Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
netımınde fişini cektı ama ben taktım bulupkaydirigubbakcemile3ama gercekten cekılcek halı kalmadı buranın dua edın şl bulayım
ablamdan bugun haber beklıyorum
bıde sızlerı cok özlerım burdan cıkarsam yalnızca aksamları görebılcemmafoldumben
ayy cnm ınş ınş mafoldumben akşamları gelırım tabı oda her zmn deıl arada
ama olsun gelırım gene
yeterkı huzurlu olayım dıyorum canlarımmafoldumben
günaydın canlarr nasılsınız a.s. opuyorumnanaktan
bocugum insallah en kısa zamanda iş bulursun tatlısım :Saruboceq:
ayy kızlar bende dün davetiyelerımı aldım firmadan.. bugun 350sini k.validemlere gondercem kargoyla.. hemde bi yandan yazdıklarımızı dagıtmaya baslıcaz..
şimdi arkadas akraba kım varsa onları yazmakla mesgulum biraz ara vereyım dedım..
kuafore gidicem sacıma sarı rofle attıracagımda onun için ne zaman geleyım diye sorcam hemde dugun için rendevu alcam.. foto sdudyoya gidip sati bir saat ileri aldrcam..
bugun planım boyle bakalım..
öptümm hepinizi...
benım senın gıbı ufak bı tsellım bıle yok burdazarifçim iş yerinde huzur çok önemli gerçekten...ben de bazen yoğunluktan vs den çıldıracak gibi oluyom ama "huzurlu bi iş ortamım var patronum da az da olsa anlayışlı" diyerek avutuyom kendimi:1hug:
artık hakkında hayırlısı olsun böcümmmm
günaydın canlarr nasılsınız a.s. opuyorumnanaktan
bocugum insallah en kısa zamanda iş bulursun tatlısım :Saruboceq:
ayy kızlar bende dün davetiyelerımı aldım firmadan.. bugun 350sini k.validemlere gondercem kargoyla.. hemde bi yandan yazdıklarımızı dagıtmaya baslıcaz..
şimdi arkadas akraba kım varsa onları yazmakla mesgulum biraz ara vereyım dedım..
kuafore gidicem sacıma sarı rofle attıracagımda onun için ne zaman geleyım diye sorcam hemde dugun için rendevu alcam.. foto sdudyoya gidip sati bir saat ileri aldrcam..
bugun planım boyle bakalım..
öptümm hepinizi...
günaydın kızlar...
böcüğüm nereye gittin yaa inş. bağlarlar netini...
didemcim ohh davetiyeler de bitti.esra da koşturuyordur şimdi ev temiliğiyle..
you know kardeşin ıspartayı kazandı küçük şirin bir şehirdir son yıllarda biraz daha gelişti .
pamuklu prenses inş. olur işin hayırlısı olsun...
ranunu hayrlı olsunn cnm