2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhabalar kızlar mutlu haftasonları hepinizeeezemuszemus
ya daha var derken artık haftaları hesaplar hale geldim...gerçekten az bi zaman kaldı...Allah hiçbirimizi utandırmasın bu yolda:Saruboceq:

hepinizi çok özledim artık pazartesiden sonra işyerinde daha çok kaynatırız malum gün boyu pc başında oluyorumyerimseniben

slm kızlar
aşkımla kavga ettik perşembe günü atladım uçağa kıbrısa gittim telefonda çekmiyor orda sürünsün biraz diye :sinifsinif: oda aramış aramış ulaşamayınca annemi aramış annemde hemen kıbrııııııııs diyince delirmiş aşkım
şimdi geldm tlfnla konuştuk çok değişti aşkım düğün stresi fln diyorum ama bana başına buyruksun diyor sormadın atladın gittin diyor evlenincedemi böyle çıkıp gideceksin diyor haklı ama çok kızdııııııım çoooook

selam kızlar.. 2gun yoktum :))
gölcüğe gittim cmtsi sabahı eşim karsıladı benı gardan.. ordan dogru ev bakmaya gittik.. degirmendereden tuttuk evimizi opuyorumnanaktan 120 m2 3+1 yeter bisee gerci ben 2 odası olsun dıyordumyaa neyse.. denıze en fazla 100 metre yakın.. manzaram güzel.. sanırım evlenınce hiç canım sıkılmaz..
400 tl ye tuttuk ev sahıbımızden ordudan emeklı olunca + apartman oylece ev sahıbı iyi gelirli bir yer guvenlı gayet.. alt komsu kapıyı acık bırak git hiç bişey olmaz dıyor.. ben okadarını yapmamda işte guvenlıymıs.. bide eşimin arkadaslarının evlerıne yakın o bakımdanda iyi oldu..
hayırlısı olsun bakalım.. sımdı tul perde derdıne dusmus durumdayım..
eşimn arkadas ve eslerıyle tanıstım çok cana yakın samımıler.. aynı sziler gibi canlarım .. hiç yabancılık cektırmedıler saolsunlar a.s.
bölee işte benden havadisler sizlerde iyisinizdir umarım dadlularum benuuummm..

abbacım hayırlı olsun kuzum:1hug:

herkese selammmm =)

ranunu geldi hanımmmmm =)

uzun süredir görüşemiyoruz çok özledim hepücüğünüzü =(
bizde evimizi tuttuk mobilyalarımızı aldık işin büyük kısmını hallettik ama çıok yorulduk =/ 2 ay 2 gün var düğünümüze ama nikahımıza sadece 9 güncük kaldı çok heyecanlıyım
nikahtan sonra en kısa sürede fotolarımızı sizlerle paylaşıcam inşallah

sizde keyifler nasıl herşey yolunda mı?

abbacım hayırlı olsun kuzum:1hug:
saol bebısımm benımmm opuyorumnanaktan
hoşgeldın ranunu a.s.
esyaların ve evın içinde hayırlı olsun d,iliyorum.. fotoları en kısa zamanda beklıyoruzzz...
.nikahına az kalmıs evet.. Allah tamamına erdırsın tatlım..
benım 23 gunum kaldı zemuszemus.. ayy ben önce gidecekkken sizler benden daha hızlıınız valla.. bende aheste aheste yapmaya calısıyorum işte
kaydirigubbakcemile3

anladım tatlım hayırlısı olsun diyorum.. bırıkmış paran varsa trink ver hemen peşin die dus iyi oluyor ama olmayınca taksit en kurtarıcı sey bızım için valla..
yaa varyaa daha evi yerlestırmedık ama bi suru eksıgımız varya ((
mesela evin hol kısmı 10.70 cm bu kadar uzunlugunda yolluk almak sart.. ev buyuk olunca tek halı yetmıyor illa cift halı olacak.. anlıcan evı doldurmak için esya alacagızz
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

evin hayırlı olsun canım sevdiğinle güle güle oturun zemuszemus

canım hoşgeldin hayırlısı olsun

düğün stresi sanırım üzmeyin birbirinizi yaa ascık kaldı zaten

günaydın kızlar mutlu haftalarrrrr
artık hepimizin sayılı günleri kaldı
herkeşlere kolaylıklar diliyom efenimopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hihoyyyt
ranunu,abba güle güle oturun kızlar,hayırlı olsun evleriniz.
abbacım sen anlatınca bi an beni anlatıyorsun sandım,benm evimde 125 m2 3 oda 1 salon,bir hol var upuzun,anca 2 yolluk kaplar,ev büyük oluncada masraflarda artıyor.
cmtsi koçtaş tan alıcaklarımız herşeyi bitirdik zemuszemus mutfak masası,sandalyeleri,banyo dolabı,pc masası da aldık.ama onlar kendileri getircek.pazar günüde annemle bütün mutfak banyo ıvırzıvırlarımı hallettik,oklavaya kadar herşeyi aldık kaydirigubbakcemile3 duyan börek açmayı bilyrm zanneder,ama annem evde bulunsun dedi.çarşambadan itibaren 3 gün izinliyim,çarşamba temizlikçi gelicek,büyük temizlik var,perşembe mobilyalarım gelicek bir de koçtaş tan aldıklarımız,cuma da beyaz eşyalarım.zemuszemus sonra bi perde ve halılarım kalıyor.onlarıda sonraki hafta halledicem inşş..:lepi:

esracım hoşgeldin canım
bu arada kızlar hepinizin cicileri evi barkı hayırlı uğurlu olsun
bizde de büyük temizlik bu cuma inşallah
ayın 11 inde de hayırlısıyla çeyizlerim gidecek:Saruboceq: o hafta sonu imam nikahımız da kıyılacak sanırım

günaydın kızlar..

nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...

ben çoğu zaman evdeydim aşkımla görüşmedik ikiizde oruçtuk.mudoya esseye falan gidecektim gidemedim.

abbacım ev tutmussunuz hayırlı olsun.hepinizin günleri azalıyor artık tatlı telaşlarınız var.

ranunu abba esra hayrlı olsun
sız yazdıkca benımde alasım gelıyo heekaydirigubbakcemile3 sankı benımde sızınle düğünüm olcak gıbı
neyse sız evlenın bayat gelın olun
ben tazecık gelın olcam zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…