- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu haftayla birlikte artık benim koşturmalar iyicene hızlanıyor hayırlısıyla...
bugün teyzemler evime Kuran-ı Kerim ve dua kitapları alcaklarzemuszemus
cuma günü hep birlikte büyük temizliğe gidilecek, ben de yazlıklarımı bavula koyacam artıkın
önümüzdeki hafta da çeyizler yerleşecek ve imam nikahımız kıyılacak inşallah
sonraki hafta zaten bayram; izin kullanabilmek için full çalışacam bayramda
ayın son haftası da perdeleri teslim alacaz tv falan da bağlanır o hafta
eylül programım şimdilik böyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
sağoll tatlısım benımmmm ..aminn insallah :asigim:evin hayırlı olsun canım sevdiğinle güle güle oturun zemuszemus
sağol kuzucumm.. a.s. ayy evet buyuk evın buyuk masrafı oluyor her bakımdan of..günaydın kızlar hihoyyyt
ranunu,abba güle güle oturun kızlar,hayırlı olsun evleriniz.
abbacım sen anlatınca bi an beni anlatıyorsun sandım,benm evimde 125 m2 3 oda 1 salon,bir hol var upuzun,anca 2 yolluk kaplar,ev büyük oluncada masraflarda artıyor.
cmtsi koçtaş tan alıcaklarımız herşeyi bitirdik zemuszemus mutfak masası,sandalyeleri,banyo dolabı,pc masası da aldık.ama onlar kendileri getircek.pazar günüde annemle bütün mutfak banyo ıvırzıvırlarımı hallettik,oklavaya kadar herşeyi aldık kaydirigubbakcemile3 duyan börek açmayı bilyrm zanneder,ama annem evde bulunsun dedi.çarşambadan itibaren 3 gün izinliyim,çarşamba temizlikçi gelicek,büyük temizlik var,perşembe mobilyalarım gelicek bir de koçtaş tan aldıklarımız,cuma da beyaz eşyalarım.zemuszemus sonra bi perde ve halılarım kalıyor.onlarıda sonraki hafta halledicem inşş..:lepi:
sağol canım benım.. kıss ceyızın serılınce fotoları gormek isterızz bakem ona göre emi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan imam nikahını resmı nıkahtan öncemı kıyacaksınız :uhm: :bbo:bu arada kızlar hepinizin cicileri evi barkı hayırlı uğurlu olsun
bizde de büyük temizlik bu cuma inşallah
ayın 11 inde de hayırlısıyla çeyizlerim gidecek:Saruboceq: o hafta sonu imam nikahımız da kıyılacak sanırım
sağol canımcımmm... benden daha guzelleri sana olur insallah :Saruboceq:günaydın kızlar..
nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...
ben çoğu zaman evdeydim aşkımla görüşmedik ikiizde oruçtuk.mudoya esseye falan gidecektim gidemedim.
abbacım ev tutmussunuz hayırlı olsun.hepinizin günleri azalıyor artık tatlı telaşlarınız var.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayat ama tecrubeli gelınler olceeesss.. sana essiz evlılık tavsiyelerınden bulunceeessss :jeyyar: :jeyyar: delikafaduldenranunu abba esra hayrlı olsun
sız yazdıkca benımde alasım gelıyo heekaydirigubbakcemile3 sankı benımde sızınle düğünüm olcak gıbı
neyse sız evlenın bayat gelın olun
ben tazecık gelın olcam zemuszemus
aminnn aminn cnm benımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankızlar bu haftayla birlikte artık benim koşturmalar iyicene hızlanıyor hayırlısıyla...
bugün teyzemler evime Kuran-ı Kerim ve dua kitapları alcaklarzemuszemus
cuma günü hep birlikte büyük temizliğe gidilecek, ben de yazlıklarımı bavula koyacam artıkın
önümüzdeki hafta da çeyizler yerleşecek ve imam nikahımız kıyılacak inşallah
sonraki hafta zaten bayram; izin kullanabilmek için full çalışacam bayramda
ayın son haftası da perdeleri teslim alacaz tv falan da bağlanır o hafta
eylül programım şimdilik böyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
böcük bunca zaman yayıldım sakin sakin takıldım....zaman yaklaştıkça telaş sardı haliylen...bu kadar hazırlık bilem beni heyecanlandırmaya yetiyikaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız herkeste bi koşuşturma bende bugun koçtaşa gitcem bal rengi bi banyo takımı görmüştüm onu alcazz bornozlarımızda krem ve bal rengi uysun die banyomu o renk yapcam