılması yasak benım bıldıgım hem cezası var.. ama bunu göze alan imam razıysa kıyar nıkahınızı elbet a.s a.s.
ayy evet yaa sonucta hepsını goturmeyecegım annemın evıne bırakcamlarımıda ayırcam vs.. off dusundumde hakkaten buda bayagı bi oyalayacak benı yaf..

böcük bunca zaman yayıldım sakin sakin takıldım....zaman yaklaştıkça telaş sardı haliylen...bu kadar hazırlık bilem beni heyecanlandırmaya yetiyikaydirigubbakcemile3

benım derdım bellı
taksıt
taksıt
taksıt :delphin:

evt resmı nıkahtan önce yasak cnm
ama tanıdık bulursanız bılmem bızdenışanda ımam nıkahı edılıyo aslında ama etmıyolar sımdık

abba cok saol cnm Şeniz

1001186b.jpg

buda gecen gun askımın yolladığı özür çiçamız orkıdemız
bakımı cok zormuş ya:delphin:

benimde imam nikahım önceden oldu.
saol abbacım inşş.hepimiz aldıklarımızı hayırlsıyla kullanırız.bende daha kıyafet işini hep halledicem diyorum hala halledemedim.evim bi yerleşsin önce diyorum bakalım.
böcüğüm çiçeğin çok güzelmiş ama orkideler çabuk bozuluyor gerçektende.

valla 10 12 saat güneş dıo ama benım odam gunes gormuyo balkona koycamm yığenım kırar kesın
askımda cok ı bak dıo napım anacım bakıyom işte
her sabah hemde uzaktan
gecen gun yerdeydı bu su doktum anamm parkeye bı baktım su olmuşş sıldım hemen süslerını bozup yenı saksıya koycaz
saksı aldım dıo bana aldrmıyo

ha bıde bak ordakı kolılerde ceyısım var :kedi:

slm kızlar nasılsınız herkeste bi koşuşturma bende bugun koçtaşa gitcem bal rengi bi banyo takımı görmüştüm onu alcazz bornozlarımızda krem ve bal rengi uysun die banyomu o renk yapcam

BENDE 2009 SONBAHARDA EVLİLER KERVANINA KATILICAM ISALLAH ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN AMINNNNNNNNN opuyorumnanaktanzemuszemus

slm kızlar nasılsınız herkeste bi koşuşturma bende bugun koçtaşa gitcem bal rengi bi banyo takımı görmüştüm onu alcazz bornozlarımızda krem ve bal rengi uysun die banyomu o renk yapcam

Honeymoon Banyo Aksesuarları canım bunlardan mı acaba,ya benim nişanlım bana o pembe kalpli banyo aksesuarlarını aldırmadı :gitme: niye pembe olucakmış heryer çünkü,ben o kadar seviyorum o da bir o kadar sevmyr pembeyi.cmtsi o kadar baktık bir tane beğendiremedim,bi bunlar vardı bal rengi onları beğendi ama o da çöp kutusunun kapağı yokdu orda o yzden almadık.halbuki var int.ten baktım ama orda yoktu.

meryemm hoşgeldin a.s. ne zman düğün tarhin bi listemiz var ona ek yaparız.

evet canım bak bu işte
1000086679.jpg

bizim bornozlarımızda aynı renklerde takım gibi olacak seviyorum bu rengide

herşey yavaş yavaş bitiyo ya
zamanda öle bugun evimdeydik ailemle iftara gittik hemde babam avizelerimizi taktı
eşyalarda olunca bi değişik geldi ev gözüme
pazar günü herşey yerleşmiş olacak inşallah
resimleri koyarım ozaman ayy cok heyecan yaptım
o kadar yogunki buraya bile gelemiyorum yaa

günaydın kızlarrrr
artık şaka maka eylül ayına girmiş bulunmaktayız...kınama tam 1 ay varsositososito
bizim davetiye yine değişti aşağıdakinden yaptıracas inşallah bugün yarın basılacak

Back