• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar bende evimi yerleştirdim geldim
düğünümede cok az kaldı hergün bir telaş koşturmaca var carşı pazar gezmekten midem bulanıyo artık kaydirigubbakcemile3
düğünüm 24 eylülde hepinizi beklerim a.s.

günaydın bacılarrrr
davetiyelerimiz basılmış, haftasonu görecem inş
yarın ev temizlenecek...

bi de tv sehpamız kurulmuş dün akşam...

artıkın hayırlısıyla son dönemece girdikopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...

böcüğüm nereye gittin yaa inş. bağlarlar netini...

didemcim ohh davetiyeler de bitti.esra da koşturuyordur şimdi ev temiliğiyle..

you know kardeşin ıspartayı kazandı küçük şirin bir şehirdir son yıllarda biraz daha gelişti .

pamuklu prenses inş. olur işin hayırlısı olsun...

gunaydın kızlar
netımınde fişini cektı ama ben taktım bulupkaydirigubbakcemile3ama gercekten cekılcek halı kalmadı buranın dua edın şl bulayım
ablamdan bugun haber beklıyorum
bıde sızlerı cok özlerım burdan cıkarsam yalnızca aksamları görebılcemmafoldumben

gunaydın kızlar
netımınde fişini cektı ama ben taktım bulupkaydirigubbakcemile3ama gercekten cekılcek halı kalmadı buranın dua edın şl bulayım
ablamdan bugun haber beklıyorum
bıde sızlerı cok özlerım burdan cıkarsam yalnızca aksamları görebılcemmafoldumben

böcüküm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bi iş bulursun yevrucum:Saruboceq:
buralara gelemezsen biz de çokkk özleriz seni:gitme:

ayy cnm ınş ınş mafoldumben akşamları gelırım tabı oda her zmn deıl arada
ama olsun gelırım gene
yeterkı huzurlu olayım dıyorum canlarımmafoldumben

ayy cnm ınş ınş mafoldumben akşamları gelırım tabı oda her zmn deıl arada
ama olsun gelırım gene
yeterkı huzurlu olayım dıyorum canlarımmafoldumben

zarifçim iş yerinde huzur çok önemli gerçekten...ben de bazen yoğunluktan vs den çıldıracak gibi oluyom ama "huzurlu bi iş ortamım var patronum da az da olsa anlayışlı" diyerek avutuyom kendimi:1hug:
artık hakkında hayırlısı olsun böcümmmm

günaydın canlarr nasılsınız a.s. opuyorumnanaktan
bocugum insallah en kısa zamanda iş bulursun tatlısım :Saruboceq:

ayy kızlar bende dün davetiyelerımı aldım firmadan.. bugun 350sini k.validemlere gondercem kargoyla.. hemde bi yandan yazdıklarımızı dagıtmaya baslıcaz..
şimdi arkadas akraba kım varsa onları yazmakla mesgulum biraz ara vereyım dedım..

kuafore gidicem sacıma sarı rofle attıracagımda onun için ne zaman geleyım diye sorcam hemde dugun için rendevu alcam.. foto sdudyoya gidip sati bir saat ileri aldrcam..
bugun planım boyle bakalım..

öptümm hepinizi...

ayy kızlar bende dün davetiyelerımı aldım firmadan.. bugun 350sini k.validemlere gondercem kargoyla.. hemde bi yandan yazdıklarımızı dagıtmaya baslıcaz..
şimdi arkadas akraba kım varsa onları yazmakla mesgulum biraz ara vereyım dedım..

kuafore gidicem sacıma sarı rofle attıracagımda onun için ne zaman geleyım diye sorcam hemde dugun için rendevu alcam.. foto sdudyoya gidip sati bir saat ileri aldrcam..

öptümm hepinizi...

abbacım canmbenimmm biz de davetiye olayına bu haftasonu başlayacaz inşallah:teytey:
ben kuaför olayını konuştum şimdi nikaha yakın boyası güzel olsun diye beyaz beyaz saçlarla geziyomm:roflol:

zarifçim iş yerinde huzur çok önemli gerçekten...ben de bazen yoğunluktan vs den çıldıracak gibi oluyom ama "huzurlu bi iş ortamım var patronum da az da olsa anlayışlı" diyerek avutuyom kendimi:1hug:
artık hakkında hayırlısı olsun böcümmmm
benım senın gıbı ufak bı tsellım bıle yok burda

öptümm hepinizi...

:Saruboceq:
senın işler azalmış en heycanlı yerındesın
nan bızıde yazmayı unutma haa

böcüğüm inşallah huzurunun olacagı bi iş bulursun
bende şimdi takvime bi baktım tam bi ay yazıo yarın bi aydan düşecek off düşünmesi bile cok heyecanlı

aşkım aradı mobilyalarımız gelmiş kuruluyormuş şuan =) çok heyecanlandım hemde içim bi garip oldu
geçmiyecek sandığım günler birer birer geçiyor Allahım sağlıkla mutlulukla şu düğünlerimizi yapmakta nasip etsin :1hug:

ayy kıızlar bugün seersem gibiyim oruç dokundu sanki bugün..

hesaplarla da uugrastım beynim yoruldu.

abbacım gelmiş gitmiş işlerini o da bitiriyor.

darısı başımıza inşallah ...

aybuer sıkma kendını olduğu kadr
oruc dokunur mu nan:roflol:

ranunu hayrlı olsunn cnm

günaydın kızlar...

böcüğüm nereye gittin yaa inş. bağlarlar netini...

didemcim ohh davetiyeler de bitti.esra da koşturuyordur şimdi ev temiliğiyle..

you know kardeşin ıspartayı kazandı küçük şirin bir şehirdir son yıllarda biraz daha gelişti .

pamuklu prenses inş. olur işin hayırlısı olsun...

yok cnm kazanmadı ama allah söyletti galiba özel yetenek sınavına girdi işte sonucları beklioruz inşalla kazanır evet ıspartaya biiiiiiiiiiiiiiiir zamanlar çok gelmek istemiştim ama kısmet bu zamanlar gelmekmiş hoş küçük şirinbiryer özellikle antalyaya yakın olması avantajj sengözlerimebaksanab

günaydın bacılar hayırlı cumalarrrr:Saruboceq:
bugün evimde temislik varrr teyzelerim saolsunopuyorumnanaktan

Back