• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar

didemcim davetiye çok hoş az kaldı az...ne güzell :)

hoşgeldin aybuercimmm
çok teşekkür ederim canım öteki davetiyeden daha çok istemiştim bunu inşallah bu da olacak...şimdi nikah şekeri ve kına malzemeleri var sıradakaydirigubbakcemile2

böcüğüm çiceğini görmüştüm çok güzel...
bi de kabak çiceğini merak etiim o nasıl oluopo ben hiç bilmem yemedim de hiç..

esracım benmkide sevmio pembe ama ben hep pembelere gidiyorum.:Dnevresimlerimin bi kısmı pembe tonunda bir kısmı kırmızı siyah tonunda:)klozet takımım pembe:)

bi de esracım imam nikahınız ne zaman kıyıldı.?

yeni gelenler hoşgeldiler..

abba ranunu pamuklu prenses esra didem kısaca topiğimizin hemen bütün kızları ev kurma telaşındalar ahh ne güzell ...böcüğüm darısı senle benim başıma :)

günaydın kızlarrrr
artık şaka maka eylül ayına girmiş bulunmaktayız...kınama tam 1 ay varsositososito
bizim davetiye yine değişti aşağıdakinden yaptıracas inşallah bugün yarın basılacak

yenı bı ay ve hava yağmurlu tam ıstedığım gıbı :Saruboceq: cok süper
hayrlı olsun cnm benım beğendığım davetıye şeklı cok hoş
güle güle dağıtın ınş
kac tanesı ne kadara mal olduCADIARZU

esracım benmkide sevmio pembe ama ben hep pembelere gidiyorum.:Dnevresimlerimin bi kısmı pembe tonunda bir kısmı kırmızı siyah tonunda:)klozet takımım pembe:)

abba ranunu pamuklu prenses esra didem kısaca topiğimizin hemen bütün kızları ev kurma telaşındalar ahh ne güzell ...böcüğüm darısı senle benim başıma :)

tskler cnm
kabak çiçeği yaz gorsellerden aratırsan görursun yemek seklınıde cnm dolma seklınde
ben kk ekledımde cok gerılerde kaldı
ayy ınş amın yaa bak kızların 8 ayı vardı kaldı 1 ay:gitme:ohhh sıra bıze gelıyy zemuszemus

yenı bı ay ve hava yağmurlu tam ıstedığım gıbı :Saruboceq: cok süper
hayrlı olsun cnm benım beğendığım davetıye şeklı cok hoş
güle güle dağıtın ınş
kac tanesı ne kadara mal olduCADIARZU

teşekkürler böcüküm tanıdık işi 450 tanesi 220 ye malolacak bizea.s

günaydın kızlar..
amin canım darısı sizin başınıza inşş.:Saruboceq:
ya benimde işte klozet takımım pembe,ama aksesusarlar pembe istemiyor,bilse onuda pembe aldırmazdı zaten kaydirigubbakcemile3
benm nişandan sonraki hafta oldu canım.iyi oldu çıkardık aradan .zemuszemus
didemcim davetiyen çok hoş,benm davetiyeler de basıma başlanmış,bu hafta sonu elimizde olucaklar inşş.sositososito
ayy zaman nasıl geçiyor ya artık haftalar yetmiyor bakıyorum da her hafta bişey var.bide benm kına gecem 3 ekim.cmtsi olsun dedim herkes gelsin.kınayla ilgili benm de bir tek kına keseleri ve kuruyemiş kaldı,onlarıda eminönünden alıcaz.geçen hafta kına için kırmızı eldiven ve kırmzı pul işlemeli başörtüsü aldık takım.daha kına için aldığım kırmızı gece elbisesini annem görmedi,biz k.validemle ikimiz gitmiştik alışverişe.k.validem şimdi onlar içinde bohça yaptı,bu cmtsi iftara gelicekler,o zaman getircekmiş.başka şeylerde almıştık,gelinliğin içene çamaşır,beyaz saten gecelik takımı vs.hepsini bir koyucakmış.bavul seti almış bide bize,bavulun içine koyucak sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ohh esram ohh
hayrlı olsun sen daha bı hızlısın :jeyyar:
bavul daha cok kullanışlı olur:lepi:

ohh esram ohh
hayrlı olsun sen daha bı hızlısın :jeyyar:
bavul daha cok kullanışlı olur:lepi:

sağol canım .bi bakıma iyi oldu da bavul seti almamıştım benim vardı bir tane büyük üniversteden kalma yeter diye düşünyrdum.evet hızlıyım ama hala yapılcak bir sürü şey var.bugünden sonra 3 gün izinliyim.perşembe,cuma,koçtaş ve tüm eşyalarım gelicek.yarın da büyük temizlik var.şu 3 günü atlatsam sorunsuz,başka bişey istemiyorum.

atlatrsın merak etme
bı bakmışsın düğün olmuş balayı bıtmış
gerı gelmışsın
iş başı yapmışsın
aksama ne yemek etsem mısafrım var ımdat dersın:roflol:
sonra bebelerın olur ohooo

esracım 3 günde sen baya bir yol alırsın yine :)hemen hemen biter her şeyin..imam nikahınız da çıkmıs aradan bir bakıma çok iyi gerçekten.

tskler cnm
kabak çiçeği yaz gorsellerden aratırsan görursun yemek seklınıde cnm dolma seklınde
ayy ınş amın yaa bak kızların 8 ayı vardı kaldı 1 ay:gitme:ohhh sıra bıze gelıyy zemuszemus

bakayım cnm biz hiç bilmeyiz kabak çiçegi..

ayy evet yaa minlya geçer mi bu zaman geçer mi daha çok var diyordu :)geldi nerdeyse o zaman...ortalama şu an bizim de 8 ay var inş. o zaman da gelir...

benımde ortalama okadr var sanırım galıba herhal:bbo: emın deılım

esra nan hızlı olmak ıyıdır he

ya ben bööle serin havaları çok seviyom aslında ama akşam çok yağmaz inşallah...
kayınvalideme gidecem ramazan erzak götürecem elimde yüklerle bi de ıslanırsam yalan olurum:roflol:

bu hafta sonu da kışlık ayakkabılarımı evime götürsem iyi olacak galiba bu arada bak aklıma geldi şimdi...

tskler cnm

bakayım cnm biz hiç bilmeyiz kabak çiçegi..

ayy evet yaa minlya geçer mi bu zaman geçer mi daha çok var diyordu :)geldi nerdeyse o zaman...ortalama şu an bizim de 8 ay var inş. o zaman da gelir...

iki defa yazmısım aralıklarla yavasladı ben de site...

burda yagmur yok ya sabah üşümüştüm servis beklerken şimdi gayet sıcak..

dıdem ı edersın ınş ıslanırsın sucuk olursun:roflol:

aybuer burası serın ve süper:lepi:

Back